Şimdi Ara

Torrentten indirilen filmin donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam herkesten özür dilerim. Torrentle film indiriyorum izlerken anlık kesintiler oluyor sebebi nedir nasıl çözerim bu sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirdiğiniz filmlerin uzantısı nedir örn, MKV,MP4 vs... ve bilgisayarınızın özelliklerini yazar mısınız?
  • MKV. gt940m 12gb ram i7 2.4ghz işlemci

• Ayrıca gomplayer kullanarak açıyorum filmleri

• Peki başka medya oynatıcıları ile denediniz mi filmleri ? Mesal VLC player veya benim kullandığım Splash Pro gibi..

Ben tüm filmlerimi torrentten değilde hep normal sitelerden indiririm. MKV uzantılıdır hepsi. Sizin söylediğiniz sorun benim eski pcmde olmuştu ve ekran kartından kaynaklandığını öğrenmiştim. Ama bakıyorum sizin ekran kartınız yeterli durumda, şu an aklıma bir şey gelmedi ama gelirse yazarım.
  • Media playerda açınca sorun ortadan kalkıyor fakat alt yazı atamıyorum bu kezde

• Donanım gayet yeterli. Kmplayer veya vlc ile deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix Film indirme ??
    4 yıl önce açıldı
    Dizi İndirmek
    12 yıl önce açıldı
    film indirme
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belki tam olarak indirmemişsinizdir. İndirmediği kısımlarda da takılma yapıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysberg34

Belki tam olarak indirmemişsinizdir. İndirmediği kısımlarda da takılma yapıyordur.

Benim aklımada bu takılıyor. %100 olduktan sonra gönderiliyor yazıyor ben bu aşamada duraklatıyorum işlemi acaba duraklatınca gönderilen kısımlar benden gidiyormu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.