Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz ısrarı devam ediyor!.. Sarı lacivertli yönetimin, Kayserispor'un yıldız oyuncusu Mehmet Topuz'a talip olduğu belirtildi.
Kayserispor Yönetimi'nin, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi karşılığında 5 milyon Euro'nun yanı sıra Semih'i de istediği ifade edilirken, sarı lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım'ın Semih'in takasına sıcak bakmadığı öne sürüldü.
MARATON.COM.TR
ne buya mehmet topuzu galiba ronaldinho beckham yada ronaldo flan ne bilem bişiye benzetiyorlar
altı üstü bir anadolu klubu oyuncusu okadarda guzel degıl
alsak nolcak almasak nolcak 50 tane adam var onun yerınde
youtubeye mehmet topuz de arattır ondan sonra gel konus. bilip bilmeden konusma haaaaaa bu arada fenerede gelmeyecek merak etmeyin
bakmıştım önceden biliyorum ama fenerde pıss die söner büüyk klublerin oyuncuları olamaz fenerdede cok oyuncu var gerekmez
quote:
Orjinalden alıntı: just_ben
youtubeye mehmet topuz de arattır ondan sonra gel konus. bilip bilmeden konusma haaaaaa bu arada fenerede gelmeyecek merak etmeyin
gelirse fenere gelir rahat ol
Topuz Türkiyede büyük takımlara alınacak ilk futbolculardan ama yinede istenen para doğruysa çok yüksek geldi banada Ayrıca Semih'in her fırsatta takasa gidecekler arasına konmasını anlamlandıramıyorum,adam her haliyle iyi futbolcu çok aranır bence
kardesim ne feneri yaw adam acıklama yapıyor gidersem adaya giderim diyor. bende olsam fener de zico varken fenere gelmem . kayseri de sonucta iyi takım ilk 5 e giriyor
quote:
kardesim ne feneri yaw adam acıklama yapıyor gidersem adaya giderim diyor. bende olsam fener de zico varken fenere gelmem . kayseri de sonucta iyi takım ilk 5 e giriyor
sen çok safsın ya tümerde avrupaya gidicem diodu fenere gitti rüştü anadolu klüplerinden birine gidicem diodu beşiktaşa gitti ve daha niceleri
quote:
Orjinalden alıntı: PacoDelucia
quote:
sen çok safsın ya tümerde avrupaya gidicem diodu fenere gitti rüştü anadolu klüplerinden birine gidicem diodu beşiktaşa gitti ve daha niceleri
Laflarına dikkat et surda insan gibi konusuyoruz ben sadece adamın yaptıgı acıklamayı söylüyorum ki adamda ada da oynayacak kapasite va r
quote:
kayseriyle feneri bir mi tutuyorsun?
kusura bakma ama gecen sezon ikiside aynı takıma elenmedi mi . hatta kayseri nin elenmesine daha cok üzülmüştük cünkü kıl payı kacırmıstı . su an yaı bu sezon fenerden daha iyi top oynuyorlar orası acık ben denk tutarken taraftara , medya ya , parasına bakmam yaptıgı işe yani futbola bakarım
quote:
kusura bakma ama gecen sezon ikiside aynı takıma elenmedi mi . hatta kayseri nin elenmesine daha cok üzülmüştük cünkü kıl payı kacırmıstı . su an yaı bu sezon fenerden daha iyi top oynuyorlar orası acık ben denk tutarken taraftara , medya ya , parasına bakmam yaptıgı işe yani futbola bakarım
sen bakmassın ama mehmet topuz bakar merak etme
Mehmet topuz fenere gelsin bende bi daha bu foruma mesaj yazmıyacagım hadi hodri meydan gelmeyeceginden o kadar eminim yani . ya siz feneri cok büyütüyorsunz gözünüzde . haa bak mesela bu hafta bjk nin macı var kayseriyle orda izlersin begenmedigin kayseri nasıl top oynuyor ve nasıl inönüde puan alıyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: PacoDelucia
quote:
Laflarına dikkat et surda insan gibi konusuyoruz ben sadece adamın yaptıgı acıklamayı söylüyorum ki adamda ada da oynayacak kapasite va r
lafıma dikkat edicek bir şey yazdığımı görmüyorum adam tabikide öle dicek sözleşmesi var çünki mehmetin isteyip istememesi konu değilki zaten başkanlarından allah gibi korkuyolar önemli olan başkanlarının isteyip istememesi
quote:
Mehmet topuz fenere gelsin bende bi daha bu foruma mesaj yazmıyacagım hadi hodri meydan gelmeyeceginden o kadar eminim yani . ya siz feneri cok büyütüyorsunz gözünüzde . haa bak mesela bu hafta bjk nin macı var kayseriyle orda izlersin begenmedigin kayseri nasıl top oynuyor ve nasıl inönüde puan alıyor
sen yazsan nolur yazmasan nolur
enixtva : en azından dogruları söylüyorum olaylara objektif bakıorum . vede boyle cevabı veriyorum ben dogru ları yazmasam size kimse dur diyemeyecek degil mi pacodeluce: sen cok safsın lafı biraz agır geldi
saflık bir hakaret değildir dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme