Şimdi Ara

Toplama Bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçtiğimiz Hafta izmir karşıyadaka 450 tl verdiğim BIANCHI SCORPION-D 26 model bisikletimin çalınmasından sonra tekrar bisiklet arama işine koyuldum öncelikle bisikletin güzel görünümü ve her tarafında amortüsör olmasının dışında kadrosunun ağırlığı yüzünden rüzgarlı havalarda ve bazı offroad ortamlarda sürmenin işkenceye dönüştüğünü belirtmek isterim.
    İnternette yaptığım kısa süreli bi araştırmadan sonra iyi fiyata kaliteli malzemeyi birleştirmenin yolunun toplama bisiklet yapmaktan geçtiği düşüncesi yerleşti kafama.

Sizlerin bu konudaki önerileri benim için altın nitelidğinde. Sizce böyle bi işe kalkışmalımıyım zaman açısından problemim yok fakat hiç uğraşma hazır al dersenizde öneri öneridir
    Çok teferruatlı olmasada önemli ana parçalar yani kadro vites sistemi aktarma sistemi tekerlek jant vb ne önerirsiniz fiyat aralığım sadece bu bahsettiğim parçalar için 500 ±100 tl civarıdır.

Ortalama 60 kg 1.68 boyum var
    Kullanım tarzı şehir içi fakat değişik offroad ve akrobatik girişimlerimde olmaktadır.

Teşekkürler Saygılar

• http://www.bikeandoutdoor.com/?2012%20GIANT%20REVEL%204&Kat_ID=22&Sub_KATID=245&Tur_ID=812&part=urun_detay&Urun_ID=9409

Sizin aradığınız bisiklet bu sanırım. Kadro boyları da uygun. Memnun kalacağınız düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebuzaradan

http://www.bikeandoutdoor.com/?2012%20GIANT%20REVEL%204&Kat_ID=22&Sub_KATID=245&Tur_ID=812&part=urun_detay&Urun_ID=9409

Sizin aradığınız bisiklet bu sanırım. Kadro boyları da uygun. Memnun kalacağınız düşüncesindeyim.

Bisiklet çok hoş selesi falanda konforlu gözüküyor
    ağırlığı ne kadardır acaba kg ?

Birde şöyle birşey ilave edeyim bisikletin hafif olması önemli çünkü bir önceki bisikletimin çalınmasının sebebi kilitli dahi olsa ev dışında bıraktığım için olduğunu düşünüyorum. Malum hırsıza kilit dayanmıyor artık yeni bisikletimi 3. kattaki eve indir çıkar yapacağım keza bu yüzden ağırlık önem taşımakta. Şimdi bas parayı 10.000 € monokok karbon fiber kadro al diyenler olacaktır fakat okadar olmasada ortalama 300-500 tl civarı çeliğe nazaran daha hafif alüminyum kadroların olduğunu gördüm.

Fakat her kadro buna diğer parçalarda dahil birbirleriyle uyumlu mudur ? alırken neye dikkat etmek lazım ?
    teknik olarak çok bilgim olmadığı için bu konuyla da ilgili görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Ne sebebtendir bilmiyorum fakat toplama bisiklet yapmayı düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum :)

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrcurse -- 7 Ocak 2013; 3:02:37 >

• Toplama bisiklet bütçenizi aşar. Para sınırlı olunca alternatifler de azalıyor haliyle. O modeli tavsiye ettim, çünkü hem bütçenizi fazla aşmaz, hem boyunuza uygun olduğunu düşünüyorum, hem de dünya markası olduğundan sorun yaşama riskiniz en aza iner. Ağırlık olayını firmaya sorarak öğrenebilirsiniz. İstanbul'daysanız yerinde gidip görme şansınız da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba tavsiyesi.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.