Şimdi Ara

Toplama PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan Dizdiğim Sizlere Paylaşmak istiyorum.Sizce Nasıl Bir Sistem

Not:Hemen Bu Aralar Toplamıcam.

Kasa:COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

Ram:GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

HDD:SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

Anakart:ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

Ekran Kartı:ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

İşlemci:AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 32nm İşlemci

Soğutma:COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN

Mönitor:AOC 21.5" E2262VW GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Arkadaşlar Bu Sistem %30'la 2280 Gibi Bir Civar Ediyor Değermi Sizce Bu Civarı Geçmicekk

Kaç Sene Götürür

• Güncell
  • Değer, emin olun yarı yolda da bırakmaz
  • Güzel olmuş bence de. Yanlız ne yapın ne edin, bir tane de işlemci soğutucusu sıkıştırın araya. Fx'lerin stok fanı insanı deli eder.
  • Ya Sıkıştırmam Gerçekten Çok Zor :(
  • MrtArdc kullanıcısına yanıt
    Anakarttan kısın, ekran kartından da kısabilirsiniz onunla 100 tl gibi bir paraya Hyper 212+ soğutucu alın.

Bir de o kasayı pek gözüm tutmadı, ekstra fan almaya hiç değer bulmuyorum hatta.
  • Anakarttan Kısmaya Çalışıyorum Zaten.Ama Bu R2.0'Lar Windows 8 Uyumluymuş Birazda Ondan Yaklaştım.Aslında Fan Almam Ama Yaz Mevsiminde Adana Kentini Görsen Kasan Kötü Olsa Bile Fan Alman Lazım.Ekran Kartından Kısmak Bilmiyorum Duyunca Saçma Geliyor.Ama ASUS R9 270X Hakkında Bir İnceleme Bulsam Nasıl Olduğunu Merak Ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Almanyadan Pc Toplama
    6 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtArdc

Anakarttan Kısmaya Çalışıyorum Zaten.Ama Bu R2.0'Lar Windows 8 Uyumluymuş Birazda Ondan Yaklaştım.Aslında Fan Almam Ama Yaz Mevsiminde Adana Kentini Görsen Kasan Kötü Olsa Bile Fan Alman Lazım.Ekran Kartından Kısmak Bilmiyorum Duyunca Saçma Geliyor.Ama ASUS R9 270X Hakkında Bir İnceleme Bulsam Nasıl Olduğunu Merak Ediyorum

g43 yapılabilir kolay kolay %30 gelmez artık odeabank ile kredili alımlarda veriyorlar %30 u

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dotum Bence r9'lardan Almalısın ben 280x bf4 hediyeli alıcam neden Dersen Seçtiğin gtx 760 güzel Kart fakat 1 Sene sonra ultrada açmaz Watch Dogs Filan Yeni çıkan oyunları ultrada çalştırmaz 2 gb bellek bişeye yaramazz ... 3gb'den aşşağı almaa Çünkü Bf4'te Bakıyorum ac black flag'da bile 1.5 mb Ekran kartı belleği Kullanıyor zaten Senn 2 gb Ekran kartı alman çok saçma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevzi1907 -- 18 Şubat 2014; 19:56:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi1907

Dotum Bence r9'lardan Almalısın ben 280x bf4 hediyeli alıcam neden Dersen Seçtiğin gtx 760 güzel Kart fakat 1 Sene sonra ultrada açmaz Watch Dogs Filan Yeni çıkan oyunları ultrada çalştırmaz 2 gb bellek bişeye yaramazz ... 3gb'den aşşağı almaa Çünkü Bf4'te Bakıyorum ac black flag'da bile 1.5 mb Ekran kartı belleği Kullanıyor zaten Senn 2 gb Ekran kartı alman çok saçma .

Benim Bildiğim Ekran Kartların GB Bakılmıyor
  • quote:

Bide Alacağın Ekran Kartını Atarmısın Çok Fark Yoksa Arada FX X6 Yaparım Artık
    Tabi ki Atayım kard gddr 3 yazıyor ama piyasada 3 yok o 5 dir için rahat olsn ama benm tavsiyem sana benim gibi yaza bekle Öyle Al Hem daha yeni şeyler Çıkar hemde Ekran kartının yanına gta 5 hediyesi filan verirler

r9 280x msı gamıng (bf4 hediyeli nette yok vatandada sanırım 3-4 tane varmş özel istek üzerine geliyormşş ) :http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r9-280x-gaming-3gbf4-r9-280x-gaming-3g-bf4-gddr3-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=70997

Benim Bildiğim de öyleydi ama Birileri Yanlş Bilgi Vermiş bakılıyormş istersen Fps Testlerde Filan bazılarında Kaç Gb kullandıgı yazıyorr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevzi1907 -- 18 Şubat 2014; 23:00:46 >

• quote:

Tabi ki Atayım kard gddr 3 yazıyor ama piyasada 3 yok o 5 dir için rahat olsn ama benm tavsiyem sana benim gibi yaza bekle Öyle Al Hem daha yeni şeyler Çıkar hemde Ekran kartının yanına gta 5 hediyesi filan verirler

r9 280x msı gamıng (bf4 hediyeli nette yok vatandada sanırım 3-4 tane varmş özel istek üzerine geliyormşş ) :http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r9-280x-gaming-3gbf4-r9-280x-gaming-3g-bf4-gddr3-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=70997

Benim Bildiğim de öyleydi ama Birileri Yanlş Bilgi Vermiş bakılıyormş istersen Fps Testlerde Filan bazılarında Kaç Gb kullandıgı yazıyorr

Zaten Bene O Zamanlar Alacam Dolar Falan Düşerse Kalan Ekstra Bütçe Olursa Alırım .d GTA 5 PS3 BİTİRDİM AMA ONLİNE ÖZELLİĞİNİ PS3'TE SEVMEDİM PC'YE GELİRSE ONLİNESİNİDE OYNARIM .D

Hadi be :( :( Hemen bitiuomu ya Gta5 Bnde Yazın Alıcam vE önerim vatanı filan bırak Büyük Pc parçaları satan yerleden al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevzi1907 -- 19 Şubat 2014; 19:52:05 >
  • Hemen Bitmiyo Kardeş 1000 Sayfa Senaryo Oyna Oyna Bitmiyo.Ama PC'Dede Bitiririm Çıkarsa
  • AMD ALINMAZ INSANLAR G*tuyle guluyor artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rami 4gb yap Hdd Alma Windowsu Flasha Kurarsin psuya Gerek Yok Direk Trafoya Bagla ekran karti alma onboard kullanirsin bunlarida benmi ogretcem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kimse kafanı karıştırmasın . Sen Amd fx 8350 Al Geri artan bütçeye ekran kartı al derim . istersen bu siteden oyunlarda ne gibi değerler veriyo bakabilirsin ben hep bakıyorm .

:http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3060&game=Battlefield%204

hiç boşuna 1000 Tl verip 4-5 sene sonra işlemci yenilemeye gerek yok 550 Tl ver 3-4 sene sonra degiştir ama bence 4-5 götürür Bide oyun pcsi yapıyorsun iş Yada render değil .... Onn için Amd almalısın intel bana göre iş pcsine kaçıyor . ama bütçen Var Senn intelde Alabilrsin . Ama BEnim görüşüm Oyun pcsi yapıcaksın sanırım ve oyunu full grafiğe Atıcağın için Yük ekran kartında olucak yani İşlemciyi düşünme hiç ekran kartına odaklan . amd fx 8350 yeter oyunlara .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevzi1907 -- 19 Şubat 2014; 22:36:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Abüzittinbacakkılı

Rami 4gb yap Hdd Alma Windowsu Flasha Kurarsin psuya Gerek Yok Direk Trafoya Bagla ekran karti alma onboard kullanirsin bunlarida benmi ogretcem

Haklısın Kardeş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.