Şimdi Ara

Toplu TV Alımı Yapacaklar Listesi (Alacaklar Listesi Yapılıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
1
Favori
5.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_109651092/f_//tm.htm

Bu konuda tv alacak arkadaşları altta yazıyorum, model belirtenlerinkini yazdım. Bizdeuygun.com ile görüştüm ve benden model listesini istedi ona göre bakacaklar indirim oranına. Garanti olarak genelde ürünleri distribütör firmasının garantisinde. Bilmeyenler için açıklama bu

* Distribütör Garantili Ne Demek?
    Üretici firmaların ülkemizde ki temsilcileri yada üretici firmanın kendisi tarafından ithalatı gerçekleştirilip, daha önceden belirlenmiş olan distribütör firmalar kanalıyla ya da kendisi tarafından satış ve pazarlaması yapılan ürünlere Distribütör Garantili denilmektedir. Bu ürünler distribütör firmaların yetki verdiği yetkili servisler tarafında 2 yıl süresince garanti kapsamı altındadır. Distribütör firmaların en büyük artısı Türkiye genelinde yaygın servis ağının olmasıdır. Televizyon alanında Distribütör firmalara örnek vermek gerekirse; LG Türkiye, Samsung Türkiye, Sony Eurasia bunlardan bazılarıdır.

Evet şimdi lütfen model belirtmeyen arkadaşlar modellerini belirtsinler, yeni katılmak isteyenler de lütfen konuya yazsınlar.

Şuan 12 kişi olmuşuz gibi görünüyor, hangi şehirden olduğunuz önemli değil, firma direk kargo ile gönderim yapacak.

[TV Alacak Listesi]

1- ertan2002 -> Samsung UE55JU7500
    2- KaanAltan -> Samsung UE55JU7000
    3- s_tem -> Samsung UE55JU7000
    4- Archonn -> Samsung UE65JU7000
    5- Divxer -> Samsung UE55JU7000
    6- Tol35 -> Samsung UE65JU7000 / Samsung UE55JU7000
    7- Fatih KARAHAN ->
    8- Twonokta ->
    9- pcprog ->
    10- koylav -> Samsung UE55JU7000
    11- PePo ->
    12- dej -> Samsung UE55JU7000
    13- OverD@Se -> Samsung UE55JU7000
    14- TwoGo -> Samsung UE55JU7500
    15- safsansar -> Samsung UE55JU7000
    16- «hidalgo» -> UE-32J5570
    17- besikasli -> Samsung UE55JU7000
    18- korayba -> Samsung UE55JU7000
    19- JackieChan -> sony 50w805c
    20- meralemre -> Samsung UE55JU7000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 12 Eylül 2015; 9:02:47 >

• yalnız bi ben 65 he:=) aradan farketmeyip bana da 55 göndermesinler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archonn

yalnız bi ben 65 he:=) aradan farketmeyip bana da 55 göndermesinler :)

şimdi mail attım hocam, fiyat alayım diye.. senin modeli de yazdım. şuan zaten 2 model var listede, biri ju7000 diğeri ju7500.. ayrıca 55 ve 65 inç olduğunu belirttim mailde.

Ayrıca adamlara söyledim, piyasadakilerden daha ucuz olmazsa bir anlamı olmayacak bizim için diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 5 Eylül 2015; 11:57:14 >
  • Selamlar UE55JU7000 için bende varım. Gelişmeleri takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

Selamlar UE55JU7000 için bende varım. Gelişmeleri takipteyim

ekledim listeye :)

bakalım fiyat listesini göndersinler..
  • UE55JU7000 için bende varım
  • Dist.Garantli panel dışın da kesinlikle "Paralel İthalat" yoluyla getirilmiş hiç bir panel almayın ltf

Adamlar "genel de" demişler,kesinlikle Dist.Garantili olmaldır! sakın bu tür paralel garantili panel filan almayın,macera yaşarsınız!!

net den satış bir dünya site var açıkçası ben hiç birisine inanmam,belki bazı bilinenler olabilir ama gerisi yine macera+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung UE55JU7500 için ben de varım arkadaşlar.
  • ekledim hocam ikinizi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Dist.Garantli panel dışın da kesinlikle "Paralel İthalat" yoluyla getirilmiş hiç bir panel almayın ltf

Adamlar "genel de" demişler,kesinlikle Dist.Garantili olmaldır! sakın bu tür paralel garantili panel filan almayın,macera yaşarsınız!!

net den satış bir dünya site var açıkçası ben hiç birisine inanmam,belki bazı bilinenler olabilir ama gerisi yine macera+

teşekkürler bilgilendirmeler için, zaten şuanki modellerde yazıyor dist. garantili olduğu için, ama bazı modellerde farklı..

http://www.bizdeuygun.com/Samsung-65JU7500-led-tv

http://www.bizdeuygun.com/Samsung-55JU7500-led-tv

http://www.bizdeuygun.com/Samsung-55JU7000-led-tv

şuna modeller bunlar ve hepsinde samsung türkiye garantili deniyor, sorun yok görünüyor. mümkün olursa bizzat ziyaret edebilirim orayı da.

• Merhabalar bende 15 gundur tv bakiniyorum mevcut olan 8 yillik samsung plasma tv yi salona takicam yaktigi elektrik ve yazin yaydigi isi nedeniyle( mubarek soba gibi) Degistireyim diyorum artik bende biraz arastirip istanbulda cesitli Tekno marketlerden baktiktan sonra samsung ju 7000 modelini almak icin pusuya yatmis ucuzlamasini beklemekteydim velhasil madem DH deki kardeslerimiz boyle bir etkinlik yapmis katilmamak olmaz dedim de hadi benide yazin listeye soyle 3500 lu rakamlardan 55ju000'e talibim saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Merhabalar bende 15 gundur tv bakiniyorum mevcut olan 8 yillik samsung plasma tv yi salona takicam yaktigi elektrik ve yazin yaydigi isi nedeniyle( mubarek soba gibi) Degistireyim diyorum artik bende biraz arastirip istanbulda cesitli Tekno marketlerden baktiktan sonra samsung ju 7000 modelini almak icin pusuya yatmis ucuzlamasini beklemekteydim velhasil madem DH deki kardeslerimiz boyle bir etkinlik yapmis katilmamak olmaz dedim de hadi benide yazin listeye soyle 3500 lu rakamlardan 55ju000'e talibim saygilar...

ekledim hocam :) bakalım..
  • 10 kişi oldu hocam hadi bakalım
  • ertan2002 kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun bakalim insallah,eger olursa bu benim 2. DH toplu alim etkinligi olucak,daha oncede sanirim 3 sene once MSI gaming laptop almistik 20 kisiye yakindik yanlis hatirlamiyorsam izmirden bir firmadan guzel indirimli almistik o zamanlar. Birlikten her zaman kuvvet dogar yanliz tek cekincem var acaba 3.5- 4 metreye 55 buyuk gelirmiki su an kullandigim plasma 42 ve baya kucuk geliyor gozume sizin izleme mesafeleriniz kac acaba merak etmiyor degilim yani...

• Bende 65ju7000 için fiyat alabilirim yüksek gelirse 55ju7000 için girebilirim öyle bir imkanım olabilir mi?

• quote:

Hayirlisi olsun bakalim insallah,eger olursa bu benim 2. DH toplu alim etkinligi olucak,daha oncede sanirim 3 sene once MSI gaming laptop almistik 20 kisiye yakindik yanlis hatirlamiyorsam izmirden bir firmadan guzel indirimli almistik o zamanlar. Birlikten her zaman kuvvet dogar yanliz tek cekincem var acaba 3.5- 4 metreye 55 buyuk gelirmiki su an kullandigim plasma 42 ve baya kucuk geliyor gozume sizin izleme mesafeleriniz kac acaba merak etmiyor degilim yani...

bizim salonda o kadar, bence hiç sorun olmaz, zaten büyük ekran tavsiye edilir o noktalardan.. hatta ben 65 inç istiyordum :) ama fiyatlar acayip pahalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tol35

Bende 65ju7000 için fiyat alabilirim yüksek gelirse 55ju7000 için girebilirim öyle bir imkanım olabilir mi?

tamam hocam o şekil ekleyeyim, sorun olmaz sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

quote:

bizim salonda o kadar, bence hiç sorun olmaz, zaten büyük ekran tavsiye edilir o noktalardan.. hatta ben 65 inç istiyordum :) ama fiyatlar acayip pahalı..

Cevap icin tesekkurler,deneyip gorucez artik acaba dogubank piyasasini gezip bilgi edinen varmidir belki oradaki saticilardan birsey cikar kimbilir...

• Şimdi Vatan Bilgisayardan fiyat aldım.
    55JU7000 için 4.000 TL
    55JU7500 için 5.150 TL
    fiyat verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwoGo

Şimdi Vatan Bilgisayardan fiyat aldım.
    55JU7000 için 4.000 TL
    55JU7500 için 5.150 TL
    fiyat verdiler.

55ju7000 in sitesindeki fiyatı 4.599,00, yani 600 lira indirim yapmışlar..

55JU7500 in sitesindeki fiyatı 5.299 tl, yani 150 lira indirim yapmışlar :)

ama mesela burada

55JU7500 modeli 4.569 tl (aradaki fark 580 tl daha ucuz vatandan)

http://www.teknolojiankara.com/Products-URUN2082502-samsung-ue-55ju7500-curved-led-televizyon.html?utm_source=epey.com&utm_medium=fiyat&utm_content=ucretsiz_link&utm_campaign=genel

----
    55ju7000 modeli ise 3899 tl (aradaki fark 100 tl daha ucuz vatandan)

http://www.bedavacim.com.tr/Samsung-UE55JU7090-138-cm-4K-Ultra-HD-3D-LED-TV-Cift-Tuner-Smart-TV-USB-Recording_243707.html?utm_source=epey.com&utm_medium=fiyat&utm_content=ucretsiz_link&utm_campaign=genel

ürünlerin ikisi de samsung garantili ve pazarlık yapılmamış fiyatlar :) vatanınki pahalı..

teşekkürler araştırman için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 5 Eylül 2015; 15:15:42 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.