Şimdi Ara

toplamamı hazırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önkeki konularabi göz attığımda çoğunluk toplama diyor ama toplama bilgisayarın bana kaça patladığını hesaplayınca hazır daha ucuz gözüküyor.Kaça patlıycanı toplama sitelerinden hesapladım onlar
    kazıkmı hesaplamışlardır.ben enfaz 1.200TL lik bilgisayar alcam bana ucuz ama güzel parçalar önere bilirmisiniz
    ucuzsa toplama alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur29 -- 18 Ocak 2012; 9:09:48 >

• toplamayı tavsiye ederim. istediğin parçaları istediğin gibi seçebilirsin böylece.. sitelerden değil de sağlam bir bilgisayarcıya gidip hesaplat derim.
  • toplama al kardeş hatta sistem toplama siteleri var biraz araştırma yap ordan hesapla bul buraya koy yorum atalım
  • Hangi sitelerden hangi ürünleri seçtiğine bağlı olarak sana fiyat pahalı gelmiş olabilir yani atıyorum vatanda 200 olan işlemci başka sitede 270 tl olabiliyor yani.
    Hazır sistemlere sakın yöneliyim deme.Bilgisayara bir ekleme yap anında garanti dışı kalır bu ne kadar saçma bi mantıktır düşünemiyorum.Sana verdiği kasa çok dandik 300w power bir kasa olacak vereceği ekran kartıyla rahat bir şekilde oyun oynayamayacaksın.Vereceği anakart en dandik chipsete sahip oc yapsan çürüyecek gibi bir anakart daha cok sey var istiyorsan özelden sayıyım sana yani . 1200TL ye güzel bi sistem toplarsın. fazla bir bilgin de yoksa vatanbilgisayarda %25 indirim yapılıyor genelde indirim oldugu zaman gidersin montajı da yaparlar yani.
  • Hazir sistem kesinlikle bilgisayardan bir nebze bilen anlamayan bilincsiz kullanicilar icin hazirlanmis para kapma platformudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hepiniz toplama diyonuz tamam benim asıl sorum toplama bilgisayar için birbiriyle uyumlu önereceğiniz parça varmı 1000TL lik bir toplama bilgisayar almayı düşünüyorum.ucuz markalar önerin bana.
    intel i 3,ram 4GB,ekran kartı 1GB,hartdisk 500GB,dvd,kablolar,anakart felan bana marka önerin birbiri ile uyumlu.Sistem toplama siteleri hazırdan pahalıya getiriyor çoğu kazık sitelerin.kazık olmayan toplama sitesi bilen varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur29 -- 18 Ocak 2012; 14:31:53 >
  • arkadaşlar şimdiki bilgisayarımı da geliştire bilirim belki bi rem bide işlem ciyi yükselt sem hızlanırmı.
    her işlemci her anakarta uyarmı.rem yuvası ddr2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur29 -- 18 Ocak 2012; 14:34:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Hazır site alınırmı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Hazir sistem kesinlikle bilgisayardan bir nebze bilen anlamayan bilincsiz kullanicilar icin hazirlanmis para kapma platformudur.

+1
  • hata 1)ekran kartının en önemsiz yeridir gb si bilgisiz müşteriyi kazıklamak içindir

2)i3 dediğin işlemcilerden kaç tane var biliomusun 1 nesil var 2. nesil var hazırlar genelde 1 kullanır ondan ucuzdur

3)kablolar zaten içinden hazır çıkar parçaların

4)teknobiyotik indirim dönemlerinde fln aşırı ucuzdur ayrıca sistemi kurup yollarlar

5)Marka pclerde kasa psu dandik olur.

6)hazır pclerde bilgisiz müşteriyi kandırmak için 3 yıl öncesisin ekran kartını takar 2 gb dir aslında ama beş para etmez
  • Hazır bilgisayarı:Kendine uygun,Fiyatıda uygun olduğu zaman al fakat toplamayı tercih et bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur29

Arkadaşlar önkeki konularabi göz attığımda çoğunluk toplama diyor ama toplama bilgisayarın bana kaça patladığını hesaplayınca hazır daha ucuz gözüküyor.Kaça patlıycanı toplama sitelerinden hesapladım onlar
    kazıkmı hesaplamışlardır.ben enfaz 1.200TL lik bilgisayar alcam bana ucuz ama güzel parçalar önere bilirmisiniz
    ucuzsa toplama alıcam.

bütün pcler toplamadır ama aynı paraya daha iyi kalitede daha yüksek performasta ürün almak varken neden aynı parayı firmaya kazandırasınki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur29

Arkadaşlar önkeki konularabi göz attığımda çoğunluk toplama diyor ama toplama bilgisayarın bana kaça patladığını hesaplayınca hazır daha ucuz gözüküyor.Kaça patlıycanı toplama sitelerinden hesapladım onlar
    ucuzsa toplama alıcam.

bütün pcler toplamadır ama aynı paraya daha iyi kalitede daha yüksek performasta ürün almak varken neden aynı parayı firmaya kazandırasınki :D

Mantıklı :D :D

• Kardeş sen bütçeni ve ne amaçla kullanacağını belirt burda bir sürü üstad sana sistem yazar ;)
  • HP L2N62EA INTEL CORE İ5 4460 3.2 GHZ 8 GB 1 TB 4 GB AMD R7 240 WIN8.1 bu bilgisayar nasıldır fiyatı vatan 1.900 tl bu fiyata daha iyi toplama alırmıyım yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.