Şimdi Ara

Toplayacağım sistem soru.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şubat ayında milyonlarca çabaladım ve masaüstü pc'de gta iv kasmaması için birsürü şey denedim kastı sistem.
    Nvidia gf 7300gs
    2,0GB RAM
    Intel(R) pentium(R) 4 3.20GHZ [2CPUs]
    Windows xp
    10-15 FPS ARASI ALIYORDUM

Laptopuma yükleyecektim fakat UNKNOWN DEVİCE KOD 43 hatası verdi flash tanımadı bende mouse siz nasıl oynayabilirdimki ondanda vazgeçtim.
    EKRAN KARTI:ATI M. READON HD 5470
    RAM:3GB
    İŞLETİM SİSTEM.İNTEL CORE İ3 CPU M 370 @2.40GHZ (4CPUs),~2.40GHZ

BENDE BABAMIN MAAŞ ZAMINDAN KAYNAKLI OLARAK TOPLAMAYI DÜŞÜNDÜM PC Yİ
    EKRAN KARTI:POWERCOLOR HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
    RAM:KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram

KAÇ FPS ALIRIM ?

• Fps olarak bilmiyorum ama yüksek kalitede oynarsınız ama madem yeni pc toplayacaksınız , artık 6 veya 8 ram alın derim ben size. İşlemci olarak da intel I serisi alırsınız yüksek ihtimal. Ekran kartı güzel.

Ama nedendir bilmem hep nvidia kartları daha çok sevmişimdir :D İntel işlemci ile daha iyi uyum sağladığını söylerler...
  • Benden tecrübelisiniz.Eski işlemcime devam edicem.INTEL PENTİUM 4 CPU 3.20GHZ (2cpus] 4 gb ram alcam+2gb bendekini birleştirecem 6gb da yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Mühendis

Benden tecrübelisiniz.Eski işlemcime devam edicem.INTEL PENTİUM 4 CPU 3.20GHZ (2cpus] 4 gb ram alcam+2gb bendekini birleştirecem 6gb da yeter bana

O islemciyle olmaz darbogaz yapar , degistirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Benden tecrübelisiniz.Eski işlemcime devam edicem.INTEL PENTİUM 4 CPU 3.20GHZ (2cpus] 4 gb ram alcam+2gb bendekini birleştirecem 6gb da yeter bana

Ayrıca RAM'ler de uyumsuzluk sorunu olur kesin. Sonuçta eski anakart DDR3 değildir kesin senin anakartındaki RAM yuvaları. Arkadaş söylemiş zaten darboğaz yapar diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHOSTKILLER

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Ayrıca RAM'ler de uyumsuzluk sorunu olur kesin. Sonuçta eski anakart DDR3 değildir kesin senin anakartındaki RAM yuvaları. Arkadaş söylemiş zaten darboğaz yapar diye.

+1
  • 6850,GTA IV'da yüksek kalite oyanyabilirsin fakat arkadasın dediği gibi P4'le darbogaz yapar oyüzden X4 955 öneririm 6850 ve x4 955 ikiside F/P'da en iyilerdendir.RAM işi gerekli değil fazla 4 GB iyidir ama güzel olmalı kingston,gskill,corsair 64Bit ile güzel verim alırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcinizi kesinlikle I5 yada I7 yapmanızı tavsiye ederim. Arkadaşlarında dediği gibi ram uyumsuzluğu olması da muhtemel. Eğer toptan parçalarınızı yenileme şansınız yoksa çok çok iyi araştırın ram , anakart , işlemci ve ekran kartı uyumunu...
  • Pentium 4 Cpu 3.20Ghz [2CPUs]
    Sapphire Hd 6850 256Bit 1GB
    8GB(2x4GB) 1600MHZ
    200GB HDD
    500W 80+
    Bu sistem nasıl
  • Yine topla ne topluyosan da GTA IV'ın patchleri var sonradan çıkan onları yükle kasmaz o zaman tabi sistemin yeterli mi şimdi ona bakmadım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.