Şimdi Ara

Toplu TV Alımı Yapacaklar Listesi (Alacaklar Listesi Yapılıyor) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
5.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam denk gelmedim diye hatırlıyorum bu tv ye :)

teknosa ya gittiğimde lg uf8507 i gösterdi bi eleman ve dediki bu ju7500 ün eş değeri :) ama pek inanmadım çünkü az netti..

sonra tekrar samsung oraya geldim bir elemana daha sordum, dedi olur mu öyle şey :) bu model lg nin oled lerine eş değer nerdeyse.. o daha mantıklı geldi çünkü görüntü olarak cidden güzel, ama istediğim gibi test etme şansım olmadı.

neyse burda karşılaştırma olayı var hocamhttp://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25559-25578/samsung-ue55ju7500t_lg-55uf950v/

ju7500 daha iyi puan almış ama bunun sebebi curved olması, lg bir tık daha üstün görünüyor, ayrıca ekran görüntüleme hızı baya baya iyi 2300 mhz..

yerinde olsam gidip ikisini de yerinde görürüm ve karar veririm..

incehesap a baktım, ju7500 den 1 tane kalmış ve 4500 tl, lg olanı da peşin ya da tek çekim 5500 tl

http://www.incehesap.com/lg-55uf950v-led-tv-fiyati-27140/

• quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

Valla hocam denk gelmedim diye hatırlıyorum bu tv ye :)

teknosa ya gittiğimde lg uf8507 i gösterdi bi eleman ve dediki bu ju7500 ün eş değeri :) ama pek inanmadım çünkü az netti..

sonra tekrar samsung oraya geldim bir elemana daha sordum, dedi olur mu öyle şey :) bu model lg nin oled lerine eş değer nerdeyse.. o daha mantıklı geldi çünkü görüntü olarak cidden güzel, ama istediğim gibi test etme şansım olmadı.

neyse burda karşılaştırma olayı var hocamhttp://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25559-25578/samsung-ue55ju7500t_lg-55uf950v/

ju7500 daha iyi puan almış ama bunun sebebi curved olması, lg bir tık daha üstün görünüyor, ayrıca ekran görüntüleme hızı baya baya iyi 2300 mhz..

yerinde olsam gidip ikisini de yerinde görürüm ve karar veririm..

incehesap a baktım, ju7500 den 1 tane kalmış ve 4500 tl, lg olanı da peşin ya da tek çekim 5500 tl

http://www.incehesap.com/lg-55uf950v-led-tv-fiyati-27140/

Çok teşekkürler ertan kardeşim ilginden dolayı biraz daha sürem var araştıryım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25439-25559/samsung-ue55ju7000t_samsung-ue55ju7500t/

7000-7500 arası curved ve smart2 harici fark göremedim, neler var hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayba

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25439-25559/samsung-ue55ju7000t_samsung-ue55ju7500t/

7000-7500 arası curved ve smart2 harici fark göremedim, neler var hocam?

oradaki veriler doğru olmayabilir hocam, hatırladığım kadarıyla teknosadaki eleman bana 7000 in yenileme hızını 800, 7500 ünkini de 1200 olarak söylemişti.. ama bu sitede farklı yazıyor..

ayrıca ben görüntü kalitelerini karşılaştırdım ju7500 daha kaliteli görünüyor hocam, onun bir alt modeli olabilir 7000

ayrıca bu sitedeki testlere bak

http://www.rtings.com/tv/reviews/by-brand/samsung/ju7500
    http://www.rtings.com/tv/reviews/by-brand/samsung/ju7100

Toplu TV Alımı Yapacaklar Listesi (Alacaklar Listesi Yapılıyor)

js yazanlar suhd tv ler hocam, bir kaç yerde daha okudum 7500 ün çok yakın olduğunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 15 Eylül 2015; 15:52:32 >

• biri almış ju7500 ü incehesaptan :) son üründü o.. alan kişi buradan mı ?
  • Ben olmak isterdim ama değilim hocam incehesap firmanın kendi sitesinden mi yoksa N11 üzerindeki incehesaptan aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_tem

Ben olmak isterdim ama değilim hocam incehesap firmanın kendi sitesinden mi yoksa N11 üzerindeki incehesaptan aldınız

alsaydın hocam keşke, cidden fiyat iyi.. kendi sitesinden aldım, n11 de bu tv modeli yoktu nedense ya da ben göremedim..

hala servis gelmedi :( yarına kaldı artık inceleme olayı.. böyle şansa tüküreyim..
  • ertan2002 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yeni tv niz inşallah sorunsuz kullanırsınız bakalım ben daha beklemedeyim inşallah yakalarız güzel bir fırsat unutmadan tarafsız bir incelemede bekliyoruz sizden buda cezanız konuyu açıp kaçtınız nede olsa .

• quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Hayırlı olsun yeni tv niz inşallah sorunsuz kullanırsınız bakalım ben daha beklemedeyim inşallah yakalarız güzel bir fırsat unutmadan tarafsız bir incelemede bekliyoruz sizden buda cezanız konuyu açıp kaçtınız nede olsa .

hocam bi kaç kere söyledim gidip bakalım diye :) bir kaç yerle görüştüm ama ses falan çıkmadı.. benim çok zamanım yok, bayramdan sonra gidiyorum, bazı arkadaşlar 1 ay falan bekleyelim diyince ve ben de en uygun şekilde görünce hemen aldım :) zamanım olsaydı beklerdim.. kurulum yapsınlar video çekip bakalım.. sanırım kimse bu tv için bir inceleme yapmamış türklerden..

ayrıca arkadaşlar tv yi aldıktan sonra kalibrasyon ayarları var bazı sitelerde, onları uygulamayı deneyeceğim. şuan iki tane buldum. bakalım ne kadar fark edecek

• Tamamen takılıyordum biliyorsunuz tabikide alıcaksınız duruma göre bende 7500 düşünürüm belki yılbaşına kadar beklerin olmazsa ya düşerse diye bakalım bekleyelim tekrardan güle güle kullanin...

• GİTTİGİDİYOR DA 55ju7000 incehesaptan 3799tl, ben alacağım herhalde
  • incehesap nasıl sizce yorumlara bakınca bazı arkadaşlara 2. el ürün gelmiş bazıları çok memnun karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

incehesap nasıl sizce yorumlara bakınca bazı arkadaşlara 2. el ürün gelmiş bazıları çok memnun karar veremedim.

ben ordan aldım ürün sıfır, kutusu biraz kirlenmiş v.s. ama kurulumu yapan elaman da sordum ürün ilk kez açılıyor dedi, çünkü jelatinler v..s vardı hala.. ayrıca kutuya direk kargo benim adımı yapıştırmış o yüzden belli sıfır ürün olduğu.

ben parayı 15:30 gibi havale ile yolladım ve fişi mail atttım ve aradım, hemen kargoya verdiler ve sabah elime geldi kargo. hiç bir sıkıntı yaşamadım, aksine çok iyi konuştular v.s. bu konuyla ilgili deneyimlerimi yazacağım.

ancak kötü bir şey gördüm demin, bir tane ölü piksel var tv de.. araştırdığım kadarıyla en az 5-6 tane olması lazım değişim için..servisi çağıracağım baksınlar.. buradayken test yaptırmak hiç aklıma gelmedi..

bu konuda bilgisi olan var mı ?

• Evet beyler bende incehesaptan-gittigidiyor üzerinden 55ju7000 için siparişimi verdim. Kargo gelince yapmam gerekenler nelerdir? Bu denli yüksek ücretli birşeyi ilk defa internetten alıyorum da.

Kutu hasarlı degilse, imza atıp alıyorum değil mi?

Hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayba

Evet beyler bende incehesaptan-gittigidiyor üzerinden 55ju7000 için siparişimi verdim. Kargo gelince yapmam gerekenler nelerdir? Bu denli yüksek ücretli birşeyi ilk defa internetten alıyorum da.

Kutu hasarlı degilse, imza atıp alıyorum değil mi?

Hayırlısı bakalım

hayırlı olsun öncelikle hocam, keşke 3:30 a kadar alsaydınız .. aslında bir telefon açıp kargolayıp kargolamayacaklarını sorun..

kargo gelince kontrolüne bakın, ama kutuyu sakın açmayın. benim kargo kutusunda alt ortadan azcık yırtılmıştı, elemana dedim ki tutanak tutturmak istiyorum,
    bana dedi ki tutanak yanımda yok :) servis gelsin yapsın bir sorun çıkarsa ara beni, tutanağı o zaman tutar geri yollarız firmaya dedim. servis geldi bir problem olmadı şükür ve kurulumu bir kaç dk ya yapıp gitti..

trt 4k yı ekledim şimdi güzel.. sadece sesini beğenmedim özellikle internet tarafındayken, boğuk ses tarzı bir şeyler hissettim belki önyargıdır bilemedim..

ama en kötü problem ölü piksel çıktı. yarın arayıp sorayım samsung u bakalım ne olacak..

• quote:

quote:

incehesap nasıl sizce yorumlara bakınca bazı arkadaşlara 2. el ürün gelmiş bazıları çok memnun karar veremedim.

ben ordan aldım ürün sıfır, kutusu biraz kirlenmiş v.s. ama kurulumu yapan elaman da sordum ürün ilk kez açılıyor dedi, çünkü jelatinler v..s vardı hala.. ayrıca kutuya direk kargo benim adımı yapıştırmış o yüzden belli sıfır ürün olduğu.

ben parayı 15:30 gibi havale ile yolladım ve fişi mail atttım ve aradım, hemen kargoya verdiler ve sabah elime geldi kargo. hiç bir sıkıntı yaşamadım, aksine çok iyi konuştular v.s. bu konuyla ilgili deneyimlerimi yazacağım.

ancak kötü bir şey gördüm demin, bir tane ölü piksel var tv de.. araştırdığım kadarıyla en az 5-6 tane olması lazım değişim için..servisi çağıracağım baksınlar.. buradayken test yaptırmak hiç aklıma gelmedi..

güle güle kullanın bu forumdamıydı bilmiyorum ama daha önce samsung alıp 1 ölü piksel çıkan ve samsungun 5-6 ölü piksel olmadan değişim olmaz dediği bir kullanıcı mahkemeye gitmiş ve 1 tane bile ölü piksel olsa değiştirilmesi zorunlu kararı çıkmıştı. Bence samsung ile görüşün olmazsa hakem heyetine gideceğinizi söyleyin çünkü orda onların kaybedeceği kesin ve onlara daha masraflı oluyor.

kaldıki 15 gün geçmeden koşulsuz iade hakkınızda var benim gibi küçük şeylere takılıyosanız o tek ölü piksel gözünüzde büyürde büyür.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

quote:

quote:

güle güle kullanın bu forumdamıydı bilmiyorum ama daha önce samsung alıp 1 ölü piksel çıkan ve samsungun 5-6 ölü piksel olmadan değişim olmaz dediği bir kullanıcı mahkemeye gitmiş ve 1 tane bile ölü piksel olsa değiştirilmesi zorunlu kararı çıkmıştı. Bence samsung ile görüşün olmazsa hakem heyetine gideceğinizi söyleyin çünkü orda onların kaybedeceği kesin ve onlara daha masraflı oluyor.

kaldıki 15 gün geçmeden koşulsuz iade hakkınızda var benim gibi küçük şeylere takılıyosanız o tek ölü piksel gözünüzde büyürde büyür.

hocam şimdi ben bayramdan hemen sonra dönüyorum, mahkeme ile v.s. uğraşamam o yüzden o tarz şeylere girmeyeceğim. iade hakkım üzerinden yürümek daha mantıklı geliyor bana.

http://forum.donanimhaber.com/m_110108261/f_//tm.htm#110108261

buraya da detaylarını yazdım.. fikrin varsa paylaşırsan sevinirim.

• Teşekkür ederim Ertan Hocam. Galiba en iyisi ikisini de bilfiil incelemek. Şimdi yurtdışındayım döndüğümde inceleyip kendi tecrübelerimi yazacağım.

• Bugün GG de ve n11 güzel indirimler var, alım yapacaklar değerlendirebilir:

Samsung 55ju7000: 3.719 TL http://www.epey.com/televizyon/samsung-ue55ju7000t-fiyati.html

LG 55uf8507: 3.626TL http://www.epey.com/televizyon/lg-55uf8507-fiyati.html

• 55ju7500 teknosada 4699 tl

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.