Şimdi Ara

torrent ve medya oynatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim asus n55sf modeli notebook da windows 7 64 bit home premıum kurulu altta torrent açıkken film veya müzk açınca arada bir seste ve görüntüde bozulma oluyor ama sadece torrent açıkken bittorent denedim utorrent denedim aynı ikiside bu sorun neden kaynaklanıyordur sizce bozulma sürekli değil ama her 5 dk da bir gibi oluyor rahatsız edici bir ses çıkartıyor

sorun windows media player gom player ve media player classic te oldu başka bir oynatıcı denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jubleo -- 7 Aralık 2011; 0:30:33 >

• Ses ve ekran kartınızın driveri güncel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

Ses ve ekran kartınızın driveri güncel mi ?

günceller
  • İşkembeden sallıyor gibi görünmek istemem ama bulabiliyorsan torrent in 4-5 güncelleme öncesi olanlarından indir kur.Nedenine gelince; Torrentin son birkaç güncellemesinde birkaç yenilik geldi.İndirdiğiniz müzik veya film neyse torrent üzerinden izleyebiliyor veya indirebiliyorsunuz.Belki bu yeni özellik böyl bir soruna yol açıyor olabilir.Tabii bu sadece bir tahmin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

İşkembeden sallıyor gibi görünmek istemem ama bulabiliyorsan torrent in 4-5 güncelleme öncesi olanlarından indir kur.Nedenine gelince; Torrentin son birkaç güncellemesinde birkaç yenilik geldi.İndirdiğiniz müzik veya film neyse torrent üzerinden izleyebiliyor veya indirebiliyorsunuz.Belki bu yeni özellik böyl bir soruna yol açıyor olabilir.Tabii bu sadece bir tahmin

eski torrent yeni torrent hepsini denedim hepsinde aynı hata
  • yardm arkadaşlar
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • torrentten seçenekler - tercihler - güncellemeleri kontrol et seçeneğini kaldırmayı dene
  • UTorrent ve Bittorrent isimleri haricinde aynı programlar değil mi zaten? Bende de oluyordu o şarkı dinlerken ya da video izlerken "zzz" şeklinde oluyordu. HDD'mde hiç boş yer yoktu o zaman. Temizleyince düzelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b4d00

torrentten seçenekler - tercihler - güncellemeleri kontrol et seçeneğini kaldırmayı dene

denedim belli bir süre sonra yine yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

UTorrent ve Bittorrent isimleri haricinde aynı programlar değil mi zaten? Bende de oluyordu o şarkı dinlerken ya da video izlerken "zzz" şeklinde oluyordu. HDD'mde hiç boş yer yoktu o zaman. Temizleyince düzelmişti.

ben daha notebook u yeni aldım boş harddisk 500 gb 300 ü boş daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

İşkembeden sallıyor gibi görünmek istemem ama bulabiliyorsan torrent in 4-5 güncelleme öncesi olanlarından indir kur.Nedenine gelince; Torrentin son birkaç güncellemesinde birkaç yenilik geldi.İndirdiğiniz müzik veya film neyse torrent üzerinden izleyebiliyor veya indirebiliyorsunuz.Belki bu yeni özellik böyl bir soruna yol açıyor olabilir.Tabii bu sadece bir tahmin

Yok sallamıyorsun,mantıklı söylüyorsun da.Yalnız senin dediğin torrent'ten inmekte olan videolarla ilgili.Zira yeni sürümlerinde yanda önizlemeye uygun olup olmadığıyla ilgili bir açıklama bulunuyor.Burada arkadaşın bahsettiği ise torretnle alakası olmayıp da torrent çalışırken herhanbir video izlerkenki yaşadığı sorun gibi geliyor.Yeni sürümlerde bununla ilgili açıklama var.

• Bence sorun raml'e alakalı.Hatta dikkat edersen torrent kullanırken internet bağlantısı kopuk gibi oluyor.Bu indirme limit konulmadığın oluyor sanırım.Bu da ram'i mahvediyor.Mütorrent'te bu oluyor.Konu internet değil ama aynısını ben de çok yaşadım.
    Yalnız şu da var,indirdiğin videonun önizlemesini yaparken oluyorsa normal.Tam inmemiş film veya videolarda böyle durumlar olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusien

Bence sorun raml'e alakalı.Hatta dikkat edersen torrent kullanırken internet bağlantısı kopuk gibi oluyor.Bu indirme limit konulmadığın oluyor sanırım.Bu da ram'i mahvediyor.Mütorrent'te bu oluyor.Konu internet değil ama aynısını ben de çok yaşadım.
    Yalnız şu da var,indirdiğin videonun önizlemesini yaparken oluyorsa normal.Tam inmemiş film veya videolarda böyle durumlar olabiliyor.

6 gb ram var torrent ve video açıkken 2 gb kullanıyor toplamda ram in yetmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jubleo

quote:

Bence sorun raml'e alakalı.Hatta dikkat edersen torrent kullanırken internet bağlantısı kopuk gibi oluyor.Bu indirme limit konulmadığın oluyor sanırım.Bu da ram'i mahvediyor.Mütorrent'te bu oluyor.Konu internet değil ama aynısını ben de çok yaşadım.

6 gb ram var torrent ve video açıkken 2 gb kullanıyor toplamda ram in yetmesi lazım

Normalde çok rahat yetmesi lazım.
    Seninkinden düşük belki ama bende de 4 gb'lık ram takılı,öyle çok performans gerektirecek işlem falan da yapmıyorum.3 boyut modelleme render vs gibi.Yine de bu takılmalar olubiliyor.Ram'in yanı sıra ineternet bağlantısı istediğiniz kadar yüksek olsun,torrent'te bu sınırları zorlayınca bundan da oluyor,hele ki hız ayarı kısıtlaması yapılmadığında çeşistli sorunlar yaratabiliyor.
    Video'da bir bozukluk olabilir belki de.Bir yerden bir yere dosyaları kopayalarken meslea bilgisayarda çok fazla kasacak işlem varsa arka planda kopayalama işlemi başarılı olarak gerçekleştirilmiş gibi gözüküyor.Ama sonrasından çeşitli hatalara neden olabiliyor.Belki böyle biryerden bir yere taşıma,kesme yapıştırma işlemleri gerçekleştirilmiş bir video ise bozuk sektör olmuş olabilir.Eski videolar da da böylesi sorunlar olabilir.Öyleyse konunnun torrentl'e de alakası olmayabilir.

Ha ayrıca belirteyim.Ram'in 6 olmasına rağmen bilgisayarın onu 6'lık olarka görmüyor olabilir.Bilgisayarın mesela ilave disk taktığında bazılarında tümünü görmüyor.Mesela ben 2 tb'lık harici disk kullanıyorum 1,83 mü ne görüyor.Ram'de de benzer bir durum sözkonusu olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Seninkinden düşük belki ama bende de 4 gb'lık ram takılı,öyle çok performans gerektirecek işlem falan da yapmıyorum.3 boyut modelleme render vs gibi.Yine de bu takılmalar olubiliyor.Ram'in yanı sıra ineternet bağlantısı istediğiniz kadar yüksek olsun,torrent'te bu sınırları zorlayınca bundan da oluyor,hele ki hız ayarı kısıtlaması yapılmadığında çeşistli sorunlar yaratabiliyor.
    Video'da bir bozukluk olabilir belki de.Bir yerden bir yere dosyaları kopayalarken meslea bilgisayarda çok fazla kasacak işlem varsa arka planda kopayalama işlemi başarılı olarak gerçekleştirilmiş gibi gözüküyor.Ama sonrasından çeşitli hatalara neden olabiliyor.Belki böyle biryerden bir yere taşıma,kesme yapıştırma işlemleri gerçekleştirilmiş bir video ise bozuk sektör olmuş olabilir.Eski videolar da da böylesi sorunlar olabilir.Öyleyse konunnun torrentl'e de alakası olmayabilir.

Ha ayrıca belirteyim.Ram'in 6 olmasına rağmen bilgisayarın onu 6'lık olarka görmüyor olabilir.Bilgisayarın mesela ilave disk taktığında bazılarında tümünü görmüyor.Mesela ben 2 tb'lık harici disk kullanıyorum 1,83 mü ne görüyor.Ram'de de benzer bir durum sözkonusu olabilir.

aynı video altta torrent çalışmazken sorunsuz çalışıyor kontrol ettim ram 6 gb görüyr notebook hız sınırlaması koyup tekrar denicem şimdi birazdan ona göre yazarım

• quote:

quote:

quote:

hıza sınırlama koymama rağmene yinede bozukluk devam ediyor

• medya oynatıcların güncel mi,codec'ler günceler mi?k-lite codec pack'i öneririm.hemen hemen her yerde ücretsiz olarak temin edebilirsin.başta bunu bir kesinleştirelim.codec sorunun olmadığı kesinleştikten,sonra sorun program veya program bileşenleriyle alakalı olmadığı belirlenince hatayı daha doğru yerde aramış oluruz.
    ben dahi güncel olmayanını kullanıyormuşum.araştırırken kontrol edince anladım.
    video izlerken bende de değişik sorunlar oluyor,bazılarını açmama,programın takılması vs.
    ben kendi bilgisayarıma da sana şimdi adresini vereceğim programı (k-lite codec pack'i) kuracağım.sen de kur,hem güncellemiş olursun.

http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=6618&s=775

bunu kur,kurduktan sonra bir dene.tekrar bakalım.
    ha ayrıca,gomplayer'ın sürümü ne?
    en son sürümü (Gom Player 2.1.33.5071)
    burada:
    http://www.gomplayer.org/indir-download/

bunları dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusien -- 11 Aralık 2011; 23:17:52 >

• arkadaşlar sorun hala devam ediyor herşey güncel yinede var kronik bir arızamı yoksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.