Merhaba hocalarım 17K ya böyle bir sistem topladım. Nasıl olmuş? Kullanılır mı? Anakart: Asus Prime B550M-K AMD B550 İşlemci AMD ryzen 5 5500 işlemci soğutmaStok Soğutucu ekran kartı: Asus Dual RTX 4060 RAM: Gskill/flare 3200Mhz 8x2 ram HDD,912 GB SSD, AIDATA Legend 710 512 GB SSD güç kaynağı birimi (PSU)Game Master GM-SERIES 600 W 80+ Bronze Psu Kasa: Dark Raider 3x12cm Game Kasa ---Bu sistem sence nasıl. bu kasa darboğaz uyumsuzluk yetersizlik vb sıkıntı çıkarır mı?---- |
Topladığım sistem uyumlu mudur? 2024
-
-
Psu sınırda bence
İslemci keşke 5600 olsa 5500 tavsiye etmem
Bunlar dışında sorun yok am geçenlerde 22k ya r5 7500f rtx4060ti lı vatan hazır sistem paylaştım bu tarz am5 bir sistem alman lehime olacaktır.
Bütçe bu kadarsa rtx 3000 serisi veya rx 6000 serisine yönelerek ikinci el bir sistem toplayabilirsin
Veya biraz daha bütçe arttırıp r5 7500f rtx 4060 ve üstü bir hazır sistem alabilirsin
Bu tarz pc toplayacağın zaman soru soracağında toplam bütçeni ve ürünleri alacağın fiyatı yazarsan daha iyi olur -
Hocam öncelikle merhaba, bütcem bu sisteme ucu ucuna yetti. Ben zaten r5 5600 düşünüyordum ama bi adam sahibindene çok ucuza sıfırını koymuş r5 5500ü. o yüzden bunu tercih ettim. Sistemde başka bir sıkıntı varsa söyliyebilir misin? Saolun
-
asus dual ekran kartını kaça alacaksınız.
-
8500 Sahibinden
-
Bütün parçaalr aynı kişidenmi. Çünkü 8500 tl e.kartı olursa bu parçaların toplamının 17 bin tl olması yüksek.
-
hayır. parçaların yarısını sahibindeki farklı farklı ilanlardan. yarısını internetten sıfır aldım.
ama ürünlerden bazıları hiç kullanılmamış fakat çok ucuza konulmuş. sahibinden de dolandırıcılık olur mu?
-
Hersey olabilir dikkat edin. Mumkunse deneyerek alin yada test videolari isteyin ve kart seri nolarini eslestirin. Sahibinden de her turlu insan var malesef.
-
saolun hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X