Şimdi Ara

toplu mail programi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar,butun maillerimi tek bir cati altinda toplamak istiyorum,hangi mail hesabima mail geldiyse, program beni uyarsin, ve ben bu program araciligiyla istedigim hesabimdan mail yollayabileyim,bir de su smtp ayarlarini falan program icinde nasil girmemiz gerekir?tabi bir de pop ayarlari falan, outlook demeyin arkadaslar,cunku onu kullanmasini beceremedim bir turlu,incremail de olmadi,mail yollayamadim hotmail'den ,ayrica yahoo'ya da baglanamadim,acaba siz ne onerirsinz?simdiden tesekkurler arkadaslar....

• yok mu beyler bir bilenimiz?
  • arkadasım hotmail ve yahoonun zaten outlook servisi yok sen gmaildan alan al ve googlede gmail pop 3 ayarları diye arat orada nasıl outlook un kurulumunu basit sekilde anlarsın çok basit tavsıye ederim yani.
  • Bilgisayarından bütün maillerini tek bir programla kontrol etmek istiyorsan, aldığın mailler pop3 destekli olmalı. Yahoo, Hotmail ve Mynet gibi ücretsiz web mail sunan servislerin pop3 destekleri yok. O yüzden bu mail adreslerini Outlook gibi bir pop3 programıyla kontrol edemezsin. Ancak Gmail in pop3 desteği var. Onu ve diğer pop3 desteği olan mail adreslerini kontrol etmen için Microsoft Outlook yada Outlook Express kullanabilirsin.
  • tesekkurler arkadaslar, aradaki protokollerin durumunu anladim, o halde ben sadece gmaili bu durumda kullanacagima gore, mail toplama programini falan kullanmama gerek yok...bilgilendirdiginiz icin tekrardan tesekkur ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.