Şimdi Ara

TopLuMuN GeLLiŞMeSinDe PaRaNıN ETkiSi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TopLuMuN GeLLiŞMeSinDe PaRaNıN ETkiSi konusu ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum. farklı insanların
    değişik görüşleri benim için altın değerindedir... Bu Konu hakkındaki görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0o0oFearLesSo0o0o -- 23 Eylül 2008; 17:28:02 >

• yardıma ihtiyacım var ltfn deyerli yorumlarınızı bekliyorum herkezin kendina ayit bir fikri vardır fikirlerinizi bekliyorumm
  • ...
  • Para toplumu geliştirmez. Gelişen toplumun parası olur. O parayla dahada gelişir.
  • NedEN BöYle GAriP yAzIYRSuNZ?
  • Toplum gelişimi derken ne demek istiyorsun? Toplum dediğin zaman bu çoook geniş bir yelpaze bunu açıklamaya ne benim zamanım yeter nede senin öğrenme isteğin. Sen bi alt dal söyle ben açıklamaya çalışayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferpar1988

Para toplumu geliştirmez. Gelişen toplumun parası olur. O parayla dahada gelişir.

arkadaşa katılıyorum
  • Alt Dal :D yoq munazara olucak ve konusu TopLuMuN GeLiŞMEsinde PaRamı EtkiLi BiLim Mi? ben para tarafındayım
    farklı görüşler toplamak istiyorum olay bu ufak bir yelpazede yardım istiyorum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.