Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyun sıkmıştı başlarında bırakmıştım ama bu çok güzel olmuş.Outlander olarak başladım 5-6 saat oynadım hiç sıkmadı.
  • Alttaki bar dolunca herhangi bir şeye basıp kullanabiliyormuyuz ?
  • berserker oynuyorum, 17 level oldum ve stat ve skill puanı vermedim hiç. Önerileriniz nedir arkadaşlar, neye vermeliyim puanları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skill ve stattlar berserker de kullandığınız silaha göre değişiyor.

Alttaki bar dolunca otomatik aktif oluyor.Bir tuş ile aktif oluyormu bilmiyorum.
  • Act 2 ye geçen varmı? Bekleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

berserker oynuyorum, 17 level oldum ve stat ve skill puanı vermedim hiç. Önerileriniz nedir arkadaşlar, neye vermeliyim puanları.

Oha level 17 e kadar oyle oyun mu oynanir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Alttaki bar dolunca herhangi bir şeye basıp kullanabiliyormuyuz ?

Alttaki bar mesela Outlander da tamami dolunca bazi seylere %10 veriyor , dolma miktarina gore %5 %6 gibi bonus seyler veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan dan oynayan oldu mu nasıl ayarlayacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

quote:

berserker oynuyorum, 17 level oldum ve stat ve skill puanı vermedim hiç. Önerileriniz nedir arkadaşlar, neye vermeliyim puanları.

32 leveldeyim pasif dışında hiç birşeye vermedim hatta ilk skilimi bile sildim. Toplamda 25 skill point var
  • merhabalar arkadaşlar. diablo i-ii-ii hepsini oynamış birisi olarak torchlighta da başlayayım diyorum. diablo iii çok sıktı gerçekten. auction house üzerine kurulu oyun neredeyse.
    neyse size şunu sormak istiyorum; torchlighttaki sınıflar ile diablodakileri karşılaştırırsak hangi sınıf hangisine denk gelir acaba kabaca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vishera

quote:

Orijinalden alıntı: Sinerjji

ilk seferki gibi sürekli bi kat aşağı inerek bi süre sonra canı sıkan tarzda değil Bir sürü farklı mekan, farklı yaratık koymuşlar. FArklı yaratık derken de hani diablo 3 teki gibi aynısını kopyalayıp rengini değiştirmekten bahsetmiyorum Ve hepsinin kendilerine özgü hareketleri var. Örneğin mantarlar ölecekleri zaman 5e 6ya bölünüyorlar vs vs... Diablo 20 dolar bu 70 80 dolar olmalıydı :D

sen 80 dolar ver o zaman

Zoruna mı gitti diablo 3 e laf atmam. Adamın verdiği yoruma bak

• Arkadaşlar bu oyunun ilkini keşfettiğimde sınav haftamdı ve notlar epey düşmüştü ve annemlerde sebebini anlayamamıştı :) Şimdi 12. sınıf oldum ve oyunu 1 kez fln oynayabileceğim. Sizce hangi zorlukta ve hangi karakter ile başlarsam zevkli olur? Az önce bi mage açtım normal zorlukta önüme geleni kesip biçtim hiç zorluk çekmedim. Biraz zor olsun da sıkmasın istiyorum.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eowina -- 21 Eylül 2012; 19:48:42 >
  • quote:

quote:

Oynadım valla, önüme gelene tık gayet rahat oldu hem de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrimdeki gibi tuhaf şeyler deniyorum burda da

Embermage olarak başladım, ama bir elimde kılıç bir elimle de büyü sallıyorum. Şu an 13 level'ım, 3 tane unique eşyam var ee pardon 4
    Bazı arkadaşlar sormuşlar; ben en fazla 2 level atlamayı bekliyorum skill dağıtmak için.

Şu an böyle malum yoldan oynuyorum, umarım oyunu satın alınca save dosyası ile ordan devam edebilirim

Buyrun Unique Itemler

Torchlight II (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 21 Eylül 2012; 20:23:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly
    quote:

quote:

32 leveldeyim pasif dışında hiç birşeye vermedim hatta ilk skilimi bile sildim. Toplamda 25 skill point var

veteran açmıştım skill puanları vermeye ihtiyaç bile duymayınca yavaştan yeni karakter açıp elite'e geçebilirim.
    Gerçi LvL20+'lar zorlayıcı oluyorsa aynen devam da edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 22 Eylül 2012; 1:01:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Skyrimdeki ....

Hocam zorluk seviyen kaç? bide embermage de alan büyüleri var mı?
  • Dual-wield berserker olarak başladım, skill pointleri sadece hunter'a mı versem yoksa dağıtsam mı diğerlerine de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmtDem07

quote:

Skyrimdeki ....

Alan büyüleri var. Gökten yıldırım düşürme gibi birşey var bende şu an. Zaten yukarıdaki resimlerde alttaki bölüme bakarsan 3te görülüyor.
    Veteran oynuyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 21 Eylül 2012; 20:51:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UmtDem07

quote:

Skyrimdeki ....

Alan büyüleri var. Gökten yıldırım düşürme gibi birşey var bende şu an. Zaten yukarıdaki resimlerde alttaki bölüme bakarsan 3te görülüyor.
    Veteran oynuyorum şu an.

Saolun hocam bende embermage hard da başlayayım artık :)
  • engineer ile oynayan var mı???
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.