Bu parçalar birbirleri ile uyumlu çalışır mı ? Performans bakımından iyi ürünleri mi seçtim ? Aynı fiyat aralıgında daha iyi performans alacagım baska bir ürün önerebilir misiniz ?
Verebileceginiz tüm tavsiyeleri olumlu ya da olumsuz bekliyorum.
ANAKART : MSI Z270 GAMING PLUS INTEL Z279 SOCKET 1151 DDR4 3866 MHZ (OC) USB 3.1 RAM : KINGSTON 16GB(2X8 GB) HYPERX FURY BLACK SERIES DDR4 2133 MHZ CL14 1.2V XMP GRAFİK KART : MSI/ZOTAC GEFORCE GTX1050Tİ OC 4GB GDDR5 128 BIT NVIDIA DX12 HARD DISK : TOSHIBA 3.5 INCH 2TB SATA 3.0 64 MB CACHE 7200 RPM İŞLEMCİ : İNTEL CORE İ5 7500 SOCKET 1151 3.4 GHZ 6MB CACHE 14NM
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.
İntel mi toplayacaksınız? hele video editi bırakın normalde bile intel almanız saçma, Bütçenizi verin size toplayalım güzel bir Ryzen render canavarı.
Bu zamana kadar hep intel topladım memnunum açıkçası. Grafik tasarımcı degilim , büyük çaplı programlar kullanmıyorum. Youtube için kullanılan bilinen video edit programlarını kullanıyorum. bütçem 3500 TL gibi. Bunun içinde tüm dahili ve harici donanım parçaları var ama. Uzun ömürlü bir oyun PC si istiyorum açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: Kravenson
Bu zamana kadar hep intel topladım memnunum açıkçası. Grafik tasarımcı degilim , büyük çaplı programlar kullanmıyorum. Youtube için kullanılan bilinen video edit programlarını kullanıyorum. bütçem 3500 TL gibi. Bunun içinde tüm dahili ve harici donanım parçaları var ama. Uzun ömürlü bir oyun PC si istiyorum açıkçası.
Uzun ömürlü bir PC isteyip İntel toplamak mantıklı DEĞİL, şöyle bir PC'ye yönelin: