Bildirim
Toplama pc
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
kardeş yorumun için saol ben kasada güç kaynağı var sandım pek ahım şahım pc den anlamıorum işin doğrusu bu işlemciye amd fx 6300 e uygun bi anakart söylersen sevinirim -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Agent47.
kardeş yorumun için saol ben kasada güç kaynağı var sandım pek ahım şahım pc den anlamıorum işin doğrusu bu işlemciye amd fx 6300 e uygun bi anakart söylersen sevinirim
FX Serisi için AM3+ soketli anakartlara bakacaksın bu ibareyi görüryorsan uygundur tabi detaylarada bakman lasım şu uygundur ;
www.vatanbilgisayar.comASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) Anakart - Vatan Bilgisayarhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a97-le-r20-amd-970sb950-am3--ddr3-2133mhzoc-anakart.html?srt=UP
-
saol birader -
eyvallah birader -
-
Sen de sağol. -
Arkadâslar oncelikle yardmlarnz icin saolun ancak bi sorum daha olucak ben fx 6300 yerine a8 5600k ya da pentium g3258 den birini tercih edicem gibi gozukuyo.ikisinden birinin yanına amd r9 270x ekran kartı kullamak istiyorum.oyunlarda hangi islemci daha iyi performans sağlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agent47. -- 7 Mart 2015; 23:33:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X