![]() merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda bir pc toplayacağım.toplamak istediğim üstteki pcye yakın bir pc ama sizin bildiğiniz daha iyi ve ya daha uygun parçalar var mı?şimdiden teşekkürler.(fiyatlar geçen senin fiyatları) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KABALAKAKAANKA -- 1 Mayıs 2023; 17:42:19 > |
toplamak istediğim sisteme yardımcı olur musunuz?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu fiatalrı nereden aldınız Poweri göremedim RX 6600, çok daha ucuza var.
akakce.com
Sapphire PULSE Radeon RX 6600 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-pulse-radeon-rx-6600-11310-01-20g-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1460317481.html -
12400f ve b660 daha uygun olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
efendim bu fiyatlar geçen senenin fiyatları belirtmeyi unutmuşum kusuruma bakmayınız
-
teşekkürler,değerlendireceğim.
-
Siz şu an için verebileceğiniz max. parayı bi yazın .Power ve SSD de alınacakmı.
-
efendim bir soru daha soracağım.bu işlemci yerine amd 5600x alsam daha iyi olur mu? benchmarklarında ikiside belli oyunlarda birbirlerinden üstünler.sizce hangisi daha mantıklı?
-
power alınacak ama ssd konusunda şüpheliyim.şuan verebileceğim maximum para ortalama 16 bin civarı.
-
Metin abi ayarlar sana sistemi şimdi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SSD olmadan diğer parçaları ayarlıyalım.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X