Şimdi Ara

Torrentleech Davetiyesi Veriyorum. (Takas Olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde t.leech davetiyeleri mevcut,

seedbox sahibi, ratio tutturabilecek, hat hızı yüksek ve işi bilen arkadaşlara verilecektir.

iptorrent, torrentday ve diğer private tracker davetiyleri ile takas düşünebilirim. yada 40 tl karşılığında davetiye verebilirim.

ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.

Not: Lütfen upload hızı düşük arkadaşlar bu mesajla ilgilenmesinler çünkü bu sitede düşük upload hızı ile 1 hafta bile tutunmak imkansız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurt.erdem -- 22 Nisan 2014; 19:17:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ozyurt.erdem O kullanıcısına yanıt
    Upload kaç olmalı en az. Sizin kaç mesela?
  • ratio 0,8 te tehlikeye giriyor dolayısıyla yüksek ratio tercih ediliyor, bufferda her daim 300 500 Gb olması lazım. son 6 ayda 1 Tb upload yapabildim örneğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurt.erdem -- 29 Mart 2014; 15:20:30 >

• ozyurt.erdem O kullanıcısına yanıt
    Ratio yüksek tutamak için en az kaç olması gerekiyor upload hızının peki?
  • Adsl bağlantı ile ratio tutturmak imkansızdır **** te, genelde 50Kbps ya çok hızlı bir upload bağlantınız olmalı yada bir seedbox sahibi olmalısınız. bende 50Mbps upload hızı var, buna rağmen seedbox kiraladım. çünkü **** te ratio kasmak gerçekten çok zordur.

• Elimde davetiye var. İsteyene 25TL 'den veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyville -- 29 Temmuz 2014; 21:04:46 >
  • torrentday davetiye ilk isteyene verebilirim hayrına...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bittürk davetiyesi isteyen gelsin
    10 yıl önce açıldı
    R10 davetiye ihtiyacım var
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim t.leechden davetiyeye ihtiyacım var arkadaşlar. Karşılığında Türknova, türktorrent, hdtürk, türkdepo dan davetiye atabilirim. DEDİSEEDBOXdan seedboxa sahibim. Ratiolarda sıkıntı yaşamıyorum. İstediğiniz siteden ekran görüntüsü atabilirim. Türknova sitesinde bi dönem uploaderlik yaptım. Kısacası torrent sistemine oldukça hakimim. Paylaşmayı severim.

NOT: Zamunda üyeliğimde bulunmakta fakat o sitede davetiye sistemi bulunmadığı için davet atamıyorum. Ne yazıkki ortak kullanımda düşünmüyorum, lütfen teklif etmeyin. Sadece söylemek istedim.

Davetiye göndermek isteyenler için mail adresim; anilk91@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk91 -- 11 Eylül 2014; 10:17:36 >
  • Davetiyeniz gönderildi.

Daha önce TLeech te bulunmadıysanız, işlerin biraz farklı işlediğini belirtmek isterim, leecher bulmak oldukça zordur, ilk zamanlar buffer yapmanızı şiddetle tavsiye ederim, hit run tekniği işinizi görecektir.

• Merhaba,
    T.leech davetiyesi olan arkadaş varsa gönderirse çok sevinirim. Bende sadece turktorrent karşılığında ancak bunu verebilirim.

şimdiden teşekkür ederim.

ayvazemrah@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinGpAsCaL -- 2 Kasım 2014; 21:15:04 >
  • davetiye arıyorum 20mb download 2mb upload hızım var. code atarmısın pm ile
  • bende **** davetiyesi arıyorum. Elimde sadece Arena-tr davetyesi var. Önceden kullanmışttım ****...
  • 2 tb hesabımı silmişler, az önce yönetim ile yazıştım 90 gün hareketsiz olan hesaplar istisnasız siliniyor dediler. 2TB uploadım vardı. Elinde davetiye olan varsa lütfen yardımcı olsun. Karşılığında hesabına 500 GB upload yapacağım.
  • Tleech kullanıcıları bu kuralı bilir, göz ardı etmemek lazım, 90 gün hareketsiz hesaplar aynı sıkıntıyı sıkça yaşıyorlar, dikkat etmek lazım. neticede kural kuraldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurt.erdem -- 22 Aralık 2014; 11:50:38 >

• arkadaşlar kısa süreliğine üyeliği açtılar bugün,
    "HAPPY2016" koduyla yeni üyelik alınabiliyor, ilgililerinin bilgisine.
  • Tleech davetiyesi verebilecek olan yok mu? Kaçırdık bedava davetiyeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrdnl -- 10 Ocak 2016; 13:44:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.