ewt sanırım soru açık. 10000000 kişiye eposta atmak istiyorum. ama nasıl?
toplu mail atan programlar var spamcı mı olacan?
heee
telekomla filan anlaşıyosun ya da türkcell gibi firmalarla onlar yolluyo senin adına parasıyla tabii...
mass mail sender google de arattır.
inşaallah hergün bizede 5er 10ar tane mail yollamazsın
aslında böle bişi bazı konulrda yararlımolur mesela site actınız ya bircok kişiye yollamak istiyorsunuz öle yani.Ama hangi kriterleri belirtip yolluyosunuz ki
gereksiz şeyler yazıp gonderme sakın
o kadar kişiye mail göndermeyi düşünme bence, çünkü o kadar kişiye mail göndermek spamdan başka birşey değildir.
Gerçek amacını söylemediğin için senin işini görecek programın adını ve full sürümünü VERMİYORUM. Açıklama yaparsan seve seve.
Spamda dunya kadar para var :D
bende basıcam yakında elimde 2 milyon mail var. Gordugum yerden alıyorum
herneysa devam :o Bide benim dusuncem bu mailleri phpbb forum kursak birane hayal oraya kaydetsek bu mailleri ordan da yoalrız sanırım :D mass olarak
Bana da yollayın spam yapın kapansızn mail sanal mazoşist olmaya karar verdim de :)
Spam yüzünden 7-8 yıl hapis cezası yiyen insanlar var. Benden sölemesi.
MaKaRa.Gen.TR de (benim site) de download bölümünde internet araçlarında var böLe 1-2 program
quote:
Orjinalden alıntı: polter
Spam yüzünden 7-8 yıl hapis cezası yiyen insanlar bile var. Benden sölemesi.
ciddi misin ?
Neden ciddi olmayayım. Spam büyük bir suç. Hatta 1 kişi fazla spam yapmış ve haberlerde bile gösterilmişti.
quote:
Neden ciddi olmayayım. Spam büyük bir suç. Hatta 1 kişi fazla spam yapmış ve haberlerde bile gösterilmişti.
evet bende duymustm ama ulkemizde suç olcanı sanmıyorm
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete
quote:
evet bende duymustm ama ulkemizde suç olcanı sanmıyorm
+1 Kredi kartı hackleri bile suç olmıcak nerdeyse.. geçen bi tanıdığın kredi kartını hacklemişler zaten
quote:
Spam yüzünden 7-8 yıl hapis cezası yiyen insanlar var. Benden sölemesi.
e o zman hepsiburada gibim al1sveris siteleri boyuna spam yap1o (özellikle gigatek son günlerde az1tt1 5-6 mail at1o her gün) onlari atsinlar hapse o zman
Arkana sağlam bir firmayı alman gerek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme