Şimdi Ara

Toplama Bilgisayar Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [font="Times New Roman"]Merhaba arkadaşlar ben bir toplama bilgisayar kullanıcısıyım.Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum.Bunun içinde aşağıda belirtecek olduğum özelliklerde olan bir bilgisayar tavsiye etmenizi istiyorum.İşte almak istediğim bilgisayarda aradığım özellikler:
    1.2000 TL-3000 TL arası olan,(Ayrıca istediğim özeliklerin fiyat aralığından yüksek olupta diğer bütün şartları karşılayan bilgisayar da önerebiirsiniz.Önerdiğiniz bilgisayarların benim belirttiğim fiyat aralığına düşmesini bekleyebilirim(1 Ay-6 Ay arası bekleyebilirim.Yani bilgisayar alma konusunda acelem yok.)
    2.Ben en son çıkan ve çıkacak oyunları(bir oyun türü sınırlaması yapmayacağım.)rahatça oynayabileceğim.Ayrıca oyun dışında iş içinde kullanabileceğim ve en az 5 yıl değiştirmeyeceğim bir bilgisayar olsun istiyorum.
    3. Overlock yapmayı düşünmüyorum.Ona göre bir anakart önerirseniz memnun olurum.Ayrıca ‘’Overlock’’yapmayacağım için güç kaynağıda almayacağım.Ayrıca önereceğiniz anakart,ekran kartı ve ramin yukarıda belirttiğim özelliklere uygun ve ısınma sorunu olmayan parçalar olması.Özelikle bir marka olsun diye bir isteğim yok.Sadece istediğim özellikleri karşılasın yeter.
    4.İntel işlemci istiyorum.(Tercihim İ5 4570,İ5 4670,İ5 4690) Eğer işlemciye soğutucu almam gerekiyorsa (bu konuda bilgim yok)bunlara uygun bir soğurucu
    5. Sadece HDD hardisk alacağım.Onunda en az 750 GB-1 TB kapasiteli, dönüş hızı 7200 Rpm, ön belleğide 16 MB Sata 3.0 olsun istiyorum.Özelikle bir marka olsun diye bir isteğim yok.Sadece istediğim özellikleri karşılasın yeter.
    6.Oyunları rahatça oynayabileceğim(Yani oyunu oynayabilmek için ekran ayarlarını değiştirmek zorunda kalmayacağım oyunu oynarken ekran görüntüsü donma problemi olmayacak)Ayrıca hoparlör almamı gerektirmeyecek ve gözlerimi bozmayacak bir oyun monitörü Özelikle bir marka olsun diye bir isteğim yok.Sadece istediğim özellikleri karşılasın yeter.
    7.İstediğim özelliklere uygun dvd rw,ethernet kartı,klavye ve mouse
    8.Benim kasalar ve soğutucu fanlarla ilgili hiç bilgim yok.O yüzden bu tercihi sizlere bırakıyorum.İsteyen arkadaşlar soğutucu fanı içinde olan kasada önerebilirler.İsteyenlerse kasayı ayrı fanı ayrı önerebilirler.Sadece istediğim önereceğiniz kasalar soğutucu fanlarda parçaları yerleştirdikten sonra herhangi bir ısınma problemi ve parçalarda uyumsuzluk olmamalıdır.
    9.Bu yukarıda saydığım özelliklere uygun olarak işletim sistemi olarak Windows 7’mi yoksa Windows 8’mi yüklemeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapueraci -- 27 Kasım 2014; 17:21:25 >

• kapueraci K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapueraci

Arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.

+
    R9 280
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

1.965 TL

dilersen SSD'de ekleyebilirsin;

http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-128gb-ultra-plus-sata-30-ssd-okuma-530mb-_-yazma-290mb.html

Eksen'e toplamasını yaptırabilirsin, ekran kartını indirimde olduğu için Vatan'dan önerdim.

F/P odaklı bir sistem oldu, SSD dahil 2.125 TL yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

+
    R9 280
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

1.965 TL

dilersen SSD'de ekleyebilirsin;

http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-128gb-ultra-plus-sata-30-ssd-okuma-530mb-_-yazma-290mb.html

Eksen'e toplamasını yaptırabilirsin, ekran kartını indirimde olduğu için Vatan'dan önerdim.

F/P odaklı bir sistem oldu, SSD dahil 2.125 TL yapıyor.
    Öncelikle cevap yazan ''LEON-X'' adlı arkadaşımıza teşekkür ediyorum.İstediğim bilgisayarın içinde özelliklerini belirttiğim monitörde vardı.Acaba istediğim özelliklere uygun bir monitör önerebilirse memnun olurum.Şöyle bir karar verdim:Eğer öneride bulunacak arkadaşlar için bir sorun olmazsa istediğim özeliklere uygun toplam tutarı 2000,2500 ve 3000 Türk lirası olan 3 ayrı bilgisayar önerebilirler mi?Bende o zamanki maddi durumuma göre içlerinden birini seçmek istiyorum.Ama bu 3 ayrı bilgisayar önerisi konusunda karar öneride bulunacak arkadaşlara aittir.İsteyen öneride bulunur.İsteyen bulunmaz.Cevaplarınızı bekliyorum.

• quote:

Öncelikle cevap yazan ''LEON-X'' adlı arkadaşımıza teşekkür ediyorum.İstediğim bilgisayarın içinde özelliklerini belirttiğim monitörde vardı.Acaba istediğim özelliklere uygun bir monitör önerebilirse memnun olurum.Şöyle bir karar verdim:Eğer öneride bulunacak arkadaşlar için bir sorun olmazsa istediğim özeliklere uygun toplam tutarı 2000,2500 ve 3000 Türk lirası olan 3 ayrı bilgisayar önerebilirler mi?Bende o zamanki maddi durumuma göre içlerinden birini seçmek istiyorum.Ama bu 3 ayrı bilgisayar önerisi konusunda karar öneride bulunacak arkadaşlara aittir.İsteyen öneride bulunur.İsteyen bulunmaz.Cevaplarınızı bekliyorum.
    Kardeşim monitör olarak buna bakabilirsin;

http://www.hepsiburada.com/liste/aoc-e2461fwh-236-2ms-analoghdmi-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd303346&categoryId=3002879

• quote:

Kardeşim monitör olarak buna bakabilirsin;

http://www.hepsiburada.com/liste/aoc-e2461fwh-236-2ms-analoghdmi-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd303346&categoryId=3002879
    ''LEON-X'' adlı arkadaşımız öneride bulunduğunuz bilgisayar parçalarından oluşturduğunuz toplama bilgisayarı çok beğendim.Size bunun için çok teşekkür ederim.Eğer bilgisayara ödeyebileceğin para miktarında artış olursa(3000 lira veya daha fazla) yine sizden öneride bulunmanızı isterim.Siz ve sizin gibi toplama bilgisayar konusunda bilgili arkadaşların önerileriyle hem istediğim özelliklerde olan bir bilgisayara sahip oluyorum.Hemde o bilgisayarı makul bir fiyatla alıyorum.

• kapueraci K kullanıcısına yanıt
    Eğer fiyattı arttırabilirseniz.. bu sistemide LEON-X abimiz önermişti bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama sistem tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JReis

Eğer fiyattı arttırabilirseniz.. bu sistemide LEON-X abimiz önermişti bana.
    Öncelikle bu konuyla ilgili öneride bulunduğu için ''JReis''adlı arkadaşımıza teşekkür ederim.''LEON-X'' adlı arkadaşımızın kendisine önerdiği bilgisayar güzelmiş.Eğer para miktarını arttırabilirsem ve benim ilk mesajımda yazdığım özellikleri karşılayan bilgisayar olup olmadığını ''LEON-X'' adlı arkadaşımızdan öğrenirsem ona göre almaya veya almamaya karar verebilirim.Çünkü benim bilgisayar parçaları konusunda hiç bilgim yok.Benim bilgim sadece yazdığım ilk mesajdaki gibi bilgisayarımda olmasını istediğim özellikleri yazmakla sınırlı. Ayrıca arkadaşlar sizlere sormak istediğim başka konular var:.Bugün ''Eksen Bilgisayarın'' sitesine üye olmak istedim.Üyelik formunda ''T.C.Kimlik Numaranız'' diye bir bölüm gördüm.Hem şaşırdım hemde çekindim formu doldurmaya.O yüzden ''Eksen Bilgisayarın'' güvenilirliği hakkında siteye üye olan ve alışveriş yapan arkadaşlardan mesaj yazarlarsa memnun olurum.Birde siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım.Onun için sitede olduğunu gördüğüm ''Kapıda Ödeme'' seçeneği sınırlı mı?(sınır derken belirli miktardaki ürün ve belirli fiyat sınırı)Yoksa bütün malzemelerde kaç adet(örneğin 1 tane veya daha fazla)alırsanız alın ve aldığınız malzemeler ne kadar(örneğin 10 tl veya daha fazla)tutarta tutsun ''Kapıda Ödeme'' seçeneğinden yararlanabiliyor muyuz?Bu konularda bilgisi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapueraci -- 1 Aralık 2014; 18:11:44 >

• quote:

Öncelikle bu konuyla ilgili öneride bulunduğu için ''JReis''adlı arkadaşımıza teşekkür ederim.''LEON-X'' adlı arkadaşımızın kendisine önerdiği bilgisayar güzelmiş.Eğer para miktarını arttırabilirsem ve benim ilk mesajımda yazdığım özellikleri karşılayan bilgisayar olup olmadığını ''LEON-X'' adlı arkadaşımızdan öğrenirsem ona göre almaya veya almamaya karar verebilirim.Çünkü benim bilgisayar parçaları konusunda hiç bilgim yok.Benim bilgim sadece yazdığım ilk mesajdaki gibi bilgisayarımda olmasını istediğim özellikleri yazmakla sınırlı. Ayrıca arkadaşlar sizlere sormak istediğim başka konular var:.Bugün ''Eksen Bilgisayarın'' sitesine üye olmak istedim.Üyelik formunda ''T.C.Kimlik Numaranız'' diye bir bölüm gördüm.Hem şaşırdım hemde çekindim formu doldurmaya.O yüzden ''Eksen Bilgisayarın'' güvenilirliği hakkında siteye üye olan ve alışveriş yapan arkadaşlardan mesaj yazarlarsa memnun olurum.Birde siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım.Onun için sitede olduğunu gördüğüm ''Kapıda Ödeme'' seçeneği sınırlı mı?(sınır derken belirli miktardaki ürün ve belirli fiyat sınırı)Yoksa bütün malzemelerde kaç adet(örneğin 1 tane veya daha fazla)alırsanız alın ve aldığınız malzemeler ne kadar(örneğin 10 tl veya daha fazla)tutarta tutsun ''Kapıda Ödeme'' seçeneğinden yararlanabiliyor muyuz?Bu konularda bilgisi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
    Bir önceki mesajımda sorduğum konularla ilgili mesajlarınızı bekliyorum.

• quote:

Bir önceki mesajımda sorduğum konularla ilgili mesajlarınızı bekliyorum.
    acaba j reis arkadaşımızın topladığı bilgisayarın parçaları uyumlu mu bilgi verirseniz sevinirim bende bilgisayar toplamayı düşünyorum
  • leventuryan kullanıcısına yanıt
    Uyumlu tabi ki varsa para toplayabilirisn
  • quote:

Orijinalden alıntı: JReis

Uyumlu tabi ki varsa para toplayabilirisn
    Bütçemi 3000 TL'ye çıkardım.Diğer konularda bir değişiklik olmadı.''LEON-X'' adlı arkadaşım buna göre bana yeni bir toplama bilgisayar önerisi yapabilir misin?Önerilerini bekliyorum.
  • quote:

Bütçemi 3000 TL'ye çıkardım.Diğer konularda bir değişiklik olmadı.''LEON-X'' adlı arkadaşım buna göre bana yeni bir toplama bilgisayar önerisi yapabilir misin?Önerilerini bekliyorum.

Yeni bütçene göre kasa + monitörlü sistem olacak değil mi ?

Eve geçince sistemi atarım
  • quote:

quote:

Yeni bütçene göre kasa + monitörlü sistem olacak değil mi ?

Eve geçince sistemi atarım

Alıntıları Göster
    Evet dediğim gibi sadece bütçe 3000 TL'ye çıktı.Kasa,monitör ve diğer parçalar ilk mesajda yazdığım özelliklerdeki gibi.

• quote:

Evet dediğim gibi sadece bütçe 3000 TL'ye çıktı.Kasa,monitör ve diğer parçalar ilk mesajda yazdığım özelliklerdeki gibi.
    INTEL Core i5 4460 1150 Soket 3.2GHz (Turbo ile 3.4ghz) 6MB Cache 22nm İşlemci
    MSI Z97-G43 Intel Z97 1150 Soket DDR3 Usb3.0 Sata3 Anakart
    CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance LowProfile DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    GIGABYTE R9 290 O.C. 4GB GDDR5 512Bit DX11.2 Amd Radeon Ekran Kartı
    SEAGATE 3,5" 1TB 7200Rpm Sata3.0 64MB Sabit Disk
    SAMSUNG SH-224DB 24x Sata Kutusuz Siyah DVD-RW
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 650W 80Plus Siyah Kasa
    +
    ASUS 23,6" VS247NR 5ms Geniş Ekran Led Monitör DVI

3.050 TL kdv dahil.

www.hizlial.com

• FX 8320
    Asus M5A97 R2.0
    Corsair Low Profile 8Gb Ram
    Sapphire R9 290
    Corsair Spec-02 Kasa (Psu Icinde)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

FX 8320
    Asus M5A97 R2.0
    Corsair Low Profile 8Gb Ram
    Sapphire R9 290
    Corsair Spec-02 Kasa (Psu Icinde)
    ''LEON-X'' arkadaşımıza çok teşekkür ederim.Daha önce tavsiye ettiği toplama bilgisayar gibi bunuda çok beğendim.Bir tek şaşırdığım konu tavsiye ettiği bilgisayarı ''Eksen Bilgisayar'' dışında bir yerden yapmış olması oldu.
  • quote:

''LEON-X'' arkadaşımıza çok teşekkür ederim.Daha önce tavsiye ettiği toplama bilgisayar gibi bunuda çok beğendim.Bir tek şaşırdığım konu tavsiye ettiği bilgisayarı ''Eksen Bilgisayar'' dışında bir yerden yapmış olması oldu.
    Fiyat olarak neresi uygunsa oradan çıkarmaya çalışıyorum hocam
  • quote:

Fiyat olarak neresi uygunsa oradan çıkarmaya çalışıyorum hocam
    ~ 2.300 TL'ye GTX 970 ekran kartlı sistem
    ~ 2.150 TL'ye R9 290 ekran kartlı sistem
    ~ 2.000 TL'ye R9 280X ekran kartlı sistem
    ~ 1.800 TL'ye R9 280 ekran kartlı sistem
    ~ 1.700 TL'ye R9 270X ekran kartlı sistem

Seçilen ürünlerde F/P olan markalar seçilmeye çalışılmıştır. (Aynı özelliklerde olmak şartıyla) istediğiniz markanın ürününü seçebilirsiniz.

01 - INTEL Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da ~ 50 TL daha verip İ. Core İ5 4590)
    02 - ASUS H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart

03 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram (İleride tek modül 4GB bellek daha alırsınız.)
    04 - WD Caviar Blue / SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

05 - ASUS / EVGA / ZOTAC - GTX970 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı (150W TDP)
    06 - CORSAIR 550W 80+ PSU'lu MidT KASA (veya PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~32A, 384W güç verebilen 450/500W PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz.)
    . . . . Zalman Z3 veya Z5 Kasa + Corsair CP-9020096-EU 450W 80+ PSU = 260 TL (150W TDP'li GTX 970 ekran kartlı sistemde tercih edilebilir.)

05 - SAPPHIRE / ASUS - R9 290 GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı
    06 - CORSAIR 550W 80+ PSU'lu MidT KASA

05 - ASUS / SAPPHIRE - R9 280X 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı (Ya da GTX 770 Asus / Evga / Zotac)
    06 - CORSAIR 550W 80+ PSU'lu MidT KASA (veya PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~40A, 480W güç verebilen 550/600W PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz.)

05 - SAPPHIRE / ASUS - R9 280 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    06 - CORSAIR 550W 80+ PSU'lu MidT KASA (veya PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~36A, 432W güç verebilen 500/550W PSU'yu ayrı ayrı alabiliriz.)

05 - ASUS / SAPPHIRE - R9 270X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı (ya da GTX 760 Asus / Evga / Zotac)
    06 - XIGMATEK 600W MidT ATX KASA (PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~34A, 408W güç verebilen 450/500W PSU'yu ayrı ayrı alabiliriz.)
    . . . . Zalman Z3 veya Z5 Kasa + Corsair CP-9020096-EU 450W 80+ PSU = 260 TL (180W TDP'li R9 270X ekran kartlı sistemsistemde tercih edilebilir.)

Önce ekran kartını seçip,
    Oyun sistemi için ayırdığınız bütçeye göre, sırasıyla; değiştirebilirsiniz / ekleyebilirsiniz.
    03 - GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram . . . (4GB bellek ileride de alınabilir.)
    04 - Sandisk 120GB Ultra II veya Samsung 120GB 840 EVO . . . . . . . . . . . . . . (SSD veya HDD ileride de alınabilir.)
    02 - GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart (H97 / Z97 yongalı anakart ASUS / GIGABYTE / MSI markaların ucuz olanını alabilirsiniz)
    . . . İleride çıkacak 5. nesil İ. Core İ5 / İ7 işlemcilere yükseltme düşünceniz varsa alabilirsiniz, ama 4. nesil İ. core İ5 işlemci alıp ileride yükseltme yapmak mantıksızlık olur.

monitör
    1 ini seç
    DVI http://www.teknofiyat.com/?search=E2314H
    DVI http://www.teknofiyat.com/?search=VS247NR
    HDMI + IPS http://www.teknofiyat.com/?search=S2340L
    HDMI + IPS http://www.teknofiyat.com/?search=24d390h

• quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

~ 2.300 TL'ye GTX 970 ekran kartlı sistem
    ~ 2.150 TL'ye R9 290 ekran kartlı sistem
    ~ 2.000 TL'ye R9 280X ekran kartlı sistem
    ~ 1.800 TL'ye R9 280 ekran kartlı sistem
    ~ 1.700 TL'ye R9 270X ekran kartlı sistem

Seçilen ürünlerde F/P olan markalar seçilmeye çalışılmıştır. (Aynı özelliklerde olmak şartıyla) istediğiniz markanın ürününü seçebilirsiniz.

01 - INTEL Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da ~ 50 TL daha verip İ. Core İ5 4590)
    02 - ASUS H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart

03 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram (İleride tek modül 4GB bellek daha alırsınız.)
    04 - WD Caviar Blue / SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

05 - ASUS / EVGA / ZOTAC - GTX970 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı (150W TDP)
    06 - CORSAIR 550W 80+ PSU'lu MidT KASA (veya PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~32A, 384W güç verebilen 450/500W PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz.)
    . . . . Zalman Z3 veya Z5 Kasa + Corsair CP-9020096-EU 450W 80+ PSU = 260 TL (150W TDP'li GTX 970 ekran kartlı sistemde tercih edilebilir.)

05 - SAPPHIRE / ASUS - R9 290 GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı
    06 - CORSAIR 550W 80+ PSU'lu MidT KASA

05 - ASUS / SAPPHIRE - R9 280X 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı (Ya da GTX 770 Asus / Evga / Zotac)
    06 - CORSAIR 550W 80+ PSU'lu MidT KASA (veya PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~40A, 480W güç verebilen 550/600W PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz.)

05 - SAPPHIRE / ASUS - R9 280 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    06 - CORSAIR 550W 80+ PSU'lu MidT KASA (veya PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~36A, 432W güç verebilen 500/550W PSU'yu ayrı ayrı alabiliriz.)

05 - ASUS / SAPPHIRE - R9 270X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı (ya da GTX 760 Asus / Evga / Zotac)
    06 - XIGMATEK 600W MidT ATX KASA (PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~34A, 408W güç verebilen 450/500W PSU'yu ayrı ayrı alabiliriz.)
    . . . . Zalman Z3 veya Z5 Kasa + Corsair CP-9020096-EU 450W 80+ PSU = 260 TL (180W TDP'li R9 270X ekran kartlı sistemsistemde tercih edilebilir.)

Önce ekran kartını seçip,
    Oyun sistemi için ayırdığınız bütçeye göre, sırasıyla; değiştirebilirsiniz / ekleyebilirsiniz.
    03 - GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram . . . (4GB bellek ileride de alınabilir.)
    04 - Sandisk 120GB Ultra II veya Samsung 120GB 840 EVO . . . . . . . . . . . . . . (SSD veya HDD ileride de alınabilir.)
    02 - GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart (H97 / Z97 yongalı anakart ASUS / GIGABYTE / MSI markaların ucuz olanını alabilirsiniz)
    . . . İleride çıkacak 5. nesil İ. Core İ5 / İ7 işlemcilere yükseltme düşünceniz varsa alabilirsiniz, ama 4. nesil İ. core İ5 işlemci alıp ileride yükseltme yapmak mantıksızlık olur.

monitör
    1 ini seç
    DVI http://www.teknofiyat.com/?search=E2314H
    DVI http://www.teknofiyat.com/?search=VS247NR
    HDMI + IPS http://www.teknofiyat.com/?search=S2340L
    HDMI + IPS http://www.teknofiyat.com/?search=24d390h

Alıntıları Göster
    Öncelikle mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Ama daha bilgisayarı alamadım.Şimdilik alacağım gibi durmuyor.Ancak bilgisayarı alacağım zaman önceki önerilerinizi de dikkate alacağım ve yeni öneride de bulunmanızı isteyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.