Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etacarinae32

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Oyun çok iyi olmuşda , bu tür oyunlara diablo daki gibi gotik atmosferin daha çok yakıştığını düşünüyorum.Benim açımdan oyunun tek eksisi bu geri kalan herşeyi beğendim.

katılıyorum, o atmosfer bu oyunlarda şart. gerçi ilk oyuna mod yapılıyordu, buna da yapılır kesin. bu eksiklik de giderilmiş olur, giderilmese de yine de çok zevkli.
    bir kaç tane sıkıntı var, karakterin kalabalık içinden kurtulamaması vs gibi bunlar da yamayla düzeltilir büyük ihtimalle.
    bu arada bir sorum daha olacak, mage ile oynuyorum, 3 focusa veriyorsam 1 vitality'r verip ilerliyorum. bir de hiç skill point kullanmadım. passivelerden ne önerirsiniz?

Hocam modla kurtaralıbileceğini zannetmiyorum, karakterler modellemeler falan hepsinin değişmesi lazım o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

lan oynamak isteyen var mı hamachi ile

BEEEEEEEEEEN [Skidrow değil mi]
  • arkadaslar berserker actim fakat ters giden biseyler var 8lv oldum gorevleri yapiyorum ama biraz zor kesiyor gibi geliyor elimde dusen itemlerden dps iyi olanlari takiyorum fakat dungeonlarda filan cok pot yiyor zaten dusen para az bisey oda direk pota gidiyor ne yapmak lazim statlari str veriyorum daha cok skil daha vermedim desem yeridir berserkerlerden yardm bekliyorum bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

BEEEEEEEEEEN [Skidrow değil mi]

aynen hocam. öm olarak atıyorum hamachi kurup
  • quote:

bi saattir özel mesaj atmaya çalışıyorum başaramadım ama :D sitede bi sorun var sanırım. bende de iniyo şu anda, inince oynamak isterseniz oynayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknamebulamadim

quote:

bi saattir özel mesaj atmaya çalışıyorum başaramadım ama :D sitede bi sorun var sanırım. bende de iniyo şu anda, inince oynamak isterseniz oynayabiliriz.

tamamdır bir deneylim de hamachinin olup olmadığını bilemiyorum şimdilik internette bir bilgi yok.
  • hamaci yapacak varsa ag adi verirlerse gelebilirim
    berserker hakkinda yardimci oalcakbirileri araniyor
  • Hamachi'den görmüyor ya
  • Lan party yapmak isteyenler Tunggle indirsin. Channel ikideyiz. Arkadaş giremiyor şu anda kanala onu düzeltmeye çalışıyor. Sonra giricez. 1500 kişi falan var şu anda toplamda.
  • quote:

Lan party yapmak isteyenler Tunggle indirsin. Channel ikideyiz. Arkadaş giremiyor şu anda kanala onu düzeltmeye çalışıyor. Sonra giricez. 1500 kişi falan var şu anda toplamda.

Korsanla oynanıyo yani? İnsin oyun gelirim ben de.
  • quote:

quote:

Lan party yapmak isteyenler Tunggle indirsin. Channel ikideyiz. Arkadaş giremiyor şu anda kanala onu düzeltmeye çalışıyor. Sonra giricez. 1500 kişi falan var şu anda toplamda.

Korsanla oynanıyo yani? İnsin oyun gelirim ben de.

evet demin girdim tunngle ile
  • Tunggle'da Torchlight 2[tr] kanalındayım, nickim bill_doors
  • Arkadaşlar Steam den 4lü pack alacağız Torchlight 2 yi, 3 kişiyiz. 4. ortağı arıyoruz.İlgilenen varsa iletişime geçsin lütfen. Normalde 20 dolaroyun, bu şekilde 15 dolar düşüyo kişi başına.
  • quote:

Arkadaşlar Steam den 4lü pack alacağız Torchlight 2 yi, 3 kişiyiz. 4. ortağı arıyoruz.İlgilenen varsa iletişime geçsin lütfen. Normalde 20 dolaroyun, bu şekilde 15 dolar düşüyo kişi başına.

ÖM atamıyorum. ben gelirim ortak olarak yanlız ödemeyi nasıl yapacağız?
  • Para bir kişide toplanır, o da kredi kartı ile alıp gift olarak yollar oyunları. Ben de öm atamıyorum ne size ne de diğer arkadaşlara sitede genel bi sorun var sanırım.
  • error 51 hatası alıp düzeltebilen var mı acaba ?
  • İlk oyunda hangi itemın ne olduğu daha net belli oluyordu. Bunda tokmak diye aldığınız item basma çıkabiliyor.

Düzelteyim, yerden aldığınız değil, inventory'den seçtiğiniz zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 23 Eylül 2012; 1:39:41 >
  • farm için eklemek isteyen arkadaşlar steamdan eklesinler (lvl 46(sanırım) embermage) var
  • Daha çok erken ama umarım diablo 3 ün yapamadığı pvp haritalarını Torchlight 2 yapar 3v3 çok güzel olur gibi geliyo bana
  • Own3d.tv den vazgeçiphttp://tr.twitch.tv/sinerjji geçtim. Bugün level 100e dual hand berserker ım ile varmayı planlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.