Şimdi Ara

Torku Toz Şeker 5 Kg 126tl (PTTAVM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyat bir tık pahalı gelebilir ama torkunun kalitesi malum piyasada bu fiyata ben daha görmedim, belki arayan olursa işine yarar diye açıyorum.

Normalde piyasada şekerler 105tl den gidiyor.

https://www.pttavm.com/torku-toz-seker-5-kg--p-94776125

• 5 kg toz şeker, piyasada 100 TL bandında bulunabiliyor. Paketin üstündeki Torku yazısı için fazladan 25 TL ödemeye değmez bence.

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

Marka yazısı için değil ama kalite için verilebilir. 115 e falan gelse alırdım ama bu kadarını vermem tabi, birde elde stok var yeterince.

üç harfli marketlerin şekerlerinden 2 kaşığın anca şekerlediği çayı, torku yarı yarıya daha az şeker ile şekerliyor.

Bi sen akıllısın zaten. Diğer marka aldığın şekeri 3 birim kullanıyorsan Torku yu 2 birim kullanıyosun. Şimdi hesapla hangisine fazla ödediğini.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Benim hesap yapmama gerek yok, en son 35 TL'yken stoğumu yaptım, fazlasıyla var zaten. Sen marka fanboyu olmaya ve kendini öyle avutmaya devam et...

• Bor marka toz şeker var Migros'da 114 TL. Tadı da yerinde.

Bize ne senin ne kadar stok yaptığın. Şu an Torku şeker yok bile evimde. Sadece gerçekleri söyledim. Her zaman ki gibi alerjisi var tabi insanların böyle konusmalara.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nasıl daha kaliteli oluyor anlamadım. tüm toz şekerlerin içeriği %100 şeker değilmi? farklı bir madde falandamı ekleyip saflık oranını düşürüyorlar? Tuz ve toz şekerde markaya bakmam. en ucuz hangisiyse alır geçerim. hepsi aynı sonuçta.

Bence aradaki fark marka/reklam parası.

• 666putin666 6 kullanıcısına yanıt

Şeker pancarı şekeri daha tatlı iken şeker kamışından yapılan daha tatsız oluyor, ama şeker kamışı daha ucuz tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.