Şimdi Ara

Toplama PC Alıyorum.Bir tık pls.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben İzmir'den Okan herkese merhaba

ben konuma geçicek olursam

intel conroe e6600
    asus p5w dh deluxe anakart
    twinmos twister 1gb ddr2 800mhz ram
    xfx 7900gs xxx ed
    WESTERN DIGITAL - 250 GB SATA2 16 MB
    Nzxt Guardian Kasa (PSU suz) Siyah
    fsp bluestorm 500watt psu

KDV Dahil :1984 ytl

Yukarıdaki sistemi alacağım.Sizce iyimidir?PC yi oyun,surf, amaçlı kullanılacak.Yukarıdaki nzxt kasayı siparişini verdim bile.Birde bu arada sisteme oc yapmayacağım.

Eleştirilerinizi,önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PocketMonster2 -- 13 Aralık 2006; 22:59:18 >

• sistem çok güzel olmuş hayırlı olsun
  • kasadan eminmisin? görünümüne bakma. yakından gördünmü? tamamen plastik birşey olmasın. çünkü çok para veriyosun. herşey mükemmel olmalı.
  • yok normal çelik kasa yazıyor birde burdan biri öneriyordu kalitesine denilcek birşey yok diyordu.
  • Nzxt Guardian Kasa (PSU suz) Siyah gayet kalitelidir.
    sistem gayet güzel oluşmuş.Ama acelen yoksa yakın zaman içinde bomba gibi birboard giriş yapacak ülkeye.
    nvidia680SLi chipsetli,tam bir oyun canavarı,eğer beklersen anakartta buna karar kılacağından eminim.fiyatıda 265-270$+kdv civarında idi.
  • kasa bugün elime geçti.Firebal ı tebrik ediyorum! izmirdeyim ben anakaradan izmire 1 günde teslim edildi dün gece saat 13:30 da siparişi vermiştim gündüz saat 4 de yatırdım.Ertesi gün hemen geldi!Ama arkadaşlar bu kasa ya uzun pcı kartları takılmıyor diyorlar.ben 7900gs alacağımda takabilirmiyim boyunu falan tam olarak bilmiyorum.
  • güzel sistem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc bir anda kastı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakartı DQ6 yap bence
    memory de sonradan 2 gb yapabilirsin tabi
  • Monitor dahil değil dimi o fiyata?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PocketMonster2

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben İzmir'den Okan herkese merhaba

ben konuma geçicek olursam

intel conroe e6600
    asus p5w dh deluxe anakart
    twinmos twister 1gb ddr2 800mhz ram
    xfx 7900gs xxx ed
    WESTERN DIGITAL - 250 GB SATA2 16 MB
    Nzxt Guardian Kasa (PSU suz) Siyah
    fsp bluestorm 500watt psu

KDV Dahil :1984 ytl

Yukarıdaki sistemi alacağım.Sizce iyimidir?PC yi oyun,surf, amaçlı kullanılacak.Yukarıdaki nzxt kasayı siparişini verdim bile.Birde bu arada sisteme oc yapmayacağım.

Eleştirilerinizi,önerilerinizi bekliyorum.

Daha yeni sistem topladım kardeş. Bence ara i680 Chipsetli bi anakart almaya bak. Asus P5W gelecek vaad etmiyo. XFX 7900GS XXX edition Normal 7900GS nin fabrika çıkışlı OC hali. 50$ fiyat farkı vereceğine ucuzunu al, yazılımla sen OC yap.

Onun dışında sistemin çok güzel. Hatta bütçe ayırabilirsen Bitane daha Aynı HD den al yada 2 tane daha küçük hd takıp Raid0 yaparsan büyük bir darboğazı aşarsın.

Aldığın HD den 4 tane alıp Raid0 yaptım. Sayesinde sisteme 10Dk da Vista Ultimate kurdum. Kolay gelsin.

• Ziyadesiyle yeterli kardeş.
  • kardeş sistem güzel olmuş her işe yeterli valla.
  • arkadaşlar şu nzxt guardian kasa kullanan hiç yokmu?:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.