Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Statları level 18'e kadar biriktirmiştim Berserker ile, sonra 2 dex 1 str verdim. Skill'e daha karar veremedim. Sadece pasif skillere birer puan verdim öyle duruyor :)
  • malum sitelere düşmüşmüdür?
  • ttnet ağzıma etti ya sağolsun. ayın 20sini zor ettim, 20si sabahı telefon hattımda arıza çıktı, dünden beri bekliyorum düzeltsinler diye, bugün gelip düzelttiler şimdi de internet hattımda arıza var.

sırf oyunu göreyim diye dışarıya çıktım, update oluyor oyun.

oyun açıldıktan sonra doğrudan offline oynanılabiliyor mu? ya da şöyle sorayım, steam offline moddayken oyun açılıyor mu ?

deliricem anasını satayim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 21 Eylül 2012; 22:33:05 >
  • diablo 3 ten bazı yönleri iyi diyen varmı ??
  • karakterlerin main statlarını bilen var mı acaba ? mesela ben berserker oynuyorum fakat dex vit ve str gitmeye calısıyorum. Birde verdiğimiz skill puanlarını sıfırlamaya kalkınca sadece belli bölümünü sıfırlıyor anadan dogma hala getiren bir npc mi var ?
  • bütün para mı enhanced yapan npc'ye yedirdim ama çok güzel gold düşüyo artık o ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Mazot -- 21 Eylül 2012; 22:54:27 >
  • Ben daha classımı bulamadım 15 e kadar mage kastım 15 e kadarda outlander Millet oyunu bitirecek ben hala class deniyorum şimdi bide berserk deneyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Ben daha classımı bulamadım 15 e kadar mage kastım 15 e kadarda outlander Millet oyunu bitirecek ben hala class deniyorum şimdi bide berserk deneyecem

Al benden de o kadar ama embermage akıyor manayı saniyede +10-12 yapınca full sağ tık dolaşıyorum görsel anlamda şenleniyor ortalık :D
  • diablodaki gibi coop varmı oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

diablodaki gibi coop varmı oyunda ?

6 kişiye kadar coop yapılabiliyor. ama karmakarışık bişey olur 6 kişi olursa =) ben iki kişiyle bile sağa sola saldırıyorum deli gibi. ekran şenleniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

diablodaki gibi coop varmı oyunda ?

7 sayfanın herhangi birisini gözden geçirdin mi?
  • @sarı&kırmızı
    Eyvallah.
    @Sinerjji
    Evet yedinci sayfayı okudum sayılır.
  • Muhabbeti olan ve +40 seviyeye ulaşmış farm yapan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerjji

Muhabbeti olan ve +40 seviyeye ulaşmış farm yapan var mı ?

beni beğenmeyen sendin di mi 31 oldum ve bıraktım şimdilik...biraz takılsın eleman o levelda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

beni beğenmeyen sendin di mi 31 oldum ve bıraktım şimdilik...biraz takılsın eleman o levelda

Beğenmemek ne alaka? Kendi levelime yakın adam arıyorum sadece, durduk yere alınganlık yapıyorsun sende

• quote:

quote:

quote:

Beğenmemek ne alaka? Kendi levelime yakın adam arıyorum sadece, durduk yere alınganlık yapıyorsun sende

yav sonuna kocaman 2 tane eklemişim ne alınması

• quote:

quote:

quote:

quote:

yav sonuna kocaman 2 tane eklemişim ne alınması

hehe haklısın abi. Karnım aç, yanlış anlaşılmalara açık kafam şu anda O değilde harbi yok mu birileri?

• Robot Parts görevini yapan varmı ? Bir parça buldum ama daha istiyor ..
  • quote:

engineer ile oynayan var mı???

Ben oynuyorum hocam 30 oldum.

quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

ttnet ağzıma etti ya sağolsun. ayın 20sini zor ettim, 20si sabahı telefon hattımda arıza çıktı, dünden beri bekliyorum düzeltsinler diye, bugün gelip düzelttiler şimdi de internet hattımda arıza var.

sırf oyunu göreyim diye dışarıya çıktım, update oluyor oyun.

oyun açıldıktan sonra doğrudan offline oynanılabiliyor mu? ya da şöyle sorayım, steam offline moddayken oyun açılıyor mu ?

deliricem anasını satayim :)

Evet offline oynayabilirsin. Offline oynadığnı karakteri aynen online da da oynayabiliyorsun bi fark yok yani ister offline kas ister online. Bende bazen tek tabanca takılıyorum

• oyuna giremiyorum yauw başlangıcta hemen atıyor. ilk 2 saat oynamıştım sorunsuz. aynı durumda olan var mı ya da çözümünü bilen :(
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.