Şimdi Ara

TOPTAN ALINIK CS:GO KEYLERİ (Tane : 4TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toptan alabileceğim CS:GO keyleri arıyorum, tane fiyatı maksimum 4TL düşünüyorum. Bir seferlik değil sürekli bir ihtiyaç ancak şu an acil olacak 350 adet ihtiyacım var. İndirim zamanlarında 1500-2000 kadar key alırım. Key'lerinizin adedini ve tipini belirterek PM yoluyla ulaşabilirsiniz veya Steam'dan ekleyebilirsiniz. İş Bankası hesabı olanlar tercihimdir.

Ödeme yolları : (İş Bankası)Havale/EFT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibugra06 -- 19 Ocak 2015; 17:22:21 >

• 80 tane benden alış yaptı, sorunsuz :)
  • 100 keyde bende aldı hızlı alışverişti. Güvenir oldugunu düşündüğüm bir arkadaş
  • Arkadaşa 150 key sattım sorunsuz bir alışveriş yaptık.
  • arkadaş güvenilir
  • 500 toplandı, biraz da aştı. Yok mu daha satmak isteyen arkadaş? 20-30 adet de olur 200-300 adet de olur yazın yeter ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibugra06 -- 1 Kasım 2014; 15:08:52 >
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 2 Haziran 2020; 2:8:38 >
  • reserved
  • bu kadar keyler ne işe yarıyor oyunda yeniyim cevap verir misin.
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    Bu key'ler oyunda düşen sandıkları açmak içindir fakat elbette ki ben bu kadar çok key'i oyun içinde kullanmıyorum, ticari amaç ile kullanıyorum.
  • Acil 350 adet ihtiyaç var, yok mu temin edebilecek?
  • 4.5 tan 40 tane verebilirim saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

4.5 tan 40 tane verebilirim saygılar.

FIRSATÇI DETECTED!!!
  • Elano_Blumer E kullanıcısına yanıt
    2 liraya aldıgım keyi 4.5 a satmaya calısmıyorum. terbiyesizliğin lüzumu yok adam ol
  • @NNoitra

Teşekkürler, fahiş olmayan bir fiyattan eskilerden biri temin etti 350 adet, gerek kalmadı. Yine de 4TL'ye satmak istersen ileride yazabilirsin

@Elano_Blumer

Güldürdün Ama yine de adamın malı isterse 10TL der yargılayamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibugra06 -- 19 Ocak 2015; 22:31:54 >
  • Badsmurf dolara zam geldi 4tlden cok zor bulman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Key satıcıları varsa 4.75 tl ye kadar toplu alım yapabilirim. adet 1000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.