Şimdi Ara

Tork-Hp grafiği arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese. İstediğim bir aracın tork-hp grafiğini bulabileceğim bir internet sitesi var mı? Örneğin internette Toyota 1.33 için tork-hp grafiği arıyorum bulamıyorum. Sadece teknik detaylar paylaşılmış. Örn: 128 Nm@4000rpm gibi. Ama ben komple grafiği görmek istiyorum.

Bildiğiniz bir internet sitesi varsa yazabilir misiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende golf 1.0 var, buraya yaptırdım. Çok memnunum . herşeyi şeffaf , verilerle sunuyorlar.İstanbul maslakta yerleri,

www.2crperformance.com
    Chiptuning - 2CR Performance Google Üzerinde Dünya'nın En Fazla Pozitif Kullanıcı Deneyimine Sahip ChipTuning Markasıdır.
    https://www.2crperformance.com/chiptuning/toyota/yaris/all
  • Hocam 1.33 motorun hp ve torku neyki eğrisi ne olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @cihanbaris

Ben bu siteyi kullanıyorum. Birçok model mevcut. Motor bilgileri ve grafik haricinde araçlar hakkında da birçok bilgi mevcut.

https://www.automobile-catalog.com

• ardaığın motorun yanına torque curve yazıp aratacaksın ama japonlarınkini zor bulursun. aşağıda siyah eğri 1.33lük motorun ama biraz kısık hali...

Tork-Hp grafiği arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 18 Şubat 2025; 17:41:52 >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

yatay düz çizgi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    Chiptuning vs yaptırmak istemiyorum. Fakat site güzelmiş. Default güç verilerine erisebiliyorum çoğu modelin. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.