Şimdi Ara

Toplu TV Alımı Yapacaklar Listesi (Alacaklar Listesi Yapılıyor) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
5.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır. Samsung uyar Ne kadar olacak ne zaman belli olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 tane tv almayı düşünüyorum

ya 2 tane 55ju7000 veya 1 adet 65ju7000 ve 1 adet 55ju7000

istanbul için benide ekleyebilirsiniz listeye
  • Selam Arkadaşlar, televizyon alacakken tesadüfen toplu alım listenize denk geldim ve üye olup bir ihtmal listenize dahil olmak istiyorum. Şimdilik gözüme kestirdiğim TV Vatan'da 3900 TL'ye satılan LG 55UC970V. Stok durumunu bilmiyorum ve TV konusunda çok sabit fikirli değilim. Engin tecrübelerinize istinaden iki sorum var;
    1) toplu indirim meselesinde LG ürünleri dahil mi?
    2) 3500-5000 aralığında şuna baksan daha iyi olur dediğiniz bir ürün var mı?

İyi günler.

• yalnız konuyu açan arkadaş tvsini aldı galiba :)
  • arkadaşlar demin incehesaptan 4499 tl ye samsung ju7500 aldım,e elime geçtiğinde inceleme yapıp paylaşırım. bekle bekle düşeceği yok, en düşük bunu bulabildim. samsung türkiye garantili ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanAltan

Tamamdır. Samsung uyar Ne kadar olacak ne zaman belli olur ?

Ben fiyatı görüşeceğim stok durumunu da soruyum varsa haber veririm
  • arkadaşlar sonunda tv geldi :) alt tarafında biraz yırtılma var, kargo elemanına dedim tutanak tutmuyor musunuz (yurtiçi kargo), dedi ki yanımda yok, zaten servis gelsin bir sorun olursa beni çağırırsınız o zaman ben tutanak tutar alırım sorun değil dedi. servisi aradım bugün akşam üzeri yetişebilirse gelecekler kuruluma, olmadı yarına kaldı artık..

Toplu TV Alımı Yapacaklar Listesi (Alacaklar Listesi Yapılıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 15 Eylül 2015; 11:25:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

arkadaşlar sonunda tv geldi :) alt tarafında biraz yırtılma var, kargo elemanına dedim tutanak tutmuyor musunuz (yurtiçi kargo), dedi ki yanımda yok, zaten servis gelsin bir sorun olursa beni çağırırsınız o zaman ben tutanak tutar alırım sorun değil dedi. servisi aradım bugün akşam üzeri yetişebilirse gelecekler kuruluma, olmadı yarına kaldı artık..

Hayırlı olsun hocam, o yırtıktan birşey olmaz boşuna dert etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

arkadaşlar sonunda tv geldi :) alt tarafında biraz yırtılma var, kargo elemanına dedim tutanak tutmuyor musunuz (yurtiçi kargo), dedi ki yanımda yok, zaten servis gelsin bir sorun olursa beni çağırırsınız o zaman ben tutanak tutar alırım sorun değil dedi. servisi aradım bugün akşam üzeri yetişebilirse gelecekler kuruluma, olmadı yarına kaldı artık..

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın inşAllah. İçimizde en hızlı sen çıktın çabuk geldi kargonuz hızlıymış. Kullanmaya başlayınca olmulu olumsuz bizimle paylaşırsan sevinirim

• Arkadaşlar Samsung 55JU7000 firmada stok varmış Samsung Türkiye garantili fiyatı 3.890 tl den bilginize
  • Diğerlerinin fiyatları

Samsung 48JU6570 2700 tl

LG 55UF950v 5850 tl
  • sağol hocam :) inşallah servis gelir de bu akşamki gs maçını izleriz bu tv den :D

incelemeler için video falan çekerim, ben iyi bir tv aldığımı düşünüyorum, 7000 ile arasında çok fark var, fiyat farkı da fazla yok gibi ayrıca curved almak iyi gibi görünüyor şimdi :) henüz açmadım kutuyu tabi bakalım nasıl olacak :D
  • inşallah maça yetişir. Peki hocam curved konusunda bizi aydınlatırsın. İzleyeceğin mesafe alanı nedir? odanız kaç m2 yani izleme açısı önemli diyorlardı o yüzden sordum
  • Mediamarkta 65l9363 7500 tl olmuş indirim ile 5500 gelen tv.Şimdi teknosa indirim yapmış 5999 tl ve 900 tl hediye çeki veriyor hangisi mantıklıydı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: s_tem

inşallah maça yetişir. Peki hocam curved konusunda bizi aydınlatırsın. İzleyeceğin mesafe alanı nedir? odanız kaç m2 yani izleme açısı önemli diyorlardı o yüzden sordum

ölçtüm hocam 4 metre civarı bir şey çıktı :) yapacak bir şey yok bu alandan izleyeceğiz.. oda da yaklaşık 20 metre kare.. bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum :D bi kurulsa da paylaşırım detayları..

@Tol35, sen 65 inçe taktın hocam ama ben tavsiye etmiyorum toshiba
  • Benimde izliyeceğim mesafe 5 metre civarları yoksa bende 55 ju 7500 almak istiyorum küçük gelme ihtimahali olabilir mi acaba ve en uygun 65 toshiba kafam çok karıştı

• Ama nakit fiyatları bize 9 taksitli lazım peşin fiyatına dokuza bölseler alcam hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Tol35

Ama nakit fiyatları bize 9 taksitli lazım peşin fiyatına dokuza bölseler alcam hemen

anladım hocam ..
    şuan en uygun bu görünüyor

http://www.bizdeuygun.com/Samsung-65JU7500-led-tv?utm_source=epey.com&utm_medium=fiyat&utm_content=ucretsiz_link&utm_campaign=genel

7300 tl ... baya pahalı maalesef, düşün ben 55 inç olanını 4500 e aldım, sadece 10 inç için 3000 tl fark var..

65 inç için 5 metre tavsiye ediliyor.

şimdi hocam 3000 tl 65 inç için çok fazla.. bizim odanın eski tasarımı uygun değildi, yerleri v.s. değiştirdik şimdi güzel oldu .. o tarz bir değişiklik yapamaz mısın? yani koltukları ileri alabilirsin ya da tv yi, ya da odanın kısa uzunluğuna koyarsın v.s..

alıyorken iyi bir şey almak lazım, tüm arkadaşlar bana dediler 2000 tl lik iyi tv ler var v.s. de ben babama aldım ve almışken bütçemi zorlayarak en iyisini aldım, hatta çok daha fazla vermeyi düşündüm de sonra vazgeçtim, ben iyi bir fiyata çok iyi bir tv aldığımı düşünüyorum. koltuğu da tam karşısına koydum süper görünüyor pozisyon :) tek eksik daha tv kurulumu yapılmadı :( inşallah gelirler bu akşam.. babama sürpriz yapmak istiyordum gelince çalışır vaziyette görsün diye ama büyük ihtimal babam erken gelir eve ...

bu arada incehesapta en uygun fiyatlı benim aldığım tv 4500, ben peşin aldım.. kredi kartım falan yok (300 tl limiti var), stokta 1 tane var.. 65 inçten yokmuş ellerinde sitede gördüğüm kadarıyla ama istersen bir sor, sanırım piyasadaki en uygun fiyatı onlar veriyor ve samsung türkiye garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 15 Eylül 2015; 14:07:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanarik

Selam Arkadaşlar, televizyon alacakken tesadüfen toplu alım listenize denk geldim ve üye olup bir ihtmal listenize dahil olmak istiyorum. Şimdilik gözüme kestirdiğim TV Vatan'da 3900 TL'ye satılan LG 55UC970V. Stok durumunu bilmiyorum ve TV konusunda çok sabit fikirli değilim. Engin tecrübelerinize istinaden iki sorum var;
    1) toplu indirim meselesinde LG ürünleri dahil mi?
    2) 3500-5000 aralığında şuna baksan daha iyi olur dediğiniz bir ürün var mı?

İyi günler.

benim tavsiye ettiğim tv ju7500 hocam..

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/2801-25559/lg-55uc970v_samsung-ue55ju7500t/

bak istersen

• Gerçekten 3.000 tl büyük rakam söylediğin gibi oturma mesafesini küçültcem en mantıklısı bu görünüyor
    Peki 55uf950v arasında hangisi mantıklı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.