Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakikaten 1.sınıf bir oyun o kadar bol seçenek var ki. Her karakterin ayrı bir güzelliği var. Skill dağıtımlarını beğenmediyseniz kasabadan herifin birine undo yaptırıyorsunuz
  • Evet arkadaşlar hadi gari.Almak için o değerli yorumlarınızı bekliyoruz....................
  • hehehe oyunda secret roomlar var :))
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Torchlight_2nin_ilk_inceleme_Notlari_Olumlu-31416.htm

İnceleme notlarına bakabilirsiniz, bende ön sipariş vermiştim ama bu akşam deneyebileceğim umuyorum. Yalnız betası bile süperdi bence. Kesinlikle aylarca oynanır bir oyun olmuş. Her karakterle en zorda bitirmek bile çok vakit alırki daha gelecek mod desteğini de düşünürsek ooo o diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

quote:

Orjinal ile Malum versiyon arasında ne fark var arkadaşlar.

Mesela malum versiyonda online ve lan oynanabiliyor mu.Tşk.

Tabiki de oynanamıyor :) internetten oynamak için orjinal lazım.

Lan game?

Bende oyunu orjinal alacağım bugün yarın ama malum korsan sürüm ile hamachi gibi uzak Pc 'ler arasında Lan hattı oluşturan programlar ile başka arkadaşlarınızla oynayabileceğinizi düşünüyorum.
    Ama düşen item'lar,Questler,item trade olayı orjinal 'deki gibi olurmu bilemiyorum.
    Ama korsan'a yöneltecek bir fiyat olduğunu düşünmüyorum 20$ 'ın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

quote:

quote:

quote:

Lan game?

Bende oyunu orjinal alacağım bugün yarın ama malum korsan sürüm ile hamachi gibi uzak Pc 'ler arasında Lan hattı oluşturan programlar ile başka arkadaşlarınızla oynayabileceğinizi düşünüyorum.
    Ama düşen item'lar,Questler,item trade olayı orjinal 'deki gibi olurmu bilemiyorum.

Cafe olunca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

quote:

quote:

quote:

Lan game?

Cafe olunca

Hocam cafe ise Lan 'dan rahatlıkla oynatabilirsin Pc'ler arası cafede.
    Ama Online olarak Lan 'dışındaki bir Pc ile oynanmak istenirse oynatamazsın malesef ama yine söylediğim tarz'da bir Online Lan sistemi kurup her oynamak isteyenle tek tek uğraşıp karşı bilgisayara bağlarım dersen cafe dışındaki Pc'ler ilede oynatabilirsin.

• İlk oyun başlarda eğlenceli gibiydi de bir noktadan sonra birbirinin aynı şeyler baymıştı beni. Bu nasıl farklı atraksiyonlar var mı? Anca balık tutup duruyordum ilkinde. Balık tutma simülasyonu.
  • quote:

quote:

quote:

Lan game?

Oynanıyordur sanırım denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

İlk oyun başlarda eğlenceli gibiydi de bir noktadan sonra birbirinin aynı şeyler baymıştı beni. Bu nasıl farklı atraksiyonlar var mı? Anca balık tutup duruyordum ilkinde. Balık tutma simülasyonu.

Dinamitle balık avlama var bunda :D ilki gibi tek düze değil. Daha güzel geldi bana.
  • ilk seferki gibi sürekli bi kat aşağı inerek bi süre sonra canı sıkan tarzda değil Bir sürü farklı mekan, farklı yaratık koymuşlar. FArklı yaratık derken de hani diablo 3 teki gibi aynısını kopyalayıp rengini değiştirmekten bahsetmiyorum Ve hepsinin kendilerine özgü hareketleri var. Örneğin mantarlar ölecekleri zaman 5e 6ya bölünüyorlar vs vs... Diablo 20 dolar bu 70 80 dolar olmalıydı :D
  • oyunu malum yerlerden indirip, single player oynayabiliyor muyuz?
  • Güzele benziyor ilki de biraz tekdüzeydi ama fena değildi. Bu da eğlenceliye benziyor yorumlarınızdan. Bakalım deneyelim malum yerlerden sonra alırım belki.
  • balık tutmadan 2 legendery geldi bence atlamayın
  • yorumları alalım, nasıl oyun arkadaşlar?
  • Yukariyi hic mi okumuyorsunuz, bunlarin hepsi yorumdur iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLaYMaCHiNe

balık tutmadan 2 legendery geldi bence atlamayın

Nereden tuttun hocam ?
  • ilk çıkışta oyunun başında balık yerleri gördüm aynı harita üzerinde farklı konumlarda biri 7 tutmalı idi bi legendery verdi ilerde 3 tutmalı vardı ordanda 1 tane aldım ama hepsi pete yaradı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerjji

ilk seferki gibi sürekli bi kat aşağı inerek bi süre sonra canı sıkan tarzda değil Bir sürü farklı mekan, farklı yaratık koymuşlar. FArklı yaratık derken de hani diablo 3 teki gibi aynısını kopyalayıp rengini değiştirmekten bahsetmiyorum Ve hepsinin kendilerine özgü hareketleri var. Örneğin mantarlar ölecekleri zaman 5e 6ya bölünüyorlar vs vs... Diablo 20 dolar bu 70 80 dolar olmalıydı :D

sen 80 dolar ver o zaman
  • Caps atacak yokmu
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.