Şimdi Ara

Torrent indirme hızımda gariplik var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, zamundadan torrentle dosya indirdiğimde direk 3.5mb ile indirme yapıyordum. Yani hemen o hıza ulaşıyordum. Ne zaman ki şu mtu ile indirme olayına girdim. Sanki ttnet bu ay bunu tekrar yapmayayım diye internet ayarlarımla mı oynadı acaba diye şüpheye düştüm. Çünkü kotam hala dolmadı. Normal gene aynı hızda indirme yapıyorum. Ama torrente şuan zamundadan tekrar torrent attığımda. Hızım yükselirken birden komik rakamlara düşüyor. 30kb 15 kb ile biraz indirme yapıyor. Zamunda gibi bir siteden o kadar indirme hızı gelmez. Başka torrent sitelerinden de denedim. Gene aynısı oluyor. Torrenti atar atmaz birden çıkıp düşüyor hız. Ama aradan 30 dk felan geçince yükseliyor. Yani bir kaç dosyada öyle oldu. Bir gariplik var ama çözemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

Arkadaşlar, zamundadan torrentle dosya indirdiğimde direk 3.5mb ile indirme yapıyordum. Yani hemen o hıza ulaşıyordum. Ne zaman ki şu mtu ile indirme olayına girdim. Sanki ttnet bu ay bunu tekrar yapmayayım diye internet ayarlarımla mı oynadı acaba diye şüpheye düştüm. Çünkü kotam hala dolmadı. Normal gene aynı hızda indirme yapıyorum. Ama torrente şuan zamundadan tekrar torrent attığımda. Hızım yükselirken birden komik rakamlara düşüyor. 30kb 15 kb ile biraz indirme yapıyor. Zamunda gibi bir siteden o kadar indirme hızı gelmez. Başka torrent sitelerinden de denedim. Gene aynısı oluyor. Torrenti atar atmaz birden çıkıp düşüyor hız. Ama aradan 30 dk felan geçince yükseliyor. Yani bir kaç dosyada öyle oldu. Bir gariplik var ama çözemedim...

Neden kurarsınızki mtu mudur nedir. Ne gerek var dostum böyle saçma sapan programlara? Bence programı sil ve ağ ayarlarını eski haline getir. Olmadı modemi resetle bir dahada böyle saçma programlarla uraşmayın. %1 fayda için deymez.

• quote:

Orijinalden alıntı: semender86

quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

Arkadaşlar, zamundadan torrentle dosya indirdiğimde direk 3.5mb ile indirme yapıyordum. Yani hemen o hıza ulaşıyordum. Ne zaman ki şu mtu ile indirme olayına girdim. Sanki ttnet bu ay bunu tekrar yapmayayım diye internet ayarlarımla mı oynadı acaba diye şüpheye düştüm. Çünkü kotam hala dolmadı. Normal gene aynı hızda indirme yapıyorum. Ama torrente şuan zamundadan tekrar torrent attığımda. Hızım yükselirken birden komik rakamlara düşüyor. 30kb 15 kb ile biraz indirme yapıyor. Zamunda gibi bir siteden o kadar indirme hızı gelmez. Başka torrent sitelerinden de denedim. Gene aynısı oluyor. Torrenti atar atmaz birden çıkıp düşüyor hız. Ama aradan 30 dk felan geçince yükseliyor. Yani bir kaç dosyada öyle oldu. Bir gariplik var ama çözemedim...

Neden kurarsınızki mtu mudur nedir. Ne gerek var dostum böyle saçma sapan programlara? Bence programı sil ve ağ ayarlarını eski haline getir. Olmadı modemi resetle bir dahada böyle saçma programlarla uraşmayın. %1 fayda için deymez.

Program kurduğumu söylemedim ki. Modemden mtu yu değiştiriyorum o kadar. Ay bitincede eski mtu ayarına alıyorum. Yani ayarlarımda bir problem yok. Eskiden nasılsa aynen öyle şuanda.

• bende torrentlerde bu sorunu farkettim, kotayı geçmedik hız düşümü yok http download anında tam hıza ulaşıyor ama torrentte hız eskisi gibi hızlı yukselmiyor, tam randıman almak biraz zor oluyor

sanırım torrent protokolüne portlarına yavaşlatma yapıyorlar ana merkezden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.