Şimdi Ara

Toplu TV Alımı Yapacaklar Listesi (Alacaklar Listesi Yapılıyor) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
5.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Proje kapsamında biryerden daha fiyat alıyorum haber vericem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

quote:

Orijinalden alıntı: korayba

Beni eklememissiniz 55 ju 7000 icin

ekledim hocam..

@Tol35, valla hocam fiyatları çok indirmesi lazım ama hiç sanmıyorum indireceklerini.. 15 kişi falan deseydin, bence daha fazla çıkar uygun fiyat olursa.
    ben de kısmetse yarın akşama doğru türkiye'deyim.

Ertan kardeşim hayırlı iyi yolculuklar şimdiden @Tol35 eğer iyi bi indirim olur inşallah, ordan almaya değecek fiyat olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tol35

ARKADAŞLAR TEKNOSA 3.899 tl ÜCRETSİZ KARGO ÜCRETSİZ KURULUM OLARAK FİYAT VERDİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR HABER VERİRSE SEVİNİRİM BENDENDE HABER BEKLİYORLAR

Ya Ben 65ju demistim ama 55in fiyati guzelmis.. Ne yapsam acaba.. Salonda pek buyuk degil aslinda....

• quote:

Orijinalden alıntı: s_tem

quote:

quote:

Beni eklememissiniz 55 ju 7000 icin

ekledim hocam..

@Tol35, valla hocam fiyatları çok indirmesi lazım ama hiç sanmıyorum indireceklerini.. 15 kişi falan deseydin, bence daha fazla çıkar uygun fiyat olursa.
    ben de kısmetse yarın akşama doğru türkiye'deyim.

Ertan kardeşim hayırlı iyi yolculuklar şimdiden @Tol35 eğer iyi bi indirim olur inşallah, ordan almaya değecek fiyat olması lazım

sagolasin hocam.

bir sey sormak istiyorum, ju7500 ozellik olarak ju7000 den daha ustun gorunuyor kagit uzerinde. gercekte ikisini de gormedim ama vatan bilgisayarin tanitim videolarinda ikisi de goruluyor ve elema ju7500 u daha cok ovuyor (fiyati daha pahali diye olabilir)

siz ne dusunuyorsunuz bu konuda.Ben bu sebeple ju7500 e daha yakinim bi de curved ekran daha hosuma gitmeye basladi artik

• Şuanda 55JU7000 Mediamarkt mağazada da 3999TL. Yardımcı olan personel şimdiye kadar en ucuz 3650TL ye satıldığını söyledi. Bayramda büyük indirim algısı olması amacıyla bayrama kadar fiyatların bu seviyelerde gideceğini tahmin ettiğini söyledi.

• herkes samsung ju7000 veya 7500 e yüklenmiş js7200 pek tercih edilmiyor sanırım.
    lg555uf8507 yi takip ediyorum bende..
  • Beyler haber yok mu? 65ju7000den 55juya donucem gibi gozukuyor... Arada çok fiyat fark var ya...

• Hocam bildiğim kadarıyla 7500 ün artısı 40w 2.1 hopralör olması subwoofer var sanırım başka ciddi bi fark yok. Ben yan yana ikisinin görüntüsüne baktım fark yoktu

Arkadaşlar Teknosa tekrar aradı 3999 tl son fiyat veriyorlar. Bundan başka yapamayız dedi ve fiyatların daha da yükseleceğini söyledi. Zaten N11 de filan da baktıysanız eğer 3700-3800 fiyat verenler 4100-4300 e çıkarmışlar fiyatları
  • Arkadaşlar Teknosa.com'da 55JU7000 şuanda 3899TL - 585 TL hediye çeki veriyor. Yani 3314 TL çeki 15 gün içinde değerinin 3 katı bir mal alarak kullanınca.

55JU7000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koylav -- 10 Eylül 2015; 0:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_tem

Hocam bildiğim kadarıyla 7500 ün artısı 40w 2.1 hopralör olması subwoofer var sanırım başka ciddi bi fark yok. Ben yan yana ikisinin görüntüsüne baktım fark yoktu

Arkadaşlar Teknosa tekrar aradı 3999 tl son fiyat veriyorlar. Bundan başka yapamayız dedi ve fiyatların daha da yükseleceğini söyledi. Zaten N11 de filan da baktıysanız eğer 3700-3800 fiyat verenler 4100-4300 e çıkarmışlar fiyatları

geldim hocam, şuan türkiye deyim... yarın gidip şu tv lere bakayım bir mağazada, hatta oradakilerle de görüşeyim..

iki tv den birini alacağım, toplu almak isteyen varsa alırız birlikte, değilse de tek başıma alırım..

isteyen varsa buluşur bu hafta halledebiliriz işi.. çok uzadaı bu iş.. araştır araştır sonuç çıkmıyor :)

• Hoş geldin hocam yolculuğunuz geçmiş olsun. Size katılmak isterdim ama pazar günü oğlumun sünneti var bu hafta sonu müsait değilim. tabi siz araştırın uygun bişeyler olursa bilgilendiriseniz sevinirim. Bu gece Teknosa da arkadaşın dediği gibi 3899 tl + 585 tl hediye çeki var güzel fiyat acaba daha altına bulunabilir mi? Teknosa bugün beni arayıp 10adet için 3999 fiyat verdi. anlamıyorum bu firmayı da fiyatı artar diyolar akşam bi bakıyosun fiyat düşmüş
  • Ertan Hoşgeldin
    Eğer Avrupa yakasında bakacaksan eşlik edebilirim.

Fiyatlar internette düştü ise. Pazartesi bu fiyata hediye çeksiz mağazadan satacaklar demektir
    Kriz var ve samsung ciddi anlamda zararda.
    Tüm dünyada satışları gerilemiş. Az önce haberlerde okudum %24 gerilemiş
    Bu da bize yarar ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanAltan

Ertan Hoşgeldin
    Eğer Avrupa yakasında bakacaksan eşlik edebilirim.

Fiyatlar internette düştü ise. Pazartesi bu fiyata hediye çeksiz mağazadan satacaklar demektir
    Kriz var ve samsung ciddi anlamda zararda.
    Tüm dünyada satışları gerilemiş. Az önce haberlerde okudum %24 gerilemiş
    Bu da bize yarar ;)

İnşallah öyledir hocam bu habere sevindim şimdi Fiyatları aşağı çekerlerse faydalanmak lazım.
  • ertan2002 kullanıcısına yanıt
    Bakıyorum da herkes samsung için fiyat istemiş. LG düşünmüştük biz ve konuya yazmıştık modellerini. Bu cihazlar için fiyat istendi mi acaba ?
  • Benden size tavsiye lg marka tv almayın arkadaşım almış pişman olmuş geri iade etmiş zorlada olsa
    samsung almış iyiki lg'den kurtulmuşum dedi yani arada baya fark varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: koylav

Arkadaşlar Teknosa.com'da 55JU7000 şuanda 3899TL - 585 TL hediye çeki veriyor. Yani 3314 TL çeki 15 gün içinde değerinin 3 katı bir mal alarak kullanınca.

55JU7000

bu 585 tllik hediye çekini kullanmak için 585*3 = en az 1755 tl lik birşey almamız mı gerekiyor ? vay arkadaş ya......
  • @s_tem, teşekkürler hocam.. oğlunun sünneti hayırlı olsun şimdiden, sorun değil hafta içi de alınabilir. Çoğunluk ne zaman nasıl uygunsa bana uyar ama ben çok uzatmak istemiyorum.

@KaanAltan, bugün buradan gidip hemen bakayım hocam mağazalara, ondan sonra birlikte bakabiliriz ya da alım için gidebiliriz. eğer p.tesi kesin indirim varsa o şekil yapalım yani p.tesi alabiliriz herkes uygunsa..

@zhny, hocam hiç cevap gelmedi benim iletişim geçtiğim yerden, aramıştım tekrar, ilgili birime yönlendirdim dediler ama cevap vermediler kaç gündür.. O yüzden o firmaya güvenmem artık.. Cevap gelseydi konudaki modelleri sorardım tekrar.. Toplu alım yapacağımız için diğer modellerde de indirim olur..ben de mesela 7500 düşünüyorum sanırım bir ya da iki kişi istiyor bu modeli, kalanların çoğu 7000 istiyor..

@Archonn,

şimdi bu konuda şöyle düşünüyorum.. eğer hediye çekiyle almak isteyen arkadaşlar var ise, ortak alınabilir.. yani biri alır, hediye çekini diğerine verir,diğeri alır diğerine verir v.s. gibi.. ama hediye çekini hemen veriyorlar mı bir de o var :) 1 hafta sonra geliyorsa sıkıntılı olabilir..

• Ertan anladığım kadarıyla senin dedigin gibi yapılabiliyor, biri alıp diğerine hediye çekini verebilir ancak elimizde 1 fazla hediye çeki olmuş olur.

Olsun, bence dediğini yapabiliyorsak, hep beraber gidip alalım teknosadan, hatta bugün bile olabilir.

İyi günler herkeze kolay gelsin
  • quote:

Ertan anladığım kadarıyla senin dedigin gibi yapılabiliyor, biri alıp diğerine hediye çekini verebilir ancak elimizde 1 fazla hediye çeki olmuş olur.

Olsun, bence dediğini yapabiliyorsak, hep beraber gidip alalım teknosadan, hatta bugün bile olabilir.

İyi günler herkeze kolay gelsin

olabilir hocam o zaman.. hediye çeki kalmaz elinde.. çünkü her modelde hediye çeki olayı yok.. yani herkes aynı tv yi almayacak sonuçta. mesela ben 7500 alacağım diyelim, onda bu olay yoksa o zaman o çeki ben kullanabilirim ya da başka model alacak arkadaşlar..
  • quote:

@s_tem, teşekkürler hocam.. oğlunun sünneti hayırlı olsun şimdiden, sorun değil hafta içi de alınabilir. Çoğunluk ne zaman nasıl uygunsa bana uyar ama ben çok uzatmak istemiyorum.

@KaanAltan, bugün buradan gidip hemen bakayım hocam mağazalara, ondan sonra birlikte bakabiliriz ya da alım için gidebiliriz. eğer p.tesi kesin indirim varsa o şekil yapalım yani p.tesi alabiliriz herkes uygunsa..

@zhny, hocam hiç cevap gelmedi benim iletişim geçtiğim yerden, aramıştım tekrar, ilgili birime yönlendirdim dediler ama cevap vermediler kaç gündür.. O yüzden o firmaya güvenmem artık.. Cevap gelseydi konudaki modelleri sorardım tekrar.. Toplu alım yapacağımız için diğer modellerde de indirim olur..ben de mesela 7500 düşünüyorum sanırım bir ya da iki kişi istiyor bu modeli, kalanların çoğu 7000 istiyor..

@Archonn,

şimdi bu konuda şöyle düşünüyorum.. eğer hediye çekiyle almak isteyen arkadaşlar var ise, ortak alınabilir.. yani biri alır, hediye çekini diğerine verir,diğeri alır diğerine verir v.s. gibi.. ama hediye çekini hemen veriyorlar mı bir de o var :) 1 hafta sonra geliyorsa sıkıntılı olabilir..

bugün teknosa beylikdüzü perlavista şubesine gideceğim ... sanırım oradan alacağım 55JU7000 ayriyetten 1755 tllik alışveriş yapıcam eğer hediye çekini hemen veriyorlarsa ... klima + blu ray player alacağım .... istediklerim var..hediye cekini de kullanmış olucam böylece ... cebimden çıkacak para : 3900 + 1500 klima + 450 blu-ray .... 5900 - 585 = 5265 TL BAYILIP GELİYORUM :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.