Şimdi Ara

TOPUZ, FENER'E Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz ısrarı devam ediyor!.. Sarı lacivertli yönetimin, Kayserispor'un yıldız oyuncusu Mehmet Topuz'a talip olduğu belirtildi.

Kayserispor Yönetimi'nin, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi karşılığında 5 milyon Euro'nun yanı sıra Semih'i de istediği ifade edilirken, sarı lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım'ın Semih'in takasına sıcak bakmadığı öne sürüldü.

MARATON.COM.TR

• ne buya mehmet topuzu galiba ronaldinho beckham yada ronaldo flan ne bilem bişiye benzetiyorlar

altı üstü bir anadolu klubu oyuncusu okadarda guzel degıl

alsak nolcak almasak nolcak 50 tane adam var onun yerınde
  • youtubeye mehmet topuz de arattır ondan sonra gel konus. bilip bilmeden konusma haaaaaa bu arada fenerede gelmeyecek merak etmeyin
  • bakmıştım önceden biliyorum ama fenerde pıss die söner büüyk klublerin oyuncuları olamaz
    fenerdede cok oyuncu var gerekmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: just_ben

youtubeye mehmet topuz de arattır ondan sonra gel konus. bilip bilmeden konusma haaaaaa bu arada fenerede gelmeyecek merak etmeyin

gelirse fenere gelir rahat ol
  • Topuz Türkiyede büyük takımlara alınacak ilk futbolculardan ama yinede istenen para doğruysa çok yüksek geldi banada Ayrıca Semih'in her fırsatta takasa gidecekler arasına konmasını anlamlandıramıyorum,adam her haliyle iyi futbolcu çok aranır bence
  • kardesim ne feneri yaw adam acıklama yapıyor gidersem adaya giderim diyor. bende olsam fener de zico varken fenere gelmem . kayseri de sonucta iyi takım ilk 5 e giriyor
  • quote:

kardesim ne feneri yaw adam acıklama yapıyor gidersem adaya giderim diyor. bende olsam fener de zico varken fenere gelmem . kayseri de sonucta iyi takım ilk 5 e giriyor

sen çok safsın ya tümerde avrupaya gidicem diodu fenere gitti rüştü anadolu klüplerinden birine gidicem diodu beşiktaşa gitti ve daha niceleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: PacoDelucia

quote:

kardesim ne feneri yaw adam acıklama yapıyor gidersem adaya giderim diyor. bende olsam fener de zico varken fenere gelmem . kayseri de sonucta iyi takım ilk 5 e giriyor

sen çok safsın ya tümerde avrupaya gidicem diodu fenere gitti rüştü anadolu klüplerinden birine gidicem diodu beşiktaşa gitti ve daha niceleri

Laflarına dikkat et surda insan gibi konusuyoruz ben sadece adamın yaptıgı acıklamayı söylüyorum ki adamda ada da oynayacak kapasite va r

• quote:

kayseriyle feneri bir mi tutuyorsun?
  • kusura bakma ama gecen sezon ikiside aynı takıma elenmedi mi . hatta kayseri nin elenmesine daha cok üzülmüştük cünkü kıl payı kacırmıstı . su an yaı bu sezon fenerden daha iyi top oynuyorlar orası acık
    ben denk tutarken taraftara , medya ya , parasına bakmam yaptıgı işe yani futbola bakarım
  • quote:

kusura bakma ama gecen sezon ikiside aynı takıma elenmedi mi . hatta kayseri nin elenmesine daha cok üzülmüştük cünkü kıl payı kacırmıstı . su an yaı bu sezon fenerden daha iyi top oynuyorlar orası acık
    ben denk tutarken taraftara , medya ya , parasına bakmam yaptıgı işe yani futbola bakarım

sen bakmassın ama mehmet topuz bakar merak etme
  • Mehmet topuz fenere gelsin bende bi daha bu foruma mesaj yazmıyacagım hadi hodri meydan gelmeyeceginden o kadar eminim yani . ya siz feneri cok büyütüyorsunz gözünüzde . haa bak mesela bu hafta bjk nin macı var kayseriyle orda izlersin begenmedigin kayseri nasıl top oynuyor ve nasıl inönüde puan alıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PacoDelucia

quote:

Laflarına dikkat et surda insan gibi konusuyoruz ben sadece adamın yaptıgı acıklamayı söylüyorum ki adamda ada da oynayacak kapasite va r

lafıma dikkat edicek bir şey yazdığımı görmüyorum adam tabikide öle dicek sözleşmesi var çünki mehmetin isteyip istememesi konu değilki zaten başkanlarından allah gibi korkuyolar önemli olan başkanlarının isteyip istememesi

• quote:

Mehmet topuz fenere gelsin bende bi daha bu foruma mesaj yazmıyacagım hadi hodri meydan gelmeyeceginden o kadar eminim yani . ya siz feneri cok büyütüyorsunz gözünüzde . haa bak mesela bu hafta bjk nin macı var kayseriyle orda izlersin begenmedigin kayseri nasıl top oynuyor ve nasıl inönüde puan alıyor

sen yazsan nolur yazmasan nolur
  • enixtva : en azından dogruları söylüyorum olaylara objektif bakıorum . vede boyle cevabı veriyorum ben dogru ları yazmasam size kimse dur diyemeyecek degil mi
    pacodeluce: sen cok safsın lafı biraz agır geldi
  • saflık bir hakaret değildir dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.