Şimdi Ara

Toplu TV Alımı Yapacaklar Listesi (Alacaklar Listesi Yapılıyor) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
5.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tarık bey merhaba, bu fiyat zaten gece de verdiniz çoklu alımlarda aynı fiyatta kalmanız şaşırtıcı... Gece yarısı yapacağınız kampanya yı beklemek şu durumda daha uygun gözükmekte.

Date: Thu, 10 Sep 2015 12:07:11 +0300
    Subject: Fiyat Hakkında
    From: destektvv@gmail.com
    To: erhan-olcek@hotmail.com

Merhaba Erhan Bey;

Fiyat talebiniz onaylanmıştır. 3.899,00TL olarak 15 Adet satın alabilirisiniz. Size özel promosyon kodu tanımlanacaktır.Tarafıma dönüş sağlayabilirsiniz. Bilginize Sunar iyi günler dilerim.

Tarık ENGiN
    Samsung ONLINE
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayba

teşekkürler bilgilendirme için @besikasli

• Erhan bey teşekkürler bilgilendirme için...Bekleyelim biraz daha o zaman, 4999 vereceksem philips alırım yahu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divxer

Erhan bey teşekkürler bilgilendirme için...Bekleyelim biraz daha o zaman, 4999 vereceksem philips alırım yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

@s_tem, teşekkürler hocam.. oğlunun sünneti hayırlı olsun şimdiden, sorun değil hafta içi de alınabilir. Çoğunluk ne zaman nasıl uygunsa bana uyar ama ben çok uzatmak istemiyorum.

@KaanAltan, bugün buradan gidip hemen bakayım hocam mağazalara, ondan sonra birlikte bakabiliriz ya da alım için gidebiliriz. eğer p.tesi kesin indirim varsa o şekil yapalım yani p.tesi alabiliriz herkes uygunsa..

@zhny, hocam hiç cevap gelmedi benim iletişim geçtiğim yerden, aramıştım tekrar, ilgili birime yönlendirdim dediler ama cevap vermediler kaç gündür.. O yüzden o firmaya güvenmem artık.. Cevap gelseydi konudaki modelleri sorardım tekrar.. Toplu alım yapacağımız için diğer modellerde de indirim olur..ben de mesela 7500 düşünüyorum sanırım bir ya da iki kişi istiyor bu modeli, kalanların çoğu 7000 istiyor..

@Archonn,

şimdi bu konuda şöyle düşünüyorum.. eğer hediye çekiyle almak isteyen arkadaşlar var ise, ortak alınabilir.. yani biri alır, hediye çekini diğerine verir,diğeri alır diğerine verir v.s. gibi.. ama hediye çekini hemen veriyorlar mı bir de o var :) 1 hafta sonra geliyorsa sıkıntılı olabilir..

hediye çekini hemen veriyorlarmış hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: NEWY19

quote:

Orijinalden alıntı: Archonn

bugün teknosa beylikdüzü perlavista şubesine gideceğim ... sanırım oradan alacağım 55JU7000 ayriyetten 1755 tllik alışveriş yapıcam eğer hediye çekini hemen veriyorlarsa ... klima + blu ray player alacağım .... istediklerim var..hediye cekini de kullanmış olucam böylece ... cebimden çıkacak para : 3900 + 1500 klima + 450 blu-ray .... 5900 - 585 = 5265 TL BAYILIP GELİYORUM :)

Teknosa sitesinde fiyatı 4999tl yapmış, bedavacımda 3999tl.

ben böyle bir saçmalık görmedim ya... aradım teknosayı .. verdim veriştirdim ...:) terbiyesizler ya oyuncak mı bu .. tam alıyordum hepsini internetten ..

hala şoktayım ya... neyse... beklemeye devam o zaman....

• Arkadaşlar beni de dahil edin ekibe, fiyat nasıl olacak haberleşelim...
  • izmirden samsung 55"ju7500 alacak var ise beni de dahil edin
  • Teknosa şu hediye çekinden vazgeçsede en azından 3700 bandına filan getirse fiyatı süper olacak. Bekle bekle de nereye kadar, gece inerse gene 3900'e ben alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besikasli

Arkadaşlar merhaba aşağıda Teknosa Samsung görevlisiyle ilgili yazışmalarım mevcut. Gece 22 itibarı ile tekrardan kampanya yapılacakmış ve sabah 07:00 a kadar devam edecekmiş. Ayrıca toplu alımlar için teklif bekliyorum. Arkadaşlar Toplu alımlar için herkes alıcı değil mi adamlar ciddi bir teklif yapacağa benziyorlar sonra alamam falan diyenler var mı aranızda???

SAMSUNG TV Uzmanı
    Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim ?
    Siz — Bilgilerinizi güncelleyin
    merhaba
    SAMSUNG UE55JU7000TXTK
    bu ürünün fiyaTI hakkında bilgi verebilirmisiniz?
    SAMSUNG TV Uzmanı
    http://www.teknosa.com/urunler/119969855/samsung-ue55ju7000txtk-uhd-smarttizen-dvb-s-led-lc
    4599 a televizyon ve ses sistemini satın alıyorsunuz
    http://www.teknosa.com/urunler/110015513/samsung-ue55ju7000txtk-uhd-3d-ready-smarttizen-dah
    peki bu nedir?
    4.999
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Kampanyasız tek satış fiyatı
    aynı ürün
    SAMSUNG TV Uzmanı
    evet aynı ürün
    http://www.teknosa.com/urunler/119969855/samsung-ue55ju7000txtk-uhd-smarttizen-dvb-s-led-lc
    750 tl hediye çeki deniliyor
    SAMSUNG TV Uzmanı
    da ses sistemi hediyesi veriliyor
    arasında ki fark kafamı karşıtırdı
    SAMSUNG TV Uzmanı
    gönderdiğim link Kampanya ürünüdür :)
    690 Tl çek veriliyor ayrıca
    benim size gönderdiğimde de 750 tl hediye çeki var
    :D
    birde saat ondan önce 3899 tl idi bu
    tam almaya niyetlendim
    fiyat aniden değişti
    500 tl de hediye çeki vardı
    nasıl olabiliyorki böyle bişey
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Kontrolleri saglıyorum
    Anlık fiyat tanımlamışlar sanıyorum
    Fiyat ve kampanya kategorisi farklı bir departman çünkü
    peki ben size bir toplu alım yapımı olacak desem fiyatlar konusunda kim yardımcı olabilir bize forumlardan toplandık 15-16 kişi varız aynı tvden alacağız
    fiyatlarında bir güncelleme yapabilirler mi?
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Yardımcı olmaya çalısırım
    yetkim dahilinde
    peki ne yapabiliriz?
    Sohbet İyi olarak değerlendirildi
    Yorum Yazın
    fiyat?
    SAMSUNG TV Uzmanı
    beklemiş oldugunuz icin tesekkür ederim
    fiyaı forustum
    gorustum
    aksam 22,00dan sabah 07.00a kadar tekrar fiyat tanımlaanacak fakat toplu olarak deil 1 kullanıcı 1 adey ıkaraj
    olarak
    uygun mu sizin için
    fiyat belli mi peki?
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Gündüz görüntülediğiniz fiyatı tanımlayacaklar
    3899 muhtemelen
    tek alımlar için uygun bir fiyat gibi gözüküyor
    peki toplu alımlar için bişey söylemiyorlar mı
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Toplu alımlarda şuan için özel fiyatlı birsey yapamıyorlar
    peki teşekkür ederim.
    akşamı bekleyeceğiz bu durumda
    he bu arada akşam yine hediye çeki 500 TL olacaktır değilmi?
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Cok kısa bekletebilir miyim ?
    bekliyorm
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Çek tanımlanmayacak fakat şuan için toplu olarak satın almak istiyorsanız üst yonetime fiyat talebi buluna bilirim*
    bekliyorum toplu alım için fiyat teklifinizi
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Kaç adet için ?
    15
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Tamam sorduyorum
    ok
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Sizin iletişim bilginizi alabilir miyim ?
    539 417 35 74
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Hitap edebilmek için isminizi öğrenebilir miyim ? ve mail adresiniz mevcut mu?
    Erhan ÖLÇEK
    erhan-olcek@hotmail.com
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Bilgilerinizi not aldım geri dönüş sagladıkları an sizi bilgilendirecegim
    teşekkürler bekliyorum
    SAMSUNG TV Uzmanı
    Biz teşekkür eder, iyi günler dileriz. :)

bugün ben de teknosa daydım, görevliler pek indirim olacağını sanmıyoruz v.s. dediler çok üstelemedim, onlar da çalışan sonuçta ellerinden pek bir şey gelmiyor, ancak üstleriyle konuşmaları gerek v.s. Yani bu internet üzerinden alma olayı mantıklı olabilir.

ju7000 i, iyice inceledim ve kararım olumsuz. futbol maçı vardı, acayip kesik kesik geliyordu koştukları için.. ju7500 de de vardı maç ve aralarında bu kadar yoktu.

o yüzden ben kararımı ju7500 den kullanacağım. daha sonra bi eleman beni lg nin yanına götürdü bi model tavsiye etti içime çok sinmedi.. daha sonra başka bir eleman ju7500 ün yanındayken konuştum, dedi ki o lg bunun muadili bile değil. bu tv, en üst 3. sekme tv dedi, alıyorsan bunu almalısın dedi kesinlikle. Baya bir anlattı tv yi ve düşüncelerimi tasdikledi. O yüzden kesin kararım ju7500

ortaklaşa işine gelince hep beraber alabiliriz. Bu çek i nasıl kullanırız bilmiyorum, ama aktarım olsaydı güzel olurdu.. ya da hep beraber bir yerde oturup online alalım tv leri :)

@ s_tem, hocam yarı fiyatına almak falan mantıksız, değeri neyse o kadar verilmeli. sonuçta herkes ortak alacak, o yüzden kimde varsa o çek kullanılmayacaksa biz satın alıp onu kullanacağız ürünlerde.. mesela atıyorum bana çek verdi teknosa, benim işime yaramayacak.. bu çekin bedelini bir arkadaşın tv alımında kullanırız ..

• quote:

Orijinalden alıntı: besikasli

Fiyat Bilgisi geldi...

Tarık bey merhaba, bu fiyat zaten gece de verdiniz çoklu alımlarda aynı fiyatta kalmanız şaşırtıcı... Gece yarısı yapacağınız kampanya yı beklemek şu durumda daha uygun gözükmekte.

Date: Thu, 10 Sep 2015 12:07:11 +0300
    Subject: Fiyat Hakkında
    From: destektvv@gmail.com
    To: erhan-olcek@hotmail.com

Merhaba Erhan Bey;

Fiyat talebiniz onaylanmıştır. 3.899,00TL olarak 15 Adet satın alabilirisiniz. Size özel promosyon kodu tanımlanacaktır.Tarafıma dönüş sağlayabilirsiniz. Bilginize Sunar iyi günler dilerim.

Tarık ENGiN
    Samsung ONLINE

herkes ju7000 almıyor hocam, başka modeller de vardı listede.. onları da belirtmek gerekiyor. ayrıca bazı arkadaşlar 65 inç istiyorlardı. ben mesela 55ju7500 istiyorum

• Arkadaslar beni de 55ju7000 olarak degistirin. Ve hocam bende bugun teknosadaydim... Ve bir kez daha ju7000 secerek dogru yaptigimi Anladim...

• quote:

Arkadaslar beni de 55ju7000 olarak degistirin. Ve hocam bende bugun teknosadaydim... Ve bir kez daha ju7000 secerek dogru yaptigimi Anladim...

ju7000 mi ju7500 mü? :)

ben 7000 diyen arkadaşlara ju7500 ü tavsiye ederim.. yani barcelona ile atletico bilbao maçı vardı, futbolcular koşarken bacaklarına bakarsanız titreme oluyordu ve acayip rahatsız edici boyutta..
  • bende Samsung 40JU6470 40" 102 Ekran [4K] Ultra HD televizyondan almak istiyorum bunada fiyat alablirmisiniz.
  • bana da bizdeuygun.com dan cevap geldi şimdi..

fiyatı yükselttiler ondan sonra indirim yaptılar :)

Toplu TV Alımı Yapacaklar Listesi (Alacaklar Listesi Yapılıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 10 Eylül 2015; 17:58:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

quote:

Arkadaslar beni de 55ju7000 olarak degistirin. Ve hocam bende bugun teknosadaydim... Ve bir kez daha ju7000 secerek dogru yaptigimi Anladim...

ju7000 mi ju7500 mü? :)

ben 7000 diyen arkadaşlara ju7500 ü tavsiye ederim.. yani barcelona ile atletico bilbao maçı vardı, futbolcular koşarken bacaklarına bakarsanız titreme oluyordu ve acayip rahatsız edici boyutta..

Bilmiyorum Ben 7000 beğendim. Farketmedim titreme falan:)

• 55JU7000 Teknosa 3.899 şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverD@Se -- 10 Eylül 2015; 23:08:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

55JU7000 Teknosa 3.899 şu anda.

Bu sefer hediye çeki vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagribey

quote:

Evet adamlar bizim 15 adet alıcamızı anlayınca çeki iptal ettiler herhalde .

• quote:

Orijinalden alıntı: s_tem

quote:

Orijinalden alıntı: cagribey

quote:

Evet adamlar bizim 15 adet alıcamızı anlayınca çeki iptal ettiler herhalde .

ju7500 de hiç indirim yok :(

ben artık yanlız alacağım gibi.. bu fiyat iyi gibi görünüyor arkadaşlar ama çek olaydı daha iyi olurdu.. eğer her gece böyle indirim yapıyorlarsa ne güzel :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.