Arkadaşlar yurtdışından telefon gelecek ... İki telefon arasında kaldım. Aklıma takılan şey arıza çıkartma olasılıkları sonuç olarak yurtdışından geldiği için garanti durumu olmayacak.
İlk defa bb kullanacağım :)
Arkadaşlar Torch 9800 mı yoksa 9780 mi önerirsiniz ? Kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
bu konudan daha önce açıldı. konu açmadan önce bi araştırın
kastınız buysa 4 kişinin verdiği bilgiler yetmedi. Daha fazla bilgiye ihtiyaç duymuş olabileceğimden açma gibi bi imkanım bulunmuyor mu ?
Aslında bu gibi konularda ben çok fazla kafa karıştırmak istemiyorum. Ama madem sormuşsunuz benim şahsen dokunmatik ekranlı bir telefon ihtiyacım olsaydı Amerikayı yeniden keşfetmeye uğraşmazdım. Zaten dokunmatik olarak mükemmel bir telefon var. Ama ben dokunmatikten sıkıldığım için tuşlu bir telefon istediğim için bb almayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Doritoch
Aslında bu gibi konularda ben çok fazla kafa karıştırmak istemiyorum. Ama madem sormuşsunuz benim şahsen dokunmatik ekranlı bir telefon ihtiyacım olsaydı Amerikayı yeniden keşfetmeye uğraşmazdım. Zaten dokunmatik olarak mükemmel bir telefon var. Ama ben dokunmatikten sıkıldığım için tuşlu bir telefon istediğim için bb almayı düşünüyorum.
Bu konuda sana katılmamak elde değil. Bende de Samsung i900 Omnia 16 Gb var, zamanında İphone Killer diye tanıtılmıştı 3 senedir bunu kullanıyorum zaten şimdi değiştirmem gerektiği için bb alıcam dokunmatiğie de çok alıştım 9800'da şık duruyo, tuşu filan da var ama hem daha pahalı hem de amaaan boşver...
quote:
Orijinalden alıntı: F1SECO
quote:
Bu konuda sana katılmamak elde değil. Bende de Samsung i900 Omnia 16 Gb var, zamanında İphone Killer diye tanıtılmıştı 3 senedir bunu kullanıyorum zaten şimdi değiştirmem gerektiği için bb alıcam dokunmatiğie de çok alıştım 9800'da şık duruyo, tuşu filan da var ama hem daha pahalı hem de amaaan boşver...
arkadaşın dediği ''dokunmatik olarak mükemmel bir telefon var'' tabiri iphone olduğunu düşünüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: dix1
quote:
Orijinalden alıntı: F1SECO
quote:
arkadaşın dediği ''dokunmatik olarak mükemmel bir telefon var'' tabiri iphone olduğunu düşünüyorum..
Ben de benimki demedim dostum zaten! Bende de bu var dedim...
Tourch da karar kıldım iyice araştırma yaptım gerçekten ikisi arasında karar vermek çok zor. Çünkü ikisininde birbirinden güzel özellikleri var :) Ben multimedya özelliklerini ve daha çok eğlence ağırlıklı olmasından dolayı 9800 seçtim diyebilirim. Şuan kullandığımda emektarım LG KF700 hem dokunmatik ekran hemde tuş takımı özelliğide benzer olduğundan da etkisi olmuş olabilir :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme