Şimdi Ara

Toplu Taşıma REZİLLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HIGHER

Dinlemek bile güzel, tadını çıkar

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam, erasmustayım şuan temelli yerleşmenin yollarını araştırmaya çoktan başladım. Cidden euro kazanan için 10 numara yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce 70 yaşında adam beni iterek bindi metroya. İnsan ol biraz dediğimde de üstüme yürüdü. Yaşına verdim bir şey yapmadım da bu insanlar niye böyle?

Yeni ayakkabı giyemez oldum. Metroda adamın teki ayağıma bastı sanki ben ona çelme takmışım gibi bakış atıyor. Her gün ayağıma basılıyor sanırım ne özür ne bir şey var.

Adamın teki gelmiş metroda tutacak yer yok gelmiş buradan tut diyor. Ulan ben keyfimden mi tutuyorum

Zaten yer istemeye gelince ben yaşlıyım deyip, metrobüse binerken Robben gibi koşanlar da ayrı komedi. Sen gezmekten geldin ben okuldan geldim. Sanki sadece sen yoruluyorsun.

Bir de sırf öğrenciyiz diye bağırıp çağıran insanlar var. Çantayı görünce hemen azarlayabileceklerini düşünüyorlar. Benim çantam incedir, laptop da taşımıyorum her gün. Adam bilerek beni ittiriyor. Amacı kavga çıkarmak. Herkesin içinde "çek lan çantanı" diye bağırdı. Karşılık versem ölümüne kavga edecek adam. Çünkü kaybedecek bir şeyi yok. Bıçak çekse ben ne yapacağım?

Istanbul'dan gün geçtikçe soğuyorum.

• Ben bu insanlardan soğudum. Bu insanların düzelmesi için de çabaladım, hoşgörü gösterdim. Sonucunda ne aldım? Ezilme, baskı, hakaret, hakkımın gaspı... Sonuç? Çevredeki insanımsılardan nefret eder hale geliyor insan. 1000 kişiden 1 tanesi düzgün, benim gibi çıkıyor, zaten onlarla herhangi bir sorunum olmuyor. Hamile eşiyle metrobüse binmek için bekleyen benden çok da büyük olmayan(30-35 arası olsun en fazla) birisi vardı, eşine yol verdim(ben en öndeydim, eşi solumda biraz geride kalıyordu kapıya göre), diğer tarafı tuttum, sonra baktım ki o da benim arkamda durmuş, benim için koltuk ayırmıştı. İkimiz de teşekkür ettik. Çok hoşuma gitmişti. Nadiren böyle güzel şeyler olunca insan aşırı tepki gösteriyor, unutmuyor. Çünkü nadiren oluyor. 3 senede 1 defa böylesi oldu. Ama her gün davar sürüsü gibi davranan insanlardan artık nefret etme derecesine geldim. Hayvanların bile yapmadığı hareketleri yapıyorlar, aklım almıyor. Bir insan bunu nasıl yapabilir diye düşünüyorum, cevap bulamıyorum...

• Çare bisiklet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ter kokusu bir iğrenç dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele sabahları millet bütün ne varsa sokağa boşaltıyo burun atma balgam atma minübüs kapısı açılınca oturuyodu adam dışarı balgam attı

• Ben metroyla gıdıp gelıyorum ama yapımdan dolayı cabuk terleyen bırıyım. Kışın bıle hep montun altından tişort gıyıp dısarı cıkıyorum, atlet bıle gıymem o derece. Metroların içi cogu zaman hep havasız ve sıcak oluyor, klıma sogutmuyor dısarının nemlı ılık havasını içerı ufluyor. Bu yuzden hep terlıyorum.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam, ben de çabuk terliyorum. Otobüste 22-23 derece havada sıcak üfleyecek şekilde açıktı klima... Metrobüsteki o ter kokulu kadın aklımdan çıkmıyor yav. Böyle leş bir koku olmaz olsun. Deodoranta batırıp çıkarsak bile yetmez o kadar kötüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39573EE72

Hayatımdaki tek hedefim araba almak

Tüm hayat enerjimi emiyor. Hele minibüs ne ya... Türkü çalıyor lan araçta Hayattan soğutuyor. Minibüsün 2018 yılında var olması bizim için bir utanç olmalı.
    minibüs'ü istanbul'dan kaldır tüm ulaşım altyapısı çöker

• Sürekli miniübüse binen biri olarak otobüs bence gene idare eder ama minibüs tam delirmelik yer 2 metre alana 30 kişi biniyo şoför desen gitmiyor zırt pırt fren yapıyo bildiğin rezillik
  • Minibüsler kaldırılsın!
  • 10dk minibüste ayakta durmak dizleri pert etmeye yetiyor zaten
  • Toplu taşıma ve taksiden tiksindiğim için motor aldım. ( keşke ehliyeti önce alsaydım da kullanabilseydim )
    Şu güzel havada millet metrobüs.zip şeklindeyken ben köprüden püfür püfür geçeceğim
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Hocam ter kokusu çekmeyeceksin. Bence büyük bir gelişme. Bugünkü ter kokan kadın gibileri çoğalacak havalar ısındıkça. Bir de daha da sıkıştırıyor milleti, sonra söyleniyor, şoför alıyor da çok kalabalık diye. Sanki sıkıştıran kendisi değil... Ama belediye çok iyi çalışıyormuş, karalamayalım diyor. İşkenceydi resmen...
  • Metroda, otobüste ben daha inmeden vurarak giren yaşlı insanlardan tiksiniyorum en çok. Bir şey dedin mi direk linç yiyorsun zaten. Ter kokusu, asla tutmayan araç saatleri vs. bunlardan kurtarmak güzel olacak.
  • Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    güzel anını dinledik şimdi gel de sende eziyet çekmeye devam et :D
  • Bunun tek çözümü artık insanların belli bir mesafeye ulaşamayacaklarını ve ist nin kalabalık olduğunu kabul etmesi beylikdüzünde yaşayan onlarca saçma insan mecidiyeköy,kadıköy gibi yerlerde çalışıyor ve bu tam anlamıyla saçmalık... metrobüsün tüm mantığı bu adam 35 durak gidip geliyor hala istanbul çok güzel falan filan ... izmirde şehir banliyösüne eskişehirde tramvaya bindim bu kadar saçma bir kalabalığı istanbuldan başka yerde görmedim mecbur okul için burdaydım ama gidiyorum kurtuluyorum artık

• işte sırf bunlardan dolayı tüm vergileri ve masrafları göze alıp araba alacağım. para biriktirmeye çoktan başladım bile. bunları çekeceğime 2 saat istanbul trafiğinde heba olurum daha iyi.
  • Arkadaşlar ümkanınız olursa küçük bir anadoku ilçesine yerleşin ben yıllarca izmirde kaldım ama izmirin bile ulaşımından minibüsünden bıkmıştım 5 yıldır ilçedeyim heryere yürüyerek gidiyorum gayet güzel yani 3. Dünya ülkelerinin metropollerinden uzak durmak lazım

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Çok uzaklardaki fantastik bir diyardan masal anlatmışsın gibi geliyor şu olay. Baktığın zaman son derece basit, olması gereken. İstanbulda toplu taşıma kullanıyorum, sadece o sıkış tepiş binilmesi bile insanın modunu bozuyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.