Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynayanlara küçük bi ipucu. uniq (turuncu) eşyalarınızı satmayın. 2. haritada 4 tane uniq ile bi tane random olarak size vermekte. Boşa satmayın
  • adamların 12 yılda yapamadıklarını 3-4 yıl içinde yapmışlar valla helal olsun...harika bi oyun ve önü çoook açık...
  • Bi 20 gün daha çalışıyorum ondan sonra aranızdayım.20 gündede mod çıkmazki teselli arıyorum ama teselli edicez diye oyunu kötülemeyin
  • O kadar pre load yaptık hata verdi açılmadı. Yeniden indirdim steam den bu sefer çalıştı. Oyunu şuanda 47 bin küsür kişi oynamakta.
  • 1 saat kadar oynadım, oyunda akıcılık süper öncelikle, düşen itemlerden hangisini kullanacağını şaşırıyor insan :) Yanınızda dolaştırdığınız pet laf olsun diye konulmamış, item depolayabilmesi, town a gidip gelebilmesi ve moblara vurduğu damage ile çok iyi bir yardımcı, oyunun tek kişiliği bile uzun süre oynanır ki co-op çok daha zevkli olacaktır, herkese tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

O kadar pre load yaptık hata verdi açılmadı. Yeniden indirdim steam den bu sefer çalıştı. Oyunu şuanda 47 bin küsür kişi oynamakta.

Bendede açılmadı tekrar indiriyorumda acc onaylatma yapıcam ama runicin site açıldı ama gene gitti bakım bittiği an siteyi yine çökerttiler resmen oyun çığır açtı
  • oyunu illa internetten değil LAN dan da oynayabiliyorsunuz :)) ayrıca internetiniz olmasada oyun çalışıyor
  • oyunda questler cok garip yada ben garipsedim, bitirdiğim questler bile mapın altında yazıyor, solunda check isareti olanlar bitirdiklerim sanırım.
  • ses olmadan ve türkiye standartlarındaki upload hızı yüzünden görüntü kaliteside biraz dandikte olsa merak eden arkadaşlara stream açıyorum. Merak eden bakabilir en azından. Birde sabahlayacağım

http://www.own3d.tv/sinerjji
  • Oyundaki en dengesiz mühendis benim karakterdir heralde her telden var

Torchlight II (2012) [ANA KONU]

O itemi de yeni düşürdüm ss alırken onu da katim dedim

• Trade özelliği güzel olmuş yakında trade odaları açılmaya başlar Güzel wand veya staff düşüren olursa paslaşalım
  • Sonunda oyuna kavuştuk ama bir kaç sorum var arkadaşlar, cevaplarsanız sevinirim.

1. Başta seçtiğimiz zorluk seviyesini sonradan değiştirebiliyor muyuz? Ayrıca beraber oynayacağımız zaman aynı zorluk seviyesini seçenlerle mi oynanacak. Burada bir karmaşa var gibi geldi bana?

2. Siz hangi zorluk seveiyesini seçtiniz? Daha hızlı oynamak adına en kolayı seçmek daha mantıklı değil mi?

3. Diablo 2 de skilleri biriktirip, en son en güçlü özelliklere verirdik skilleri. Bu oyunda da iyi karakter için bunu yapmak gerekiyor mu? Yada nasıl bir skill dağıtımı iyi olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLaYMaCHiNe

oyunu illa internetten değil LAN dan da oynayabiliyorsunuz :)) ayrıca internetiniz olmasada oyun çalışıyor

bir zamanlar oyunlarda standart olan şeyleri görmek bile bizi mutlu ediyor artık...
  • 1. Evet değiştirebiliyorsun istediğin zaman. Oyun kurarken zorluk seviyesini belirleyip kuruyorsun ve arkadaşlarında ona göre geliyor.
    2. Leveling için easy. Daha sonra ego için elit :P
    3. Kendi oluşturcağın builde göre, çok fazla dağıtmadan vermelisin gibi gözüküyor şimdilik. Daha 40 levelim end game ulaşmadığım için net birşey diyemeyeceğim net olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerjji

ses olmadan ve türkiye standartlarındaki upload hızı yüzünden görüntü kaliteside biraz dandikte olsa merak eden arkadaşlara stream açıyorum. Merak eden bakabilir en azından. Birde sabahlayacağım

http://www.own3d.tv/sinerjji

Ses problemini hallettim, görüntü kalitesini de arttırdım. Oyunu merak edenler devam ediyorum yayına

• Beyler biraz bilgi verebilirmisin oyun içi hakkında, pre - purchase ile almıştım iniyor şuan hack and slash oyunları hakkında tecrübem sıfıra yakın .Hangi classlar solo yapmak içi idealdir vs..
  • oyunda casual mode var ne güsel :)

ayrıca silah artılamada var harbiden geliştirme diye buna denir. diablo 3 de geliştirilmiş fekat oyuncular için değil :) daha çok menfeat için
  • Orjinal ile Malum versiyon arasında ne fark var arkadaşlar.

Mesela malum versiyonda online ve lan oynanabiliyor mu.Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Orjinal ile Malum versiyon arasında ne fark var arkadaşlar.

Tabiki de oynanamıyor :) internetten oynamak için orjinal lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Orjinal ile Malum versiyon arasında ne fark var arkadaşlar.

Tabiki de oynanamıyor :) internetten oynamak için orjinal lazım.

Lan game?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.