Merhaba arkadaşlar toplama bilgisayar almayı düşünüyorum şu an elimde macbook pro retina 15.4 inch 2.4ghz 256ssd 8gb ram modeli var gecen sene vatan computer dan aldım 3800 e satabilirim acaba bu fiyat doğru mu ve 2500 liraya yeterli toplama kasa olur mu ?
2500tl ye baba sistem olur
merhaba. bende yaklaşık 1800-2000 TL arası bir fiyata sadece kasa toplatmak istiyorum. Vatan computerde toplatacağım. Ama böyle teknik konularda bilgim çok zayıf. Mağazadaki satış görevlileri tarafından kandırılmak ta istemiyorum , çünkü bazı arkadaşlar yazmışlar forumlara , satılmayan parçaları satmışlar ''iyi'' diye kandırıp.
ben battlefield-4 , gta-5 (çıkınca) gibi oyunları veya online oyunları sorun çıkarmadan oynayabileceğim. aşırı derece ses çıkartmayacak ve beni idare edecek bir oyun kasası istiyorum. bana mağazaya gittiğim zaman gösterebileceğim bir parça listesi tavsiyesi verebilen olursa çok sevinirim. dediğim gibi 1800 tl fiyat düşünüyorum ama 100 yada 200 tl daha ver çok fark olur derseniz 2000 tl de verebilirim. cevaplarınızı bekliyorum üstatlar..
Arkadaşlar yardım ederseniz aşşağıdaki attıgım pc yi toplamayı düşünüyorum ve bunlar uyumlumu nasıl olduguna karar verirseniz çok sevinirim
Ekran kartı düşük gelebilir fakat 1080p çözünürlükte her oyunu çok rahat oynatacaktır. Onun haricinde overclock yapmayacaksan anakartı H97-Plus yapıp sisteme SSD ekleyebilirsin veya ekran kartını R9 280 yapabilirsin. Hayırlı olsun.
i5 4690 k ve r9 270x iyiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: black37
kardeşim bunu al istersen
Bu fiyata en iyisi bu alacaksanız bunu alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme