Şimdi Ara

toplatacam sisteme bi yorum lutven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oyun amaclı kulanacam bide donanımda chat yapmak icin sizce nasıl bu sistem ve en uygun fiyat kaca yaptırabilirim. sistemde oynama dusunurseniz hangi parcalarda olsun veya sizin onereceginiz bi sitem varmı...

İşlemci INTEL Pentium 4 506 (2.66GHz,533MHz,1MB,LGA775) BOX

Kasa ASUS TA230 300W Beyaz

Klavye A4TECH KB 8 Multimedya Q Türkçe Klavye

Monitor PHILIPS 107E51 17\" CRT

Mouse A4TECH SWOP3 - Rainbow Kablolu Optik (Beyaz)
    Anakart ASUS P5LD-2 (I945P,GLAN,SATA,RAID,LGA775)

Ram TWINMOS DDR2 533 512MB Dual Channel Kit (2x256MB)

Writer ASUS 52x32x52 BOX

Ekran Kartı LEADTEK 256MB Winfast PX6600 TD(Geforce 6600)

Disket Sürücü SONY-MITSUMI-OEM 1.44 MB

Hdd SAMSUNG 120GB 7200RPM 8MB SATAII
    Speaker CREATIVE INSPIRE 2500 2+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasayan_efsane -- 5 Şubat 2006 7:15:04 >

• yerinde olsam diger parçalardan kısar lcd alırdım pişman olmayacagın kesin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: REQUIEM

yerinde olsam diger parçalardan kısar lcd alırdım pişman olmayacagın kesin bence

en anlamıomki lcd ne kasamı birde nerden kısayım mesela tavsiye yapmıcanmı bu konuda
  • ramlari 1 gb yap lcd ekran içinse ben kasma derim... tabi bu senin keyfin... bu arada 19" den daha ufak alma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasayan_efsane

quote:

yerinde olsam diger parçalardan kısar lcd alırdım pişman olmayacagın kesin bence

en anlamıomki lcd ne kasamı birde nerden kısayım mesela tavsiye yapmıcanmı bu konuda

İşlemci ve tabi anakarttan kıs kısacaksan. Sempron 2800+ tam f/p işlemcisi her işini görür. Ekran kartını düşürme ama oyun oynayacaksın hatta 6600gt alırsan daha iyi olur. Lcd içinse hayatta pişman olmazsın derim hele sonra yanına birde ss2 al tadından yenmez.

• Fiyat aralığı veririrsen bizde sistem önerisinde bulunuruz.Ayrıca lcd Almanı önermem. Diğer parçalardan epeybi kısman gerekecek. Oyun için alacam diyon.lcd alırsan diğer parçalardan kısacağından oyundan bi zevk alamazsın. Zaten şu anda önerdiğin sistem bile oyunlar için öyle böyle üstüne sistemi kısarsan hiçbir zevk alamazsın...
  • Mümkünse işlemciyi 6 serisi alsan daha iyi olur 200$ verebiliyorsan pentium630
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasa asus ta-551 veya ta-581 e bir bak derim

monitör olarakta philips 107p50 ye bakabilirsin

ram twinmos çipli pc2 4300 2x512 al bakınız imza

anakartın bende aynısı var çok iyi kart

diğer parçalar güzel kolay gelsin
  • Bence hiç bişiy değiştirmene gerek yok.Bu belirttiğin ihtiyaçlar için yeterli bi sistem.Bi tek ram i 1GB yap gerisini bırak
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

Bence hiç bişiy değiştirmene gerek yok.Bu belirttiğin ihtiyaçlar için yeterli bi sistem.Bi tek ram i 1GB yap gerisini bırak

bence de.onu bunu degistireyim derken bir de bakarsan cıkardıgın sistem yok olmus yerine yepyeni bir sistem cıkmıs o yuzden bu idare eder seni.
  • bence monitörü crt yerine flt crt al.gerçekten çok fark ediyor.geri kalan parçalar güzel.oyun amaçlı kullanacam demişsin o zaman amd lerede bak derim.
  • quote:

quote:

arkadaşım LCD monitör hani LCD tvler oluyorya düz monitör gibi arkası yok nasıl anlatsam bilmiyorum resim olsa eklerdim

sisteminde gayet iyi bişeyden kısmanada değiştirmenede gerek yok (thispotkey) arkadaşımın dediği gibi rami yükselt yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: gİzEmLi sErSeRi

quote:

quote:

arkadaşım LCD monitör hani LCD tvler oluyorya düz monitör gibi arkası yok nasıl anlatsam bilmiyorum resim olsa eklerdim

sisteminde gayet iyi bişeyden kısmanada değiştirmenede gerek yok (thispotkey) arkadaşımın dediği gibi rami yükselt yeter

ok..simdi anladım.resmi ekliom tsk yorum yapan yardım etmeye calısan tum arkadaslarada tsk..yarın verecem listeyi bilgisayarcıa yorumlar genel olarak olumlu icim ferah artık..lcd monitor su galiba

• quote:

.lcd monitor su galiba

Peh be asalete bak.
  • işlemcini 64 bit olanlarda al bence işlemcin düsük kalmıs bi de ramleri 2x256 alcağına sadece 1 tane 512 al .... oyun oynayacaksan bu pc de lcd alma derim.....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ok..simdi anladım.resmi ekliom tsk yorum yapan yardım etmeye calısan tum arkadaslarada tsk..yarın verecem listeyi bilgisayarcıa yorumlar genel olarak olumlu icim ferah artık..lcd monitor su galiba

evet arkadaşım
    ama LCD tavsiye etmem senin verdiğin özellikler gayet iyi sadece rami yükselt okadar
    teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: PC54

Fiyat aralığı veririrsen bizde sistem önerisinde bulunuruz.Ayrıca lcd Almanı önermem. Diğer parçalardan epeybi kısman gerekecek. Oyun için alacam diyon.lcd alırsan diğer parçalardan kısacağından oyundan bi zevk alamazsın. Zaten şu anda önerdiğin sistem bile oyunlar için öyle böyle üstüne sistemi kısarsan hiçbir zevk alamazsın...

1200-1500 arası dusunuyorum ama luks kalacak fazla gelecek ozelliktens efiyat uygun olsun tercihim..soledim gibi oyun amaclı saglam olsun kasmasın bende vardı bi ara hicbisey yukletemiodum kaldırmıyo diodu bilgisayarcı...
    islemci yi pent 4 630(3.0 ghz) 800 mhz 2mb ht lga 775 boxa yukseltmeyi dusunuom fazla deil galibada yoks farketmemzi diger onerilerede not alıom fiyat oynaması vs gore yaptıracam bilgisyarcıda degerlendirecem hepiniz sagolun arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasayan_efsane -- 5 Şubat 2006 20:19:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen bakma kimseye almazsan bin pişman olursun bak. İki tip monitörü görmeden incelemeden karar verme. Erişim süreleri düştü oyuncularda artık lcd tercih ediyor hem sağlığınıda düşünmelisin. Bu vakitten sonra eski teknolojiye para verilmez

• işlemciyi amd tercihte edebilirdin veya 2,6 yerine 3,2 falan alsan daha iyi olurda ramlarıde 1024 yap alsana tam bir oyun canavarıı
  • oyun oynayacaksan işlemcini amd al hem daha iyi hemde ucuz

kasa en az 400 w olsun 300 w kaldıramassa ortada kalırsın

cd writer yerinede 20-30 daha ver dvd al cd ler eskidi artık en adi oyunlar 3 cd den başlar oldu

reminide 512*2 yapsan iyi olur ama onu sonrada taksan olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.