Şimdi Ara

Topladığım sistem üzerinde önerilere açığım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Topladığım sistem üzerinde önerilere açığım.

Bu sisteme ekleyeceğim / çıkaracağım veya daha iyi dediğiniz önerilinizi donanımla haşırneşir arkadaşlardan bekliyorum.

Çakışan bir parça vs varsa eğer söylerseniz sevinirim.

• psu yok mu hangi siteden topladınız
  • 500w psu ve harddisk elimde mevcut olduğundan alma gereği duymadım. sinerji den
  • ryzen 3 1200 de alınabilir. biraz daha ucuzlatılabilir.
  • 1300x daha performanslı ona göre 100 tl oynuyor önemsiz
  • rootBDUP R kullanıcısına yanıt
    1200 alınız overclock yapınız 1300x'i geçersiniz 100 liranız cebinizde kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer parçalarda gördüğünüz eksik veya fazla birşey var mı ?
  • Elinizdeki güç kaynağının durumu nedir? Kaç senedir kullanıyorsunuz? Bu anakartın 12v ATX girişi 4+4 pin, sizin güç kaynağı da öyle mi?

• 6 GB'lık 1060'ın 1130 tl olması gerçekten çok iyiymiş.. Elinizdeki güç kaynağı 500 W demişsiniz ama verimliliği, kalitesi iyi durumdadır umarım. 80+ olmasa bile 500W bu sisteme her türlü yeter de artar bile. Ama güç kaynağının sağlıklı olması önemli. Kısa devre, yanma, patlama, yangın gibi şeylere yol açmasın, dikkat edin. Ayrıca işlemci ve ekran kartı girişlerini kontrol edin.

Bunlar dışında sistem uyumlu ve dengeli. Kasa içi montajı da güzelce yapıldı mı oh miss :) Güle güle kullan..
  • 3 1300X yerine 1200 alıp Wraith soğutucu ile birlikte overclock edin, 1300X'ü geçen bir performans elde edeceksiniz ve belli bir miktar para kurtarılmış olacak. O parayı RAMleri Gskill RipjawsV 8GB 3000MHz yapmak için kullanabilirsiniz.
  • Harici wraith soğutucu ben bulamadım ama ? @dancerboy14 daha iyisi senin olsun kardeşim saol
  • O.C yapmayın. İşlemcinin ömründen yersiniz. Sırf 100 ₺ indiricem diye komple sistemden olmayın. Forumda çok bilgi kirliliği var.

• Oc yapmıyacağım ancak şöyle bir sistem topladım ;
    ,

İntel ile de böyle ;

Önerileriniz nedir ? Tercihim bugune kadar amd kullanmadım ama ryzen e güveniyorlar diye biliyorum ve çoklu çekirdek olsun vayahut parası ve performansı olsun AMD tercih edeceğim gibi gözüküyor. Üstteki sistemde keyfi olduğunu düşündüğünz veya aynı sistemin daha ucuza geleceği şeyler varsa söyleyin lütfen . Intelse neden intel ? AMD ise neden amd ?

• https://m.youtube.com/watch?v=PoEgfWRkh-4https://m.youtube.com/watch?v=WI_B18BZ75o

1300X ile R5 oyundaki fpsleri aynı videoda anlaşılana göre R5 alma derim. Bilen biri daha iyi açıklar heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel mesaj atamıyorum.
  • https://www.facebook.com/e30nr irtibata geçermisiniz 3 5 sorularım olacak
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Ryzen sahiplerinin çoğu overclock yapıyor, (ki Ryzen işlemciler bu konuda iyi oldukça iyi.) kimsenin Ryzen işlemcilerin overclock yapıldığında çok hızlı öldüğünü söylediğini görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.