Şimdi Ara

Toros Bildiğiniz İçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 89 Model temiz bi torosum var, çok yakmasından şikayetçiyim, 170 km gibi bir mesafede 40 litrelik lpg tüpümün göstergesi kırmızıya geçiyor ve içinde 7-8 litre gibi bir yakıt kalıyor, atiker sistem var gaz ayarı yaptık olmadı beyin değişimi yaptık olmadı genelde basarım ama bu kadar masraflı olması canımı çok sıkıyor, kaçak yok göçek yok, tavsiyelerinizi alabilir miyim, şimdiden teşekkürler..

• bende de 94 toros var. en son sibop ayarı, karbiatör bakmı, yağ değişimi, buji, platin, hava filtresi vs. tam tekmil bakım yaptırdım araba oldu saat gibi.
    geçelerde full depola şehir dışı 171 km. yol yapmışım dönüşte aynı pompadan tekrar doldurdum 26 tl. lik gaz aldı. hızım 80-90 arası.

tüm bakımlara rağmen sizde neden bu kadar fazla yakıyor anlayamadım doğrusu. bence daha başka ustaya göstermenizde fayda var bu kadar yakmaması lazım.
  • ateşleme sistemini bujileri ve avans ayarını kontrol ettirdiniz mi? lastik havaları veya arabayı tutan fren vb birşey hissettiniz mi?
  • Benim araçta en son bu şekildeyken şamandırada sıkıntı olduğunu anladık.Araç Tipo.
    70liraya değiştirmiştim sanırım sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceyasar

ateşleme sistemini bujileri ve avans ayarını kontrol ettirdiniz mi? lastik havaları veya arabayı tutan fren vb birşey hissettiniz mi?

bujiler yeni avans ayarına bakmadık hocam lastik havaları ve arabanın gidişi normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

bende de 94 toros var. en son sibop ayarı, karbiatör bakmı, yağ değişimi, buji, platin, hava filtresi vs. tam tekmil bakım yaptırdım araba oldu saat gibi.
    geçelerde full depola şehir dışı 171 km. yol yapmışım dönüşte aynı pompadan tekrar doldurdum 26 tl. lik gaz aldı. hızım 80-90 arası.

tüm bakımlara rağmen sizde neden bu kadar fazla yakıyor anlayamadım doğrusu. bence daha başka ustaya göstermenizde fayda var bu kadar yakmaması lazım.

öyle yapacağız sanırım hocam, bi ara 153 km'de 28 lira yaktı ondan sonra yine aynı devam etti bu canımı çok sıkıyor
  • şamandrada ne gibi bi sorun vardı peki hocam açabilirmisiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tofaş Serçe Ne Kadar Yakar?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sero5151

şamandrada ne gibi bi sorun vardı peki hocam açabilirmisiniz ?

Şamandıra kaçırıyormuş yenisini alıp taktırdım sorunum çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.