* Takılan harici bellekleri otomatik olarak temizler. * Bilgisayar açıldığınıda otomatik olarak açılıp sağ alt köşede çalışır(isteğe bağlı) * Kendini başlangıca atan virüsleri bulup siler. * Sürücülerdeki birlikte aç uyarısını düzeltir. * Sürücülerin yeni pencerede açılmasını düzeltir. * Virüs tanıtma özelliği sayesinde yeni virüsleri kendiniz tanıtabilirsiniz. * Diğer antivirüslerle çakışmadan çalışabilir. * Çok hızlı tarama yapar (max 1sn) * Boyutu sadece 1.1 MB * Taşınabilir (portable)
Not: Mevcut antivirüsünüzü kaldırmanıza gerek yok. Yardımcı uygulama olarak çalışır. ÜCRETSİZ İNDİR
Arkadaşım emeğine sağlık programlarının devamını dilerim
aynı işlemi programsız olarak da yapabilirsiniz , daha rahat oluyor böyle . nasıl yapılıyor onu da söyleyeyim ; usb yi takıp winrarı çalıştırın winrardan usb ye girin usb nin içindeki autorun.infyi , .bat ve .com uzantılı dosyaları silin , sorun çözülecektir .aynı işlemi sabit disklerde de yapabilirsiniz tabi. amvo , kavo , ckvo virüsleri için ise bi vb script file vardı onu da vereyim hazır elim değmişken ;
aga eline sağlık bu script file nasıl kullanacağız biraz açıklama yaparmısın teşekkürler...
Tabiki bu programın yaptığı işlemi programsız yapabilirsin hatta o kullandığın vbscriptinn yaptığı işi de elle yapabilirsin. Benim bu programı yazma amacım insanların daha kolay virüsleri temizlemesi bu programla birkaç tıklamada bahsettiğin herşeyi ayrıntılı olarak yapmış olacaksın zaten. Tabi seçim sizin isterseniz TOPTAS Antivirüs kullanıp 3 tıklama ile tüm virüsleri silin istersenizde: winrarı açıp sırayla tüm sürücülerdeki autorun.inf ve .com .bat uzantılı dosyaları silin. ardındanda vbscript çalştırın sonra çalıştııra msconfig yazıp çalışan virüsleri bulun ve kaldırın ardından bilgisayarı yeniden başlatın ve system32den virüsleri silin.kafanıza göre takılın... :D
Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: ceyranci123
TOPTAS Antivirüs 1.2'nin özellikleri:
* Takılan harici bellekleri otomatik olarak temizler. * Bilgisayar açıldığınıda otomatik olarak açılıp sağ alt köşede çalışır(isteğe bağlı) * Kendini başlangıca atan virüsleri bulup siler. * Sürücülerdeki birlikte aç uyarısını düzeltir. * Sürücülerin yeni pencerede açılmasını düzeltir. * Virüs tanıtma özelliği sayesinde yeni virüsleri kendiniz tanıtabilirsiniz. * Diğer antivirüslerle çakışmadan çalışabilir. * Çok hızlı tarama yapar (max 1sn) * Boyutu sadece 1.1 MB * Taşınabilir (portable)
Not: Mevcut antivirüsünüzü kaldırmanıza gerek yok. Yardımcı uygulama olarak çalışır. ÜCRETSİZ İNDİR
bu programı indirdim kurdum ve arka planda çalışırken yine birlikte aç mesajı aldım... kısacası program işe yaramadı diyebilir miyiz yoksa böyle otomatik çalışmıyormuydu??? bu autorun virüsleri bu kadar kolay temizlenmiyorlar.. ben neler çektim halada tam olarak kurtulmuş değilim... nereden geldiklerini de çözmüş değilim bir anda bakıyosun tıkladığın klasöre birlikte aç mesajı çıkıyo... çok sinir bir durum...
Öncelikle emeğine sağlık Sanırım Combofix benzeri bir program Çok aramıştım kamsoft amvo 'ları silmek için bi sızdımmı durmuyor :)) Combofix te çok başarılı kamsoft ve amvo için çok başarılı bi pro birde senin proyu deneyelim :))
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
bu programı indirdim kurdum ve arka planda çalışırken yine birlikte aç mesajı aldım... kısacası program işe yaramadı diyebilir miyiz yoksa böyle otomatik çalışmıyormuydu??? bu autorun virüsleri bu kadar kolay temizlenmiyorlar.. ben neler çektim halada tam olarak kurtulmuş değilim... nereden geldiklerini de çözmüş değilim bir anda bakıyosun tıkladığın klasöre birlikte aç mesajı çıkıyo... çok sinir bir durum...
Sanırım tarama yaptıktan sonra windows gezginini yeniden başlatmamışsın. Yenile butonuna tıklamanı öneririm. Eğer taramadan sonra virüs bulamadıysa yeniledikten sonra kesin düzelir. Ayrıca değerli yorumlarınız için teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme