Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Beğenmediğim kısımlar kalabalık yerlerde karakter moblara karışıyor.Kime vuruyorum,kim bana vuruyor anlamıyorum.Karakter kayboluyor arada.Birde sağa sola giderken tek tıkla gitmiyor genelde d3 teki gibi.Baya bir tıklamak gerekiyor.Aynı durum atak yaparkende oluyor.

evet ben de onu sevmedim. kalabalık gelince moblar hele bi de duvarın dibinde sıkışıp kalınca direk ölüyorum zaten. kaçacak yer var tıklıyorum kaçsın diye ama karakter habire büyü yapmakla uğraştığı için direk ölüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

diablo 3 ten bazı yönleri iyi diyen varmı ??

Diablo 3'ün iyi olduğu yönler:

Vuruş hissi
    Gerçekçi fizikler
    Atmosfer
    Çizimler (her şeyin çizimi; skilller, inventory, karakterler, her şey)

Torchlight 2'nin iyi olduğu yönler:

Geri kalan her şey.
  • köyde bize ait stash yok mu? ya da daha sonra çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

köyde bize ait stash yok mu? ya da daha sonra çıkıyor mu?

var hem de 2 tane =) biri özel diğeri başka karakterlerin varsa onlarla ortak
  • sözde max payne 3 yüklenene kadar bir bakıcaktım, 4 saattir oynuyormuşum haberim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrisClyne

sözde max payne 3 yüklenene kadar bir bakıcaktım, 4 saattir oynuyormuşum haberim yok

Gece saat 1 di şu görevi yapayım yatarım dedim saat 4 olmuştu.

quote:

Orijinalden alıntı: Guaximo

Ben cannon engineer oynuyorum lvl 32 oldum :) Oldukça zevkli. Oyunun mutliplayerını biraz anlatabilirseniz bende orjinal alacağım?

Hocam multiplayer çok zevkli. Bende engineer im meele silah kullanıyorum. Single daha girmedim hiç gibi bişey. Bir servera giriyorum adamlar bazen kendi questini ben kendiminkini yapıyorum geliyorlar yardım ediyorlar bazen beraber kaasıyoruz o şekilde daha zevkli emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 22 Eylül 2012; 13:14:15 >

• Beyler reloaded sürümünü şimdi kursam arkadaşlarla oynayabilir miyim?
  • ya elimde bi silah var, hani şu 25 killed yapınca kendini geliştirenlerden.. ama hep 0/25 killed olarak gözüküyor ama buna rağmen sürekli olarak silahın özellikleri artıyor.. bug gibi bişey sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

epey bir dolaştıktan sonra buldum sonunda anahtarı.
    şu kadarını söyleyeyim çok keyifli oyun. grafikleri kafaya takmazsanız diablo ii ve diblo iii'ün karması gibi ama kesinlikle diablo iii'ten daha keyifli.

oyunun akışına kaptırdıktan sonra grafik falan gelmedi aklıma benim de =)

kesinlikle grafik rahatsız etmiyor ilk oyunu o yüzden oynamamıştım lakin buna fena sardım, alıştım sanırım.yalnız herşeyi bıraktım balık tutuyorum yarım saatir bağladı iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: YapışkanKağıt

Beyler reloaded sürümünü şimdi kursam arkadaşlarla oynayabilir miyim?

hayır belki hamachi ile çıkabilir
  • Act2 ye geçtim yeni burda Albrecht the Transmuter diye bi eleman var ne yapar bu arkadaş
  • Açtım Mage'yi akıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

ya elimde bi silah var, hani şu 25 killed yapınca kendini geliştirenlerden.. ama hep 0/25 killed olarak gözüküyor ama buna rağmen sürekli olarak silahın özellikleri artıyor.. bug gibi bişey sanırım :D

bende de var bir bug.

başlık ne takarsam takayım aynı resim görünüyor ama item özellikleri olması gerektiği gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 22 Eylül 2012; 16:50:44 >
  • Ufak bir ss koyayım

Torchlight II (2012) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Act2 ye geçtim yeni burda Albrecht the Transmuter diye bi eleman var ne yapar bu arkadaş

2-3 veya 4 adet aynı gemi bir üst seviyeye geçirir. 2-3 yada 4 adet farklı yeşil renkteki gemi mavi renkli rare gem e çevirir. 2 adet düşük seviye potionu üst seviyeye yükseltir. 4 adet ünique itemi parçalayıp yerine farklı bir unique item verir. (sonuncusunu denemedim daha :) )

Yanlız oyunda gerçekten bir Tag sorunu mevcut. Yaratıklar için olsun npcler için olsun stashler için olsun üzerlerine bir isim falan konmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 22 Eylül 2012; 18:56:20 >
  • Arkadaşlar karakterimizi başkasının karakteriyle savaştırabiliyomuyuz online olarak ? Co-op olarak hikayeyi bitirmektense.
  • Oyun çok iyi olmuşda , bu tür oyunlara diablo daki gibi gotik atmosferin daha çok yakıştığını düşünüyorum.Benim açımdan oyunun tek eksisi bu geri kalan herşeyi beğendim.
  • Oyunu 2 farklı karakterle bitirdim hala tadı damağımda.
    Biraz ara verip başka bir karakterle daha baştan başlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Oyun çok iyi olmuşda , bu tür oyunlara diablo daki gibi gotik atmosferin daha çok yakıştığını düşünüyorum.Benim açımdan oyunun tek eksisi bu geri kalan herşeyi beğendim.

katılıyorum, o atmosfer bu oyunlarda şart. gerçi ilk oyuna mod yapılıyordu, buna da yapılır kesin. bu eksiklik de giderilmiş olur, giderilmese de yine de çok zevkli.
    bir kaç tane sıkıntı var, karakterin kalabalık içinden kurtulamaması vs gibi bunlar da yamayla düzeltilir büyük ihtimalle.
    bu arada bir sorum daha olacak, mage ile oynuyorum, 3 focusa veriyorsam 1 vitality'r verip ilerliyorum. bir de hiç skill point kullanmadım. passivelerden ne önerirsiniz?
  • lan oynamak isteyen var mı hamachi ile
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.