Şimdi Ara

Toplu TV Alımı Yapacaklar Listesi (Alacaklar Listesi Yapılıyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
5.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Listeye ekleme yapmamışınız benim televizyonu..
  • Bende bi tv alçam ama bütcem 3000 tl en fazla oda işin kötüsü ne alcamı bilmiyorum ve 1 ay içinde almam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0me0ne

Bende bi tv alçam ama bütcem 3000 tl en fazla oda işin kötüsü ne alcamı bilmiyorum ve 1 ay içinde almam gerek

biraz bütçenizi yükseltirseniz ue55ju7000 alabilirsiniz ne kadar indiririz bilmiyorum şimdilik ama deneyeceğiz.

onun dışında epey.com da kriterleri girip puanına göre bir tv belirleyip bize katılabilirsiniz.

@«hidalgo», ekledim hocam kusura bakma :)
  • KaanAltan K kullanıcısına yanıt
    Arkadaş gibi bende LG 49UF8507 veya LG 55UF8507 modelini düşünüyorum. Eğer gelen fiyatlar kafama yatarsa ikisinden birini alırım kısmetse
  • Samsung 55JU7000 için iyi bir indirim olsa da alsak şöyle 3500 TL gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes Samsung UE55JU7000 modelini tercih ediyo. Evde 72 ekran tüplü televizyonu olan biri olarak bu tvnin diğerlerinden ayıran artısı nedir? Hiç anlamam bu işlerden ve herkesin bir bildiği var deyip tüplüyü değiştirmek istediğimden revaçta olan bu modeli almayı düşündüm, tabi fiyata bağlı.

• Bütçesi 3000 - 3500 tl olanlar
    Lg 55uf8507
    Bütçesi 3500 - 4000 tl olanlar
    Samsung 55ju7000
    Bütçesi 4000 - 5000 tl olanlar
    Philips 55pus7600 / 55puk7150
    Sony KD-55X8505C
    Lg 55uf850v
    Bakabilir. Bu tvler son derece kaliteli ve güzel.
    Neden Samsung55ju7000 çünkü daha canlı ve daha parlak. Ama göz yoruyor yorumları da mevcut.
    Evdeki tvim Lg 42lm640s full hd 3D. Bir lg kullanıcısı olarak samsungu daha iyi buluyorum.Ama bütçe meselesi son dk da ay sonunda hangisi uygun olursa onu alırım. Sonuçta lg de kaliteli.
    Ay sonunu bayramın geçmesini beklemek gerek.Gittigidiyorda persembe günü Lg55uf8507 3300 tlye satıldı.
    Kimbilir belki 3000 ede düşer. Şu an piyasa oldukça karışık. Satış danışmanları bekleyin dedi bende bekliyorum.Takipde kalalım hepimiz.

NOT; İstanbulda olanlar Bayrampaşa Forum Istanbulda Bimeksde bu tvleri yanyana aynı görüntülerle görebilirler. Orada tam 5 tane teknoloji mağazası var acayip bir rekabet var. Ama ay sonlari ve o ayın sonuna gelen pazartesileri.Bugüne kadar Bayrampara Forum Istanbula. Cevahir avmye. Demirören avm ve istiklal caddesine. Profilo avm. Astoria avm.Trump avmye bakmış birisi olarak söylüyorum bunu bilginize :) Heryere tlfnumu bıraktım bugün mediamarkt aradı sadece o da pahalı verdi fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanAltan -- 6 Eylül 2015; 22:17:48 >

Lg 55uf8507 ile Lg 55uf850v bu iki ürünün arasındaki fark nedir ?
  • 8507 türkiyeye özel üretilen seri.
    850v ise avrupa vs ülkelerine üretilen.
    Frekanslar olarak ayarlanmış ama aynı. Mağazalarda 8507 vardır.850v internette arada var o da satılık görmedim.

2 model arasındaki tek fark biri Türkiye'ye özel üretim olması mı ? Bazı özellikler kısılmış diye okudum da bilginiz var mı bu konuda
  • Hayır mağazalarda da gördüm aynı. Lg Türkiyeyi de aramıştım onlarda aynı ikisi de demişti. Ve bu açıklamayı yapmıştı.

• ya arkadaş LG muhabbeti yapmayın burada :) LG hikaye SAMSUNG şahane .. haber gelmedi mi bizde uygundan *?
  • 48ju7500, 55ju7000 veya 55ju7500 almayı planlıyorum. Yer İstanbul, Ödeme Nakit
  • 22,23,28.29 Eylül gibi indirimler bekleniyor. Şu an ufukta indirim yok.
    Not her markanın iyi televizyonu var.
    Burada marka övüp marka satmaya çalışmıyoruz. Burayı açan arkadaşın amacı da o değil.Bilginize.

• Ay sonunu mu bekleyelim simdi bana uyar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Archonn

ya arkadaş LG muhabbeti yapmayın burada :) LG hikaye SAMSUNG şahane .. haber gelmedi mi bizde uygundan *?

Hocam simdi tekrar aradim, mail iletilmis sabah, ilgili departmana ilettim dedi cevap bekliyormus o da..

Bakalim uygun bir sey gelirse ona gore hareket ederiz, gelmezse artik nasil istiyorsaniz oyle hareket edebiliriz ancak benim bayramdan once her seyi halletmis olmam gerekiyor zamanim yok cunku, ama sizin zamaniniz varsa bekleyebilirsiniz.
  • Bende Bimeks ile görüştüm cevap geldi ama verdikleri fiyat şuan için yüksek tekrar görüştüm bakalım
  • LG 49UF8507 alacam.

• KaanAltan açıklama için teşekkür ederim. Sahibinden sitesinde tv satanlara sordum verdikleri detay;

"10 adet samsung ue55ju-7000 = 4150tl adet toplam 41500 tl 1 adet samsung ue55ju-7500 = 4850tl 2 adet samsung ue65ju-7000 = 6950tl adet toplam 13900 tl 1 adet samsung ue32j -5570 = 1200tl 2 yıl samsung tr garantili istanbul içi ücretsiz kargo istanbul dışı anlaşmalı kargolarımızla uygun gönderim yapabiliriz."

• Arkadaşım gerçek fiyatlar neydi arada çok fark varmıydı bende ona göre 3500 TL hayalini kuracağım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.