Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elite modda başlayıp normal'e dönünce boşuna oynuyomuş gibi his uyandırdı.
  • Grafikler cizgi film gibi pek sıcak gelmedi bana diablo atmosferi var mı oyunda?
  • Daha cok kaantir sitrayk havasi mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Grafikler cizgi film gibi pek sıcak gelmedi bana diablo atmosferi var mı oyunda?

grafikleri hariç herşey diablo II'nin geliştirilmiş hali grafikleri banada itici gelmişti oynayınca alışıyorsun
  • Haritanın birinde örnek balık tutma yeri.

Torchlight II (2012) [ANA KONU]
  • Oyun güzelde grafikler aşırı çizgifilm gibi bir türlü ısınamıyorum.Titan quest gibi olsa başından kalkmam heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Oyun güzelde grafikler aşırı çizgifilm gibi bir türlü ısınamıyorum.Titan quest gibi olsa başından kalkmam heralde

Grafikler cidden çok basit............. Aynen bende ısınamıyorum oyuna........
  • yeni sistemime hakaret olur mu acaba bu grafiklerdeki oyunu oynasam
  • quote:

Grafikler cizgi film gibi pek sıcak gelmedi bana diablo atmosferi var mı oyunda?

D3 te atmosfer mi vardi ?

Oyunun grafikleri oyunun atmosferi ile uyumlu ki iyi grafikten kastinizin ne oldugunu anlamis degilim.mistik bir rpg oyununda cam gibi grafik bence esas kotu grafiktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • single player da hangi karakter eğlenceli olur?
  • Skilleri nasıl dağıtıyorsunuz arkadaşlar? Biriktiriyor musunuz yoksa direk dağıtıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

quote:

Oyunun grafikleri oyunun atmosferi ile uyumlu ki iyi grafikten kastinizin ne oldugunu anlamis degilim.mistik bir rpg oyununda cam gibi grafik bence esas kotu grafiktir.

Cam gibi grafikten bahsetmiyoruz ki?Çizgi film vari grafikleri var.Ben oldum olası ısınamıyorum çizgi film gibi grafikli oyunlara.
  • Oyun çok iyi 4-5 saattir aralıksız oynuyorum şuan henüz sıkılmadım.
  • Bende dün geceden beri oynuyorum 20 level engineer yaptım. Zevkli karakter tavsiye ederim. Oyunda sıkmıyor hiç 20 dolara deyiyo yani.
  • Oyunda silahlarıma taktığım taşları nerede söktürebilirim, birtürlü bulamadım !
  • Hangi sınıfı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpilkay

Oyunda silahlarıma taktığım taşları nerede söktürebilirim, birtürlü bulamadım !

İlk şehirde waypoint portalının yanında npc var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

quote:

Orijinalden alıntı: alpilkay

Oyunda silahlarıma taktığım taşları nerede söktürebilirim, birtürlü bulamadım !

İlk şehirde waypoint portalının yanında npc var.

teşekkürler akşam eve gidince deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Oyun güzelde grafikler aşırı çizgifilm gibi bir türlü ısınamıyorum.Titan quest gibi olsa başından kalkmam heralde

Grafikler cidden çok basit............. Aynen bende ısınamıyorum oyuna........

Alıntı yaptığın kişi ile belirttiğin görüş tamamen farklı. Bu tarz grafikleri sevmeyebilirsin, gayet doğal. Ancak çok basit diye nitelendirince farklı bir anlam taşıyor.

@alpilkay, istersen Gem'i parçalayıp silahta yer açabiliyorsun istersen de silahı parçalayıp Gem'i çıkartabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

quote:

Diablo 1'de de grafik yoktu ama oyunun atmosferi karakteri ruhu vardı, ki bence bu grafikten daha önemli. Diablo 3'de grafik fena degil ama oyunun atmosferi tamamen yok olmuştu. Bunda grafik yok bari atmosfer yapabilmişler mi onu sordum anlaşılan fazla ümit beslemeyeyim. Çizgi film grafigi görünce bütün hevesim kaçıyor çocuk oyunu gibi kusura bakma zevk meselesi. Sen seviyorsan şanslısın tadını çıkar.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.