Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Download olmuyor steam de sorun var heralde. 200 küsür mb veriyi indirmiyor. Resume diyorum kendi kendine durduruyor.
  • Disk IO hatasının çözümü var mı?
  • Oyun diablo 3 gibi online değilmi ? malum yere düşmüş.

Birde steam deki fiyatı nedir ? Sorun var giremiyorum.
  • Disk IO hatası için oyunu baştan yükleyiniz efendim.
  • steamdan indirenler oyunun boyutunu soleyebilirmi acaba?
    suanda malum yerde var ama 1.5gb olarak gozukuyor
  • Oyun iniyor şuan inş hata almam diyorum ama herkesde var bakalım neler olucak çok yüklendiler :D
  • engineerdan da oldukça zevk almıştım bir support rolü gibi daha çok ilerledim ama sesleri ve tüm o mekanik hareketlilik gerçekten hoştu. Sürüyle buff veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

engineerdan da oldukça zevk almıştım bir support rolü gibi daha çok ilerledim ama sesleri ve tüm o mekanik hareketlilik gerçekten hoştu. Sürüyle buff veriyor.

Aynen engineer'de güzel bufflar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kene. -- 20 Eylül 2012; 21:51:01 >
  • An itibariyle runic games sitesi çökmüş durumda...
  • Disk Failure hatası yüzünden yarına kaldı ... İndirinceye kadar gece 12 olacak. Yarın acmam gereken bir dava var.

Bu arada arkadaşlar birbirimizi nasıl ekleyip oynayacağız. Herkes nickini yazmıs lakın bu Steam ID'niz mi? Ben runicgames sitesinden birşeyler yaptım ve onaylandı yazısı geldi online icin. Şimdi oyuna girmeden oraya mı girmem gerekli. Bu arada Steam Id'im: MeaCulpa_27
  • outlander pek zevkli değilmiş ya bildiğin demon hunter belki ilerki lvllerde düzelir.
  • Oyuna deneyecektim ekran kartım cırtladı yok böyle bir şans ya.
    Kartı düzeltebilirsem önerdiğiniz zevkli bir karakter var mı sonra oynarken aklım diğer karakterlerde kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 20 Eylül 2012; 22:45:16 >
  • sitede uyelik icin olan kismi kisa sureligine kapatmislar uyelik alamadim ama oyunu suan indirdim kurdum biraz denemek icin giricem

coop yapabiliriz sonrasinda

kaba taslak girdim cok guzel olmus diyebilirim
    diablodan sonra gercekten oynanasi bi oyun gibi geldi yarin detayli oynarim sabahleyin erken kalkmam lazim
    sitedeki sorunda cozulmus olur uyeligide alir coop yapariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 20 Eylül 2012; 22:50:05 >
  • önsipariş vermiştim. yükledim, single 1 saat falan da oynadım güzel gibi. amma çok item çıkıyor. heryerim doldu taştı

ama multi için account açamadım sayfa açılmıyor bi türlü
  • diablo kültürünün adamlardan geldiği nasılda belli :))

5 dakikada 3 set itemi oh ya dünya varmış

bu oyunun önü açık daha geliştirecekleri çok şey var. oynanabilirliği diablodan çok daha iyi

oyunda yok yok gibi bi tek grafikler işte biraz daha iyi olaydı yemede yanında yat derdim
  • Level 18 Outlander ' im , abimle beraber oynadıgımız için baya sarıyor .
    bu arada kronik - 4 kişi outlander girsende bişey olmaz itemler kişiye özel
  • Bende beğendim oyunu.Itemler olsun,müzikleri olsun çok iyi.Ama grafik sorunum var.Ya benden yada oyundan kaynaklı.Grafikleri düşürsemde,max ta yapsam fps pek değişmiyor.
  • Diablo 3 fiyaskosundan sonra ilaç gibi gelecek Torchlight 2.
  • müzikleri yapan kişi diablo 2 ve 3 ün müziklerini yapan kişi :)

miadını doldurmuş bilgisayarım bu oyunu çok hızlı oynatıyor fps sorunu felan yok bende hatta hızlı oynatmasından yana dertliyim ayarlar bu arada full bi gıdım takılma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLaYMaCHiNe -- 20 Eylül 2012; 23:51:13 >
  • oyun çok iyi, demosunu indirin beğenirseniz kıyın bi 20$'a. çünkü sınırsız mod desteği var, daha neler neler olacak
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.