Şimdi Ara

Toplama Yapacagım Bilgisayar (lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaptıgım Bilgisayar Toplamı Nasıl Yeni İnsallah İlerki Zaman 'da Alcam Yavaş yavaş Mas OS X Uyumlu olsunda !

Bu Video daki Olan Bilgisayarı Toplama Yapacam İnsallah
    belki çok soru soruyorum affetin bende kararsızlık da oldugu için devamlı kararsı kalıyorum bu daha güzel yoksa bu mu diye sizden yardımınızı bekliyorum incelermisini lütfen :)

toplamayaptıgım video dakilerdir burdan gördüm hepsini burdakini yapcam nasıl ? lütfen yardımcı olun
    http://www.youtube.com/watch?v=f99ny...ature=youtu.be" data-href="http://Adres :http://www.youtube.com/watch?v=f99ny...ature=youtu.be">http://Adres :http://www.youtube.com/watch?v=f99ny...ature=youtu.be

İŞLEMCİ
    Intel® Core™ i7 980x Processor EXTREME Edition DESKTOP LGA1366 - Özellikler : 3.33GHz - 6 Çekirdek

2- İŞLEMCİ
    Intel® Core™ i7 960 - Özellikler : 3.20GHZ - 4 Çekirdek

RAM
    G.Skill Ripjaws GAMING Series 16 GB DDR3 SDRAM

ANAKART
    Evga Classified x58 E760 - Özellikler : Intel® Core™ i7 işlemci Özel Serisidir.

Power Fan Güç Kaynağı -
    1000W Silverstone Plus ST1000-P -
    Özellikleri : Dünyanın en ünlü kasa üreticilerinden SilverStone, adına yakışır şekilde yüksek kaliteli Strider Plus serisi
    1000-1200 Watt segementinde dünyanın en verimli güç kaynaklarından biridir.

EKRAN KARTI
    http://www.youtube.com/watch?v=f99ny...ature=youtu.be ( Bu Video 'da Bulunan Ekran Kartı ) Uyumlu Olarak :)

PNY Nvidia Quadro FX 3800 PROFESSONAL Grafik Kartı
    Özellikler : Bellek Miktarı ve Tipi: 1GB - GDDR3 , Bellek Arayüzü: 256 - bit , Maks. Çözünürlük: 2560 x 1600 (60Hz), Maks. 32x FSAA
    Güç Tüketimi: 107 Watt , DirectX 10.0, OpenGL 3.0, Shader Model 4.0 NVIDIA CUDA, HDR, PureVideo HD ve nView Multi-Display
    Quadro Program uygulamaları - CD (MAXtreme, POWERdraft

2-EKRAN KARTI - Fiyat : Bilinmiyor --- 2 Öneri ---

Zotac Nvidia Geforce Synergy 9800GT
    Özellikler : Bellek : 1GB GDDR3 , Bellek Hızı : 1600MHz , Çekirdek Hızı : 550MHz , Bellek Arayüzü : 256 bit , Güç Tüketimi : 110W
    DirectX 10 SM4.0 , Maks Çözünürlüğü : 2560x1600 Sürücü Cd’si : Var

Pioneer Blu-ray Writer ( DVD Sürücüsü )
    2 - Sürücü - Lite-On 24x DVD Writer

Western Digital VelociRaptor Rpm 1TB ( Hard Disk )

Rosewill USB 2.0 5-Port PCI Adapter RC101

Koutech Card Reader ( Kart Okuyucu Her Türlü ) SD , XC , CF , M2/Micro SD , MS/MS Duo

Arctic Colling Freezer 7 Pro - ( Sogutma Fanı - Anakarta Takılan Üstüne Takılan )

Hauppauge Dual TV Tuner ( Tv Kanalı İzleyebilmek İçin )

Cooler Master Cosmos 1000 ( Bilgisayar Kasası )

• Ne İçin Kullanılacak Bu Sistem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

Ne İçin Kullanılacak Bu Sistem ?

Herşey İçin Oyun için Programlar İçin ve mac os x kurulumlar daha yükse işletim sistem için profosyanellerin kulladıkları gibi olmasını isityorum aklııza ne gelir herşeyi yapmak için çünkü bilgisayarla fazlasıyla ugraşıyorum. gece gündüzüm bilgisayar

ve sizlere danışmak istedim pek parça 'dan anlamıyorum ne hangisi en iyi oldugunu bilmiyorum mesala anakart alcam

ANAKART
    evga Classified x58 E760 - Özellikler : Intel® Core™ i7 işlemci Özel Serisidir. ( asus daha yüksek anakartlarımı daha iyi yogsa evga Classified x58 E760 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacxPro

quote:

Ne İçin Kullanılacak Bu Sistem ?

Herşey İçin Oyun için Programlar İçin ve mac os x kurulumlar daha yükse işletim sistem için profosyanellerin kulladıkları gibi olmasını isityorum aklııza ne gelir herşeyi yapmak için çünkü bilgisayarla fazlasıyla ugraşıyorum. gece gündüzüm bilgisayar

ve sizlere danışmak istedim pek parça 'dan anlamıyorum ne hangisi en iyi oldugunu bilmiyorum mesala anakart alcam

ANAKART
    evga Classified x58 E760 - Özellikler : Intel® Core™ i7 işlemci Özel Serisidir. ( asus daha yüksek anakartlarımı daha iyi yogsa evga Classified x58 E760 )

Ne Gibi Bir Bütçe Ayırdın ? Sana Tavsiyem Şimdilik Beklemen Yakın Zamanda Yeni Nesil İşlemci Ve Ekran Kartları Çıkacak Onları Beklemeni Tavsiye Ederim Yinede.

• 5.300 bin tl var daha fazla tutuyorsa önemli degil para konusu alırım yeterki dehşetverici bilgisayar olsun Dünyada bulunmayan bilgisayar olsun ( yakınderken :? nekadar yakın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacxPro -- 13 Mart 2012; 1:56:07 >
  • quote:

5.300 bin tl var daha fazla tutuyorsa önemli degil para konusu alırım yeterki dehşetverici bilgisayar olsun Dünyada bulunmayan bilgisayar olsun ( yakınderken :? nekadar yakın :D

3-4 Ay Kadar Yakın Dünyadan Bulunmayan Bilgisayar ? Koy Ortaya 10-15.000 Bütçe Yapalım . 3x Mars II'li Bir Sistem
  • quote:

quote:

5.300 bin tl var daha fazla tutuyorsa önemli degil para konusu alırım yeterki dehşetverici bilgisayar olsun Dünyada bulunmayan bilgisayar olsun ( yakınderken :? nekadar yakın :D

3-4 Ay Kadar Yakın Dünyadan Bulunmayan Bilgisayar ? Koy Ortaya 10-15.000 Bütçe Yapalım . 3x Mars II'li Bir Sistem

baktıklarıma göre ekran kartı vs en iyisi olcak tmam 3 ,4 ay geler geçer ozamana kadar bekleriz

peki forumdan arkadasımız atı ekran kartı daha iyi dedi sizce

getaforce yoksa Atı ekran kartımı iyi hangisi :?

ve ankartlar dan hangisi iyi :? benim buldugum ankart şu

Model : ANAKART
    Evga Classified x58 E760 - Özellikler : Intel® Core™ i7 işlemci Özel Serisidir. ( nasıl süper mi anakart yoksa kötümü )
    şunuda hatırlatıyım bilgisayarın içindeki parçalardan hiç anlamıyor az çok anakart ram , gibi şeyleri biliyorum

ve hangisi iyi ram in mesala hangi markarıs iyi veya ankartın hangi markası iyi hiçbi bilgim yok sadec e ben gördüklerimi topladım en iyi olması için
    karşılaştırdım sizler bende daha iyibilirsiniz bana yardım oluyorsunuz saolsınız. yaptıgım toplama bilgisayardan hangisi iyi veya bundan daha iyi veya bu marka kötü gibi
    sölerseniz sevinirim yine paylaşayım yine isterseniz bakın Nasıl toplamışım uyumlu parçalar felan uyumlu olması lazım diyorlar arkadaşlar güç sistemi birşeyler diyor fazla anlamıyorum :)
    buyrun

TOPLAMA YAPTIGIM BİLGİSAYAR

İŞLEMCİ
    Intel® Core™ i7 980x Processor EXTREME Edition DESKTOP LGA1366 - Özellikler : 3.33GHz - 6 Çekirdek

2- İŞLEMCİ

Intel® Core™ i7 960 - Özellikler : 3.20GHZ - 4 Çekirdek

RAM

G.Skill Ripjaws GAMING Series 16 GB DDR3 SDRAM

ANAKART
    evga Classified x58 E760 - Özellikler : Intel® Core™ i7 işlemci Özel Serisidir.

Power Fan Güç Kaynağı -
    1000W Silverstone Plus ST1000-P -
    Özellikleri : Dünyanın en ünlü kasa üreticilerinden SilverStone, adına yakışır şekilde yüksek kaliteli Strider Plus serisi
    1000-1200 Watt segementinde dünyanın en verimli güç kaynaklarından biridir.

EKRAN KARTI
    http://www.youtube.com/watch?v=f99ny...ature=youtu.be ( Bu Video 'da Bulunan Ekran Kartı ) Uyumlu Olarak :)

PNY Nvidia Quadro FX 3800 PROFESSONAL Grafik Kartı
    Özellikler : Bellek Miktarı ve Tipi: 1GB - GDDR3 , Bellek Arayüzü: 256 - bit , Maks. Çözünürlük: 2560 x 1600 (60Hz), Maks. 32x FSAA
    Güç Tüketimi: 107 Watt , DirectX 10.0, OpenGL 3.0, Shader Model 4.0 NVIDIA CUDA, HDR, PureVideo HD ve nView Multi-Display
    Quadro Program uygulamaları - CD (MAXtreme, POWERdraft

2-EKRAN KARTI -

Zotac Nvidia Geforce Synergy 9800GT
    Özellikler : Bellek : 1GB GDDR3 , Bellek Hızı : 1600MHz , Çekirdek Hızı : 550MHz , Bellek Arayüzü : 256 bit , Güç Tüketimi : 110W
    DirectX 10 SM4.0 , Maks Çözünürlüğü : 2560x1600 Sürücü Cd’si : var

yinede ölesine bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacxPro -- 13 Mart 2012; 21:12:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Toplama da yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mayis'i bekle. Hersey o zaman netlesecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aczmendi

Mayis'i bekle. Hersey o zaman netlesecek

tamam saolasınız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.