Şimdi Ara

Torrent hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde torrent hızım aşırı düşmeye başladı.Normalde 600 le indirdiğim dosyaları 8'le 9'la indiriyorum.İlk önce seed olayındandır falan dedim ama bütün torrentlerde böyle olunca düşünmeye başladım.Hızı arttırmak için ne yapabilirim acaba ?

• hocam öncelikle adsl test ten adsl hızının hala aynı olup olmadığını kontrol edin sonra torrent download için bir sınrlama yapıp yapmaıdğınıza bakın .. seed yüksek olsa bilre leech e de bakn o da cok önemli ..
  • eğer neti başkasıyla kullanıyorsanız (benim yaptığım gibi) modem arayüzünden port kapatmış olabilir ondan torrent inaktif kalabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: skamber

hocam öncelikle adsl test ten adsl hızının hala aynı olup olmadığını kontrol edin sonra torrent download için bir sınrlama yapıp yapmaıdğınıza bakın .. seed yüksek olsa bilre leech e de bakn o da cok önemli ..

Hız aynı.Şu an bir film indiriyorum.2-3 dk civarı 500 le indi.10 dk dır 50 kb la iniyor.Bir istikrar yok yani.Gerçekten anlayamadım böyle değildi eskiden..
  • Merhaba arkadaşlar...

Bittorrent ile oyun indiriyorum ama çok yavaş. Önceden hızlıydı. Denilen her şeyi yaptım ama olmadı. Yardım ederseniz sevinirim .
  • Merhaba arkadaşlar...

Bittorrent ile oyun indiriyorum ama çok yavaş. Önceden hızlıydı. Denilen her şeyi yaptım ama olmadı. Yardım ederseniz sevinirim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.