Şimdi Ara

Torpiliniz yoksa doğru düzgün bir işe giremiyorsunuz... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Halktan değilller evet ingiliz soyluları bayrampaşalıyım burası über zengin aristokrat bir ilçe hiç sorma  yalnmı atıyım sana yok ,olasa yazarım 10+ sene çalışma hayatında özellikle karı koca çalışan hepsi ev sahibi oldu.

Evet şu an hayat çok zor 2006-2018 arası gayet iyiydi ha bunu bazı koyu partizan chp liler bile kabul eder kafanı yorma sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Nisan 2024; 20:1:36 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kesin yalan olsa bunu söylersin. O yüzden 10+ sene iş hayatında olan herkes ev araba sahibi dedim ya, gençler kirada falan oturup geçim sıkıntısıyla uğraşıyor. Ah şu gençler. Bak ailelerini ikna edip seçime etki ettiler. Yoksa 30+ sene çalışan emekli olmuş-olmamış insanlar bir evinde otururken en az bir evini de kiraya veriyor.

Sen de şu anda lüks sayılan, vasıfsız işlerde çalışarak aldığın malların var, sıradan birisin. Düzgün işlerde çalışanların şu anda net 100 milyonluk malları var. Akpli de değilsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 16 Nisan 2024; 19:33:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen gün Arçelik fabrikasına gittim. Bölüm amirini tanımasam içerisini bile gezemeyecektim. Tabi ben lise mezunu işsiz olduğum için üretim imalat sektöründeki tekliflerini baştan kabul etmemi istedi. Kariyer fırsatları dedikleri dönem geldiğinde ise Arçelik, localdeki çalışanlarına ilan dağıtıyormuş ve aranan niteliklere uygun eleman bulamazsa public ilan vermeye başlıyorlarmış. Yahu arkadaş nedir bu torpil zihniyeti? 30 yaş altındaki gençleri eğitmenin hesabını yapıyorsan o fabrikalarında nasıl istihdam sağlayacaksın? Üretim bölümünde zaten çalışanlar 3 vardiya yapmak zorunda ve ilçelerde yaşayamayacak kadar şanslıysan seni işe kabul etme gibi lüksleride yokmuş. Servis güzergahını yürüme mesafesi gibi daralt ondan sonra kriter üstüne kriter arayın. Kamu sektöründe de durumlar daha vahim. Resmi sitelerinde gördüğünüz ilanların hepsi önceden alınmış şahısları usülüne göre başvuru yapabilsin diye ilanlar düzenleniyor. Gerçekten 15 sene öncesine kadar böyle değilmiş ve geldiğimiz vaziyeti anlatmaya başka kelimeler bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Mark07 -- 16 Nisan 2024; 19:24:59 >

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

İstatistikler bile keroyu yalanlıyor ev sahibi olma oranı trde 56 araba sahipliği yüzde 28 emekli olup evi olmayan en az 10 kişi tanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalık 5bin lirayla ne ev alırsın ki sorma gitsin. Hatta fazla gelir arabada alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 16 Nisan 2024; 19:54:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

İstatistikler, veriler, haberler, mantık falan hep keroyu yalanlıyor zaten. Ama inatla "benim çevrem" deyip bu şekilde uçuk iddialarda bulunuyor. Zaten sonra arkasında durmayıp başka şeyler sallıyor. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

dilinizden düşmeyen tanrılaştardığınız ülkelere bakmayı denedinmi mesala tabi sana göre %47 daha büyük başarıdır.

Senin baktığın gibi bakmadım. Gerçekler neyse ona bakıyorum ben. Ya da konu Türkiye'deki kişilerken alakasız şekilde oraya bakmıyorum mesela. 

• Greencard kerimcem Hamburgerci aciyor
    Deep Turkish Webyoutube
    GREENCARD HÜSEYİN HAMBURGERCİ AÇIYOR
    https://www.youtube.com/watch?si=rM4lTV79vDiANoME&v=ZP2YtHCXM6E&feature=youtu.be

Adamlar avrupanın göbeğinde ev sahibi oluyor en azından sivasın köyündekide ev berlindekide ev millet bodrum katta güneş görmeden yaşıyor oda ev olarak istatistiklerde berlindeki dubleksde anladın sen

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

canım yeminederim doktor mühendis kalifiyeli elaman dışında hiç bir bildiğim insan mutlu değil ab-abd de büyük çoğuda şikayetçi ezilmekten amele görülmekten ucuz köle gücü olarak görülmekten şikayetçi cennet olduğundan emin olsanız burda 1 dk bile durmazsınız  hayat heryerde kalıbına göre çok bir niteliğin yoksa burda suri paki afgan neyse sende orda osun 

recep baltaş kankanız kafadarınız bile sövdü sövdü durdu ama yine burda, orada ne olucağını biliyorda ondan burda.  anca ses var sizde görüntü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Nisan 2024; 20:50:59 >

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Türkiye'deki insanların evleri ve arabaları olup olmadığından konuşmamak için hep yaptığı gibi "bayıldığınız avrupa süper değil, benim teyze kızı abdde sürünüyor" moduna geçti. Bu konuda da zora düşünce komple kaçacak. O yüzden istatistiklerle falan zaman kaybetme. Avrupa batıyor, bizi kıskanıyor de geç.  

• Greencard kerimcem Amerikaya
    gönderiyor

Thirty Eightyoutube
    Greencard Hüseyin Ben Fero yu Amerika ya gönderiyor
    https://www.youtube.com/watch?si=fhaRb4DV0KTRN69-&v=xxRSvUxp9IA&feature=youtu.be

Buna boyle cevap vericeksin :D baska bi dilden anlamiyor

• sensaura kullanıcısına yanıt

Kim dedi sana YouTuber dinledim de inandım diye? Sen kaç yaşındasın da karşındakini çocuk gibi görüp hor görüyorsun? Facebook’da iş arayanlar grubunda görüyorum muhabbeti. Bir şekilde yolunu bulmuş, yöntemi bulmuş insanlar var. ABD’desin diye oraları sen yaratmadın. 400 milyonluk ülkede ne dönüp bitiyor bilemezsin.

Yoksa sende ni Almancılar gibi buralar kötü gelmeyin yeğenim modunda mısın? Her gün et yiyor musun? İçkini içiyor musun veya her haltını yiyor musun? EVET DİMİ? Nokta bitti daha bir şey yazma.

• Stones kullanıcısına yanıt

Kabahat Ben de hocam kusura bakma. Dersimli Kemal'e inanan buna da inanir tabiki.

Puhaaaaaaaaaaaaaa:D Al video koyuyorum, bana inanmiyorsan bu youtuber'lari dinleyin :D

Abi geldik Amerika'ya ama aldigimiz para kiramiza anca yetiyor, biz ne zaman zengin olacaz diye soranlara adam diyor ki bana mi guvenip de geldiniz :D

LaptopluGezginyoutube
    Amerika’ya kaçak gelme, amerikada kaçak yaşam çok meşhur oldu.. insanları ufaktan uyarma zamanı. Sıradaki video ne olsun?
    https://www.youtube.com/watch?v=tXzAjpycIzE&t=290s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 17 Nisan 2024; 15:24:1 >
  • Tipik akp li. Biz buraları eleştirdikçe, oraları kötülüyor. Sanki bizim hiç bağlantımız yok oralarda, akp seçmeni gibi araştırmıyoruz okumuyoruz. Ahaber tayfasıda aynını yapıyor, oralardan kötü haber buldumu anında algı kasıyor. Trt belgesel asyada çöpten yemek toplayanların belgeselini yayınlayarak algı kasıyor. Kuzey koreden irandan farkımız hiç yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt

git ozaman kardeşim gör biz bankamatik aktrollüz ahberciyiz ,yotubede gurbetçi yüksek mühendis bilmem kaç ödüllü gurbetçi doktor yok bankacı ekonomist izleye izleye şarj masal alemi bir dünya olmuşsunuz sanki o tipler burada açlıktan ağaç kemiriyor  siz bir an önce gidin cennette durduğunuz kabahat.

şoyle bir almanyada sabahın 5 inde kalkıp ayaz yiyip fabrikada işinizie başlayında hayat neye denir biraz öğrenin ekmeğinizi kazanın alın terinizle sadece youtube ile olmaz o iş gerçek dünya değil o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Nisan 2024; 11:27:55 >
  • Kero milletin maskarası oldun halen vazgeçmedin şu işlerden be kardeşim sal biraz çık dışarda hava al gerçek dünyayı gör gerçek dünya senin dünyandan çok farklı o yüzden kimse seni kaale almıyor her seferinde kafa buluyor.

• alex59 kullanıcısına yanıt

Senelerdir hep aynı nickler niye cennettte gitmiyorsunuz ısrarla mazoşist misiniz? asıl piskolojik destek alması gereken grup sizsiniz ben değil.

Ben gitsem orada amele sınıfı olcağımı biliyorum,it gibi çalıştırcaklarınıda bal gibi biliyorum düşük maaşa, niye gidiyim eziliyim orada böcek gibi vatanımı seviyorum, gitmek isteyen adam 10 defa gider burda sizin gibi boş boş siyasi laga luga duyar kasmaz.

Gidenlerden görüyorum sen merakatme bir çoğu vatan toprağını öpecek moda geliyor 6 ayda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Nisan 2024; 12:13:16 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.