birde 50 liraya 250-320 gb hdd alırsın 2. elden, sıfır sistemin olur aynı paraya.
Doğru haklılık payınız var ama AMD işlemci ve uyumlu parçalardı ucuzluk var . Ben amd almıcam . Birde oradaki yazan fiyatın daha düşük miktarına alıcam ben kasayı . Bu kasayı zaten 1 sene önce beraber toplamıştık arkadaşımla şimdi acilen almak zorunda kaldım . YAzdığınız amd dense bu kasa daha performanslı değil mi ?
Dark Star 460W Çift 12cm Fanlı E-Satalı Midi-Tower Performans Kasası 125.00tl kdv dahil
AMD Athlon II X3 460 AM3 1.5MB 3.4GHz Üç Çekirdekli İşlemci 193.00tl kdv dahil
Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3/4G) 59.00tl kdv dahil
Powercolor ATI HD5770 1GB DDR5 128 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı 253.tl kdv dahil
780 tl 50tl ikinci el hard disc aldınmı ok
quote:
Orijinalden alıntı: phoenixfly
Doğru haklılık payınız var ama AMD işlemci ve uyumlu parçalardı ucuzluk var . Ben amd almıcam . Birde oradaki yazan fiyatın daha düşük miktarına alıcam ben kasayı . Bu kasayı zaten 1 sene önce beraber toplamıştık arkadaşımla şimdi acilen almak zorunda kaldım . YAzdığınız amd dense bu kasa daha performanslı değil mi ?
Daha perfromanslı olması için arada bir fark yokki? Benim yazdığım sistemle sizin sistem oyunlarda aynı sonucu verir. Diğer işlemlerde ise AMD olan işlemci daha yüksek çalışma hızı ile yine önde olacaktır ve yazdığım sistem AM3+ işlemcileri dahi desteklemektedir ama zaten boşa yazıyorum bunları, siz sistemi almışsınız, bize güle güle kullan demek düşer.