Şimdi Ara

Toplama bilgisayara işletim sistemi kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün vatan bilgisayardan yaklaşık 1200 liralık sistem aldım. işletim sistemi almadım. sorunum şu

ben daha önce hiç toplama pc ye işletim sistemi kurmadım ama önceki pc ye kendim xp formatı atabiliyorum.

toplama pc nin xp kurulumuyla format atmanın bir farkı varmıdır. aynı şekilde atabilirmiyim?

• atabilirsin fark yok ama 7 kurmanı öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

atabilirsin fark yok ama 7 kurmanı öneriyorum
    Evet fark yok ama xp kurma oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsin win7 kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunsHeaven

Evet fark yok ama xp kurma oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsin win7 kur.

Alıntıları Göster
    Normal bir şekilde format atar gibi kurabilirsin. Bi sorun olacağını sanmam.

+Windows 7 Ultimate kurmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8F2A828C0

Normal bir şekilde format atar gibi kurabilirsin. Bi sorun olacağını sanmam.

+Windows 7 Ultimate kurmanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Sadece bios ta birkaç ufak ayar yapmanı gerektirebilir ayrıca ben de windows 7 kurmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Sadece bios ta birkaç ufak ayar yapmanı gerektirebilir ayrıca ben de windows 7 kurmanı öneririm.

Alıntıları Göster
    evet dedikleri gibi fark yok ama.windows 7 kurabılirsen daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

evet dedikleri gibi fark yok ama.windows 7 kurabılirsen daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Netten araştır yada biz yardımcı oluruz sana win7 kurulumu ile ilgili yada forumu dolaş forumdada bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Pc yi teslim aldim. elimde şu anda w7 yok onun için şimdi xp kurucam. inşallah driver larda felan sorun yapmaz pc. yeni sistem pc lerde uyumsuzluk felan olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NurunAlaNur

Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Pc yi teslim aldim. elimde şu anda w7 yok onun için şimdi xp kurucam. inşallah driver larda felan sorun yapmaz pc. yeni sistem pc lerde uyumsuzluk felan olurmu acaba?
    win 8 öneririm win 7 de olabilir + xp tüm driverları bulamaz ama win 7 bulabilir + win 7 xp oyunlarınıda çalıştırabilir. ve sakın kanıp en yüksek sürümü ultimate kurmanı önermem millet en yüksek sürümün bir halt olduğunu sanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

win 8 öneririm win 7 de olabilir + xp tüm driverları bulamaz ama win 7 bulabilir + win 7 xp oyunlarınıda çalıştırabilir. ve sakın kanıp en yüksek sürümü ultimate kurmanı önermem millet en yüksek sürümün bir halt olduğunu sanıyor

Peki win7 nin hangi sürümünü önerirsiniz
  • quote:

quote:

sistemine bağlı
  • Bence orjinel alıcaksan win7 professional al .Ben orjinel kullanıyorum ultimate ile farkı yok desem yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunsHeaven

Bence orjinel alıcaksan win7 professional al .Ben orjinel kullanıyorum ultimate ile farkı yok desem yeridir.
    beyler bilgisayaımda inanılmaz şeyler oluyor. xp yi şorunsuz kurdum driver larıda sorunsuz yükledim, google chrome u yükledim, metin2 oyununuda kurdum. PC de şöyle bi saçma şeyler oluştu

pencere modunda açık şekilde metin2 oyununu açıyorum sonra üstüne tekrar metin2 yada google chrome u açarsam PC durduk yere reset atıyor aynı şekilde 2 tane metin2 oyununu açarsam yine reset atıyor.

ne olusunuz yardım edin arkadaşlar elim ayağım birbirine dolandı
  • quote:

beyler bilgisayaımda inanılmaz şeyler oluyor. xp yi şorunsuz kurdum driver larıda sorunsuz yükledim, google chrome u yükledim, metin2 oyununuda kurdum. PC de şöyle bi saçma şeyler oluştu

pencere modunda açık şekilde metin2 oyununu açıyorum sonra üstüne tekrar metin2 yada google chrome u açarsam PC durduk yere reset atıyor aynı şekilde 2 tane metin2 oyununu açarsam yine reset atıyor.

Alıntıları Göster
    XP kurma diyoruz sana win7 kur diyoruz işte

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePowerFul

bunun xp ile bi alakası varmıdır ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePowerFul

bunun xp ile bi alakası varmıdır ?

Alıntıları Göster
    Tam olarak bilmiyorum ama bence bi dene ya da diğer arkadaşlarmızın yorumlarını bekle

• quote:

kur win8 kurtul hacı
  • quote:

quote:

Windows 7 Ultimate 32 bit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pc_Modding34

quote:

quote:

Windows 7 Ultimate 32 bit.

Alıntıları Göster
    bas windows 7 ultimateyi rahat et

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

bas windows 7 ultimateyi rahat et

Alıntıları Göster
    yaw beyler şimdide crysis2 yi yükledim kasmadan gayet stabil bi şekilde oynaya biliyorsun. ne oluyosa iki tane proğramı aynı anda aç öyle oluyor.

bu sorunun xp ile mi ilgisi var?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.