Şimdi Ara

Toplu TV Alımı Yapacaklar Listesi (Alacaklar Listesi Yapılıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
5.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: safsansar

quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

quote:

Hayirlisi olsun bakalim insallah,eger olursa bu benim 2. DH toplu alim etkinligi olucak,daha oncede sanirim 3 sene once MSI gaming laptop almistik 20 kisiye yakindik yanlis hatirlamiyorsam izmirden bir firmadan guzel indirimli almistik o zamanlar. Birlikten her zaman kuvvet dogar yanliz tek cekincem var acaba 3.5- 4 metreye 55 buyuk gelirmiki su an kullandigim plasma 42 ve baya kucuk geliyor gozume sizin izleme mesafeleriniz kac acaba merak etmiyor degilim yani...

bizim salonda o kadar, bence hiç sorun olmaz, zaten büyük ekran tavsiye edilir o noktalardan.. hatta ben 65 inç istiyordum :) ama fiyatlar acayip pahalı..

Cevap icin tesekkurler,deneyip gorucez artik acaba dogubank piyasasini gezip bilgi edinen varmidir belki oradaki saticilardan birsey cikar kimbilir...

imkanın varsa sen gidip sorabilir misin hocam ya da telefonla sorsan ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayirlisi olsun bakalim insallah,eger olursa bu benim 2. DH toplu alim etkinligi olucak,daha oncede sanirim 3 sene once MSI gaming laptop almistik 20 kisiye yakindik yanlis hatirlamiyorsam izmirden bir firmadan guzel indirimli almistik o zamanlar. Birlikten her zaman kuvvet dogar yanliz tek cekincem var acaba 3.5- 4 metreye 55 buyuk gelirmiki su an kullandigim plasma 42 ve baya kucuk geliyor gozume sizin izleme mesafeleriniz kac acaba merak etmiyor degilim yani...

bizim salonda o kadar, bence hiç sorun olmaz, zaten büyük ekran tavsiye edilir o noktalardan.. hatta ben 65 inç istiyordum :) ama fiyatlar acayip pahalı..

Cevap icin tesekkurler,deneyip gorucez artik acaba dogubank piyasasini gezip bilgi edinen varmidir belki oradaki saticilardan birsey cikar kimbilir...

imkanın varsa sen gidip sorabilir misin hocam ya da telefonla sorsan ?

Ben haftaici giderim sorun olmaz ev ortakoy is besiktasta bakarim bakalim bir sey cikicakmi haber veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkdaşlar az önce Doğubankta bir firmayla görüştüm Smasung Türkiye garantili satıyor. Taksitli 4099 tl dedi fiyatı ama Samsung geçen hafta Türkiye genelinde fiyatlara zam yapmış bunlar zam yansıtılmamış fiyatlar dedi. Hatta 3900 tl ye satanlar vardı onlarda 4300 tl diyor fiyatı , eğer bugünlerde alırsanız 50 tl gibi daha indiririm dedi 10 adet için görüştüm tabi, eğer gerçekten fiyatlar arttıysa fiyatlar yükselecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_tem -- 5 Eylül 2015; 16:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_tem

Arkdaşlar az önce Doğubankta bir firmayla görüştüm Smasung Türkiye garantili satıyor. Taksitli 4099 tl dedi fiyatı ama Samsung geçen hafta Türkiye genelinde fiyatlara zam yapmış bunlar zam yansıtılmamış fiyatlar dedi. Hatta 3900 tl ye satanlar vardı onlarda 4300 tl diyor fiyatı , eğer bugünlerde alırsanız 50 tl gibi daha indiririm dedi 10 adet için görüştüm tabi, eğer gerçekten fiyatlar arttıysa fiyatlar yükselecek gibi

sanırım ju7000 için söylüyorsun, hocam zaten 3900 e var samsung türkiye garantili.. ki onla daha indirim konuşulmadı.. aslında bir yeri aramadan önce en ucuz fiyatı söyleyelim. biz bu kadara bulduk, daha uygun veriyorsanız anlaşalım gibilerinden..
  • Söyledim gerçi biz şu fiyata bulduk diye ama daha aşağıya inmedi zaten , Ben bilgi amaçlı paylaştım Doğubank piyasası pahalanmış. Sizin bulduğunuz yer şuan avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_tem

Söyledim gerçi biz şu fiyata bulduk diye ama daha aşağıya inmedi zaten , Ben bilgi amaçlı paylaştım Doğubank piyasası pahalanmış. Sizin bulduğunuz yer şuan avantajlı

bizdeuygun u aradım mail yolladım ama cevap gelmedi, tekrar arayayım dedim mesai saatleri bitmiş :)

artık pazartesini bekleyeceğim.. Ben olmadı bi kaç siteyi daha ararım, yurtdışından aramak pahalı ama pek kimseler uğraşmıyor bu işlerle.. Ben buradan yapmaya çalışıyorum yapabildiğim kadarıyla
  • Dolar uçunca zam yaptılar haklı olarak 😑

• İllaki konuda belirtilen modellerdenmi almamız gerekiyor.Bana 32 inçlik uydu alıcılı Full HD bir televizyon lazım.Smart 3D gibi extra özelliklerle ilgilenmiyorum.
  • Lg 55uf8507 ile ilgileniyorum artık
    Samsung bu kadar dehşet zam yapmaya devam etsin.3500 tl 3799 tl idi pazartesi 5000 tlye çıkması saçma
    Lg perşembe günü Gittigidiyorda 3250 tl idi.
    Bekleyeceğim ve Lg 55uf8507 alacağım.

• Ciddi anlamda indirimli bir fiyat karsımıza cıkarsa 55JU7000 almayı dusunebilirim.
  • kardeşim 65ju7000 içinde fiyat alırmısınız ? sizden özellikle rica ediyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archonn

kardeşim 65ju7000 içinde fiyat alırmısınız ? sizden özellikle rica ediyorum.....

Arkadaş alırsa yazar zaten bizde haber bekliyoruz:)

• bide blue ray film izlemek istiyorum .. sanırım tüm arkadaşlar bunu düşünüyor.. hangi yöntemi tercih etmem doğru olur ? blue ray film konusunda bilgisi olan var mı
  • Teknosa ve Vatana tlfnumu bıraktım şimdi.
    10 adet samsung 55ju7000 dedim
    Ama onlarda bana ay sonunu bekleyin aceleniz yoksa dedi:)
    Ben beklerim ya siz???

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanAltan

Teknosa ve Vatana tlfnumu bıraktım şimdi.
    10 adet samsung 55ju7000 dedim
    Ama onlarda bana ay sonunu bekleyin aceleniz yoksa dedi:)
    Ben beklerim ya siz???

benim 28 inde dönmem gerekiyor hocam.. bayramdan önce almam lazım yani..

bu arada henüz bir cevap yok, pazartesi bir kaç yeri arayıp soracağım.. Ama bulurum uygun bir yer sorun olmaz, türkiye de olsam daha kolay bulurdum ama..

@hidalgo, sorun değil modelinin ne olduğu, onu da indirime dahil ederiz, senin ismini de ekleriz...

@ Archonn, merak etme hocam sordum onun fiyatını da..
  • Samsung UE-32J5570 9 taksit kargo ücretsiz 1040 liraya alabiliyorum bu fiyatın altında olabilirse bende katılmak isterim bu arada İzmir de ikamet ediyorum.
  • Benim hiç acelem yok. Zaten mevcut fiyatlara almayacağım kesin.
    Beklerim.
  • 55ju7000 e talibim yakında tekno marketlerden almayı planliyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplu alım nasıl olacak .. yani ödeme olayı ? kapıda ödeme şeklindeyse süper olur .. nakitte kaç para yapıyorlar 65ju7000'i?

haber bekliyorum arkadaşlar yoksa alacam bakın buradan ===>http://www.bizdeuygun.com/Samsung-65JU7000-led-tv

herkesin para hazır mı zaten o da var ? ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archonn -- 6 Eylül 2015; 10:05:49 >
  • Arkadaşlar acele etmeyin, şuan cevap bekliyorum bizdeuygun dan, daha sonra başka bir kaç firmaya daha sorayım, fiyat listeleri belli olur daha sonra almak isteyen alır, istemeyen bekler..

ben pek vatan'dan, teknosa dan v.s. almayı düşünmüyorum, adamlar ekstradan pahalı satıyorlar zaten, çok zor indirim yapıyorlar... Ancak internet üzeri satan adamların masrafı az olduğu için daha ucuza satabiliyorlar..

ödeme işi için kapıda ödeme var 15 tl fazla ödeyerek, zaten o kadar para veriyorsanız kapıda ödeme daha mantıklı 15 tl den bir şey olmaz. Ama havale ve kredi kartı taksit/tek çekim şansınız var.

Şimdi ödemeleri zaten direk firmaya yapacaksınız ama fiyatın düşmesi için sanırım bir indirim kodu gibi bir şey verirler bize, o kod da sayılı olur, alacak arkadaşlara ben o kodu veririm (kod bir kere kullanılır), o kodla alan arkadaşlarımız alır tv lerini.. Bu işler zor değil, önemli olan iyi bir indirim alabilmekte..

İstanbul'da olsam bir çok yerle gidip görüşür fiyat alırdım, ya da telefonla tek tek firmaları arayıp sorardım.

Bekliyoruz bakalım cevaplar gelene kadar..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.