Şimdi Ara

Torpiliniz yoksa doğru düzgün bir işe giremiyorsunuz... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

kaçak köçek turist vizesiyle gidenler yerleşenler için yazdım ben ne yazıyom sen ne anlıyon ya sabır.

çalışma izinleri yok türk müslüman olduklarını gizlediler 1,5 sene filan yabancılar arasında,sevmiyorlar türkleri şikayet edilip deport ediliyorsun.

almanyada 3+ milyon türk yaşıyor türklerin öbeklendiği yerlerde mahallelerinde yaşamak başka,almanlaların çoğunlukta olduğu yerde yaşamak başka ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Nisan 2024; 18:36:55 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Hayatınızda kaç kere almanyada bulundunux

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun hayatı yalan! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 21 Nisan 2024; 0:22:38 >
    Hayır yani öyle bir anlatmışsın ki
    En basitinden benim iki tane tanıdık amerikaya kaçak gitti ve orda çalışmaya devam ediyor geride dönmüyorlar demekki memnunlar
    Biri fast food diğeri inşaat işinde çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tükürdüğünü yalamak istemiyorlar bir çoğu ondan bizimkiler istda sivri ada manzaralı dubleks evden, 60 m2 kümeste kalıyorlar kira pahalılığından.

Ha arkadaşın türkiyedede mavi yakadır,işçi kesimidir yada yükselememiştir iş bulamamıştır tabiki o kesime abd nin refahı kat kat iyi ona bir şey diyemem işçi kesime hayat abd de tr den çok daha iyi onu kabul ederim.

Bizimkilerin kat kat düştü refahı türkiyedeki gösterişli pırıltılı hayatlarından eser dahi yok gayet sıradan işçi ezik emekçi hayatı gece 23 lere kadar çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Nisan 2024; 2:39:57 >
    Benim bahsettiğim noktada zaten ikinci paragrafta yazdığın zaten
    Bu ülkede beyaz yaka olduktan sonra gitmeye gerek yok ama mavi yaka isen imkanın varsa bir dakika durmanın ne mantığı var
    Asgari ucretle çalışan kira mı versin kendisini mı gecindirsin zaten evlenmek bile hayal oldu bu insanlara
    Ev araba almayı hiç saymıyorum bile

• Durum benim alehime de olsa bence olması gereken o, düşünsene önemli bi kademeye birini işe alacaklar, tanıdığın bildiğin birini mi alırsın yoksa ne idüğü belirsiz birini mi? Sabıka kaydı vs demeyin ne insanlar var daha karakoldan içeri bile girmemiş.
    Geçmiş çalışma, cv vs sağlamsa zaten her türlü iş bulur.

• Ev oralardada çok pahalı,kiralarda pahalı sadece elektronik yiyecek araba yakıt olayları kat kat iyi 3-4 ayda bir araba değiştiriyorlar bir onun havasını atıyor damat instagramda.

Onun dışında ev almak oradada hayal yükselemezsen hayatta.

Ha bir youtubede kız vardı özgemiydi neydi odtü mezunu kanada ya kaçmış y-solluktan mimlenmekten refah olarak güneş bile görmeyen bodrum katındaki hayatını paylaşıyordu kapıcı bilo hayatını refah diye  methediyordu,burdaki odtü mezunlarını görmesem yiyecem 5-6 senede evinide alır yazlığını bile alırdı.

Oraya kaçabilenler özellikle abd ve kanadaya genelde iyi eğitimli ve altyapılı insanlar oluyor siyasi kafayla gidiyorlar büyük çoğu bence kendilerine yazık ediyor bir çoğu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Nisan 2024; 13:6:26 >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt

amerika'ya gitmek kolay değil zaten. boş muhabbetler. avrupa'dan iş teklifi aldığında bir ay içinde çalışma vizen çıkıyor ama amerika'nın h1b vizesi kurayla çıkıyor ve çok katı kuralları var. senelerce orada h1b vizesiyle çalışan arkadaşım bıkıp geri döndü sonunda. 150.000'e ev var orda doğru, ama öyle şehir içinde falan değil. yazılımcılar için çok iyi işler de var, mesela benim şu an iki kontratım var ve biri amerika'yla. uzaktan çalıştığım halde çok iyi bir para alıyorum. eğer orada olup kontratlı çalışsayım 150binden başlayacaktı senelik brüt gelirim. ama buradan da çok güzel, vergi teşviği sayesinde %5 vergi veriyorum. neyse, demek istediğim uzaktan çalışmak artık daha cazip bence.

• ilanların abuk sabuk olması her yerde var, bize özgü değil. insan kaynakları elemanlarının bilgisizliğinden kaynaklanıyor sanırım. oralara çok takılmamak lazım. ben yazılımcıyım, bir ilanda 10-15 ayrı dal uzmanlığı tek insanda arayabiliyorlar, ama asıl işe alacak kişi daha gerçekçi oluyor.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

ilanlara bakıp birini aldıklarını hiç sanmıyorum bu arada, o yüzden eleme amaçlı akıllarına geleni yazıp göz korkutmayı tercih etmeleri normal gibi,

Küfür yemek hoşuna gidiyor heralde evde kuru soğana ekmek banıp yorum atma artık türkiyede kimse miras kalmadan ev falan alamaz hayata sıfırdan başlayan biri araba bile alamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 21 Nisan 2024; 19:41:48 >
  • Biliyorum sallamıyorum. Bizzat gidenleri tanıyorum green kartla. Araştırmanı tavsiye ederim. Abd de seni 6 ay 10 ay idare edecek para bu. Kurada çıksa bile sana vermek zorunlulukları yok green card ı. Nasıl geçineceğini göstermen lazım orada. Evsiz insan istemezler doğal olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

kendini kandır anca mali müşavir halinle 35 ini bulmadan rahat olursun sen lüks araban bile olur hayat böyle ne kadar ekmek okadar köfte.

oyle paldır küldür 1-2 senelik çalışma hayatınla, toy halinle birşey olmaz doğal,fenomen filan olman lazım anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Nisan 2024; 20:4:56 >

Ben sallamıyorum rakamlarla konuşuyorum 50 bin tl kazanan birinin ev ve araba alması için 8 milyon tl lazım 8 milyonu 50 bine böl 14 sene yapar yemeden içmeden 14 sene para biriktirmesi lazımki ev ve araba parası çıksın aileden miras olmadan ev ve araba çok çok zor türkiyede

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

greencard garantili yöntem, 5 sene sonra vatandaşlık garanti.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

o da kurayla çıkıyor. :)

dedim ya avrupa daha kolay. kura falan yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.