Şimdi Ara

toplumdaki sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizinde toplumda birer sporcu olarak illaki yasidiginiz problemler ve sorunlar vardir bunlar neler cozmek icin neyaptiniz konusalim dertleselim biraz benim en buyuk sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tozla şişmiş.
  • Spor yapmayan adamların beni eleştirmesi. Ya şurası şöyle olsun burası böyle olmamış. Lan heykel mi yapıyoruz. E sende hiç yok ? Ama ben spor yapmıyom ki diyo.
  • O kadar sürede bunu mu yaptın, yağları niye kasa çevirmedin, şurası olmamış burası olmamış kafasındaki elemanlar, takdir etmeyi bilmeyen insanlar, 40 cm kol yapıp hoca kesilen kekolar
  • Eee hiç değişmemişsin diyen dallamalar. Daha yeni başladım 1 ay oldu ayı gibi olmamı bekliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin o salona verdiğin parayı ben versem Arnold olurdum(Ne alaka çözemedim)
    Toz alma kasların sarkar böbreğin gider kafan yamulur diyenler
    Kaç zamandır spor yapıyon ama o göbek ne ağağağağağ
    Ton Balıklı salata yerken,..ne misin salata yiyon ağağağağğa

Kısaca tüm okul arkadaşlarıma gıcık oluyorum
  • Sporu bırakınca sarkıyormuşsun diyenler. Sen yapmadan sarkmışsın diyorum.
  • Benim bi arkadaşlar var cahilliğin daniskaları bu sporda en çokta birisi var ayar ediyor beni uzun uzun yazayım içimi dökeyim

Bu spora hem sağlık sorunum hemde bi kızdan kötü tepki aldım diye başladım kız o lafları bana etti ardından çok büyük değişime uğradım günde 1 litre kola,1 paket cips,abur cubur çikolata yiyen ben kolayı ayda 2 3 kere belki içiyorum oda arkadaş ortamında vs. ee bu yaptıklarımı farkeden arkadaşım " yaa bilader sen ılıkmısın bitki çayı içiyon yulaf yiyon vs vs " . bu sporu kız için yapıyon , ben salona o kadar para vermem abi ya vücut yapanda ölcek yapmayanda ( KENDİSİ 110 KG Karnında yaralar var şişmanlıktan ) . Adama geçen gün Protein tozu alacağım dedim " hormon ilaçları alıyor gavurun tohumu " dedi hormon değil ek besin dedim " tescilli m..l " falan diyo ben spor yapıyorum adam beni eleştiriyor bende bunu anlamıyorum

Bi arkadaş var 5-6 ay salona gitti ekto dediğimiz yapıda gibi ( ekto diye birşey yoktur buralara girmeyelim :D ) ince baya zayıf çöp gibi yani kilo alamıyor buna tavsiye verdim yulaf tavuk lor tahıllı ekmek falan ye adam direk " salonda bi çocuk var benim gibi tozla kilo almıs kanka ya " dedi toz zaten doğal dedim konuyu üsteledim doğal diye ırın kırın yaptı pek dinlemedimde zaten ne dedi hatırlamıyorum.

Diğer arkadaşlarım var toza kimyasal onlar falan dedi :D

Çevrede böyle insanlar çok

• Hiç değişmemişsin, ağır mı girmiyorsun ve düzgün beslenmiyor musun diyen dallamalar. Kas yapıcam diye yağlıları gömdükten sonra göbekleri olmuş hamile kadın gibi, gelip bir de işini doğru düzgün yapmaya çalışanlara laf ederler. Ne bekliyorsun ki 3 ayda gözle görülür be dangalak. En gıcık kaptığım mevzu da "Sen definisyona girmiyor musun ya ayı gibi dolaşılır mı yazın?" diyen tipler. Bu angut türler de bildiğiniz gibi bro split çılgını yazlıkçı salaklardır. Eğer ben kas kütlemi yetersiz buluyorsam gerekirse 2 yıl boyunca aralıksız kilo almaya çalışırım, sana ne be kardeşim.
  • toz kullanıyorsun doğal değilsin,tozu bırak,hiç kalıplı değilsin(ektomorpf),sporu bırakınca o paralar gidecek,bende salona gelsem seni geçerim,40cm yaglı kollarıyla bana hava atmalar vs. bunlar uzar gider spora başlasalar 1 ay sonunu getiremeyecek tipler bunlar genelde
  • Ben genelde hamama yuzmeye falan cok giderim benim arkadaslar flnda gelir yanlarindada bikac eleman getirirler be ustumu cikarttigim zaman basarlar tabi bulktayim biz o kdr hava yaptik karin kaslarinla fln sen naptin gobekmi yaptin tekrar fln bu boyle gidrr ben onlara definsyonu bulku anlatirim bazilari daha biraktin diyemi oyle sarkti fln derler arkadas sizin kastan anladiginiz abs mi illa her adonisi olan kaslimi sayiliyo

• Omzuma yumruk atılması ciddi anlamda sinirimi bozuyor,birgün birisine omzumla vurup öldürücem sırf bu yüzden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sende g*t yok göbek yok ne halt etmeye spora gidiyon"

Bir ektomorf olarak en sinirlendiğim tepki buydu sanırım
  • HardWorker H kullanıcısına yanıt
    şişirme o kaslar,öyle çalışarak bi halt olmaz, o tozlar içiyonuz güçlenecez sanıyonuz,gaysin...100 kg ile deadlift yaparsın ona bile bende omzuan alacan sandım diye küçümserler.naim süleyman oğlu ile kıyaslıyo beni.kafa işte.
  • Bir arkadaşımın sözü; Bende hayvan gibi çalışsam bende yaparım senin gibi

Kendisi de çalışıyor hergün benden fazla ama yapamıyor Cahil arkadaşların olması kötü
  • Bide varya bnm en buyuk sorunlarimdan biri ustume uygun tshirt bulamiyorum omuzlar olsa kollar dar geliyo kollar olsa vel tarafi cuval gibi oluyor yani ust taraf dar alt taraf bol oluyor

• evdekiler beni bitiriyor :) annanem tek başına yetiyor zaten. bunun hiç kıçı yok :) senin gibi zayıf olsam :) spora gidiyor gidiyor bişe olmuyor buna :) bırak artık gitme :) asjdkashfk . kendimdeki inanılmaz gelişmeyi benden başkaları pek göremez çünkü 1.75 boy 54 kilodan 65 e cıktım ve bu 2.5 yılda gerçekleşti . o yüzden aldırış etmiyorum tahminimce bir 2 yıl sonra istediğim kilo ve vucutta olurum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.